Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Wigry Suwałki - SANDECJA
Autor Wiadomość
młodyC

Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 21:18   

https://gfycat.com/UnkemptRichArthropods
To jest sytuacja, w której kibice z Suwałk mieli pretensje do sędziego. Fakt Szufryn glupio się zachował wystawiając nogi i sędzia mógł nie widziec i zinterpretować to jako faul, ale na szczęście cofnął nogi. Inna sprawa, ze był tam centymetrowy spalony. Widać ze Bucko został na jasnozielonym pasie boiska, a Kwame był w momencie podania na ciemniejszej części. Patrząc na terminarz jeszcze nie dawno powiedziałem trudny, na wyjeździe trudni przeciwnicy wszystko przegramy. Teraz patrze- terminarz jest naszym sprzymierzencem. Na wyjeździe 1) Chojniczanka, która prawdopodobnie chce odpuścić awans. Ciągle remisy nie wystarczają i muszą zacząć przegrywać. A z kim lepiej przegrać jak z zespołem grającym "o awans"? 2) Katowice które grają w kratkę, mimo iz chcą awansować to przegrywają, szczególnie u siebie 3 mecze 1 punkt 3) Podbeskidzie grające bardzo słabo u siebie, 3 mecze przed końcem gdzie prawdopodobnie Bielsko będzie miało zapewnione utrzymanie i nie będą mieli szans na awans. 4) ostatnia kolejka decydujący mecz z Miedzią
A u siebie mecze z drużynami będące poza pierwsza 10, beda to trudne pojedynki, ale takie w których powinniśmy wygrywać. Wiadomo punkty będziemy tracić, ale inne drużyny tez tracą punkty i to sporo. Dlatego mecz z przyjaciółmi z Mielca będzie decydujący bo tutaj każdy punkt jest ważny!!
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 22:18   

Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).

Wynik super, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.

x_cite

Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 23:33   

www.megachem.pl napisał/a:
Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).

Hanys teraz głowi się co zrobić z agrestem...bo na środę zapowiadają śnieg i mróz...zapewne wybierze agrest niż mecz ;) Wesołych Świąt ;)
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 07:24   

x_cite napisał/a:

Hanys teraz głowi się co zrobić z agrestem...bo na środę zapowiadają śnieg i mróz...zapewne wybierze agrest niż mecz ;) Wesołych Świąt ;)

Jestem ciekaw czy Ty wybierzesz sektor F wśród kibiców dopingujących, czy uzupełnisz bagażnik w wiadomym celu czy wybierzesz neutralny sektor pod przykrywką dzieci.
Alleluja i do przodu

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

x_cite

Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 08:16   

hanys napisał/a:
x_cite napisał/a:

Jestem ciekaw czy Ty wybierzesz sektor F wśród kibiców dopingujących, czy uzupełnisz bagażnik w wiadomym celu czy wybierzesz neutralny sektor pod przykrywką dzieci.
Alleluja i do przodu

Odpowiem Ci tak...sądząc po tym co za oknem, jak dosypie to mecz może się nie odbyć...a tak poważnie to przyjdę na F jak Ty się choć raz pojawisz w sezonie na meczu ;) Nie muszę się dziećmi zasłaniać bo Je mam i to Oni decydują gdzie chcą być i oglądać mecz...no , ale co Ci będę oczywiste oczywistości pisał...pzdr
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 09:40   

x_cite napisał/a:
hanys napisał/a:
x_cite napisał/a:

Alleluja i do przodu

Odpowiem Ci tak...sądząc po tym co za oknem, jak dosypie to mecz może się nie odbyć...a tak poważnie to przyjdę na F jak Ty się choć raz pojawisz w sezonie na meczu ;) Nie muszę się dziećmi zasłaniać bo Je mam i to Oni decydują gdzie chcą być i oglądać mecz...no , ale co Ci będę oczywiste oczywistości pisał...pzdr

No to albo robisz mi personalne wycieczki nawet żartobliwe bo Ty jesteś zawsze tam gdzie Sandecja gra, albo uzależniasz coś od mojej postawy. Zaskoczę Cie w tym sezonie byłem na Kilińskiego ale Ciebie na F nie widziałem.
Pozdro i bez odbioru bo to nie temat o tym

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 10:26   

Panowie, spokojnie.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Wigry Suwałki - SANDECJA
[ ZAMKNIĘTY ]