| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:40
 | SANDECJA - Pogoń Siedlce | 

| Autor | Wiadomość | 

| matys5392 

| 

|  Wysłany: Sob Mar 04, 2017 21:37 | 
 |  
               | 
 |  
               | Gliwa - jedno piastkowanie, prócz tego bezrobotny, Obrona bardzo pewna. Świetnie wygladala wspolpraca Slabego ze skrzydlowymi.
 Wdowiak i Malkowski rewelacyjni. Baran dzielil i rządził w środku pola. Bardzo aktywny z przodu Trochim. Dudzic zrobil to co powinien, czyli strzelił gola.

Można być optymista po tym meczu,aczkolwiek...szkoda,ze Aleksander zakończył karierę 😉
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Ad@ś=) 

| 

|  Wysłany: Sob Mar 04, 2017 21:37 | 
 |  
               | 
 |  
               | Wiadomo co z Dudzicem? |  | 

|   |  | 

|  | 

| qqq 

| 

|  Wysłany: Sob Mar 04, 2017 23:53 | 
 |  
               | 
 |  
               | Nie ma się do czego przyczepić. Brawa dla trenera za właściwe poukładanie wszystkich "klocków". Osobiście bardzo mnie cieszy: - forma Słabego
 - frekwencja na meczu (drużynówka w Lahti w tym samym czasie)

Oby tak dalej!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| biker_ns 

| 

|  Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:00 | 
 |  
               | 
 |  
               | Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania). 
 Nawiązując do wypowiedzi poprzedników o dobrze wyglądającej obronie powiem tylko że z 13-toma straconymi bramkami jesteśmy najlepiej broniącą drużyną,z tym że mamy dwa mecze mniej rozegrane.
 |  
				| _________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<<
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez biker_ns Nie Mar 05, 2017 00:09, w całości zmieniany 2 razy |  | 

|   |  | 

|  | 

| x_cite 

| 

|  Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:07 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | biker_ns napisał/a: |  	  | Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania). | 

Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...

Dudzic....mocno rozcięta noga...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| biker_ns 

| 

|  Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:11 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | x_cite napisał/a: |  	  |  	  | biker_ns napisał/a: |  	  | Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania). | 

Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...

Dudzic....mocno rozcięta noga...
 | 

Bez Niego nie byłoby tej kunsztownej układanki i genialnej strategii, nie byłoby nic:)
 |  
				| _________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<<
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| radek 

| 

|  Wysłany: Nie Mar 05, 2017 07:46 | 
 |  
               | 
 |  
               | Brawo! napewno należy się pochwała całej drużynie. Inna sprawa że spodziewałem się czegoś więcej po Pogoni, a tu chyba jeszcze nie obudzili się z zimowego letargu. Sandecja wyglądała dużo lepiej fizycznie, szybkościowo ogólnie organizacją gry. Zobaczymy kolejne mecze bo na tą chwilkę utrzymali poprzeczkę i nie spuścili balonika :) |  | 

|   |  | 

|  | 

| młodyC 

| 

|  Wysłany: Nie Mar 05, 2017 09:06 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zawodnicy wyglądają dobrze fizycznie głównie dzięki kriokomorom.  Przez ostatnie 10 dni korzystali z niej. Trener mógł zrobić męczący trening, a oni po tej regeneracji na drugi dzień nie czuli zmęczenia. Mają też nawet jakiegoś dietetyka, więc warunki w których się przygotowywali się były bardzo dobre. Cała obrona i skrzydła to poziom Ekstraklasowy. O ile całą grę z przodu w tamtej rundzie ciągnął Małkowski i bez niego byłaby lipa z przodu, to w tej rundzie doszedł jeszcze Wdowiak i spokojnie jesteśmy wygrać z każdym. Na jesień przegrywaliśmy decydujące mecze z drużynami z  samej czołówki. O ile będą chęci awansu to jesteśmy w stanie o niego powalczyć. |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |