Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
SANDECJA - Pogoń Siedlce |
Autor |
Wiadomość |
matys5392
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2017 21:37
|
|
|
Gliwa - jedno piastkowanie, prócz tego bezrobotny,
Obrona bardzo pewna. Świetnie wygladala wspolpraca Slabego ze skrzydlowymi.
Wdowiak i Malkowski rewelacyjni. Baran dzielil i rządził w środku pola. Bardzo aktywny z przodu Trochim. Dudzic zrobil to co powinien, czyli strzelił gola.
Można być optymista po tym meczu,aczkolwiek...szkoda,ze Aleksander zakończył karierę 😉 |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2017 21:37
|
|
|
Wiadomo co z Dudzicem? |
|
|
|
 |
qqq
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2017 23:53
|
|
|
Nie ma się do czego przyczepić. Brawa dla trenera za właściwe poukładanie wszystkich "klocków". Osobiście bardzo mnie cieszy:
- forma Słabego
- frekwencja na meczu (drużynówka w Lahti w tym samym czasie)
Oby tak dalej! |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:00
|
|
|
Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania).
Nawiązując do wypowiedzi poprzedników o dobrze wyglądającej obronie powiem tylko że z 13-toma straconymi bramkami jesteśmy najlepiej broniącą drużyną,z tym że mamy dwa mecze mniej rozegrane. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
Ostatnio zmieniony przez biker_ns Nie Mar 05, 2017 00:09, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:07
|
|
|
biker_ns napisał/a: | Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania). |
Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...
Dudzic....mocno rozcięta noga... |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:11
|
|
|
x_cite napisał/a: | biker_ns napisał/a: | Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania). |
Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...
Dudzic....mocno rozcięta noga... |
Bez Niego nie byłoby tej kunsztownej układanki i genialnej strategii, nie byłoby nic:) |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2017 07:46
|
|
|
Brawo! napewno należy się pochwała całej drużynie. Inna sprawa że spodziewałem się czegoś więcej po Pogoni, a tu chyba jeszcze nie obudzili się z zimowego letargu. Sandecja wyglądała dużo lepiej fizycznie, szybkościowo ogólnie organizacją gry. Zobaczymy kolejne mecze bo na tą chwilkę utrzymali poprzeczkę i nie spuścili balonika :) |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2017 09:06
|
|
|
Zawodnicy wyglądają dobrze fizycznie głównie dzięki kriokomorom. Przez ostatnie 10 dni korzystali z niej. Trener mógł zrobić męczący trening, a oni po tej regeneracji na drugi dzień nie czuli zmęczenia. Mają też nawet jakiegoś dietetyka, więc warunki w których się przygotowywali się były bardzo dobre. Cała obrona i skrzydła to poziom Ekstraklasowy. O ile całą grę z przodu w tamtej rundzie ciągnął Małkowski i bez niego byłaby lipa z przodu, to w tej rundzie doszedł jeszcze Wdowiak i spokojnie jesteśmy wygrać z każdym. Na jesień przegrywaliśmy decydujące mecze z drużynami z samej czołówki. O ile będą chęci awansu to jesteśmy w stanie o niego powalczyć. |
|
|
|
 |
|