Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Wigry Suwałki - SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
młodyC
|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 21:18
|
|
|
https://gfycat.com/UnkemptRichArthropods
To jest sytuacja, w której kibice z Suwałk mieli pretensje do sędziego. Fakt Szufryn glupio się zachował wystawiając nogi i sędzia mógł nie widziec i zinterpretować to jako faul, ale na szczęście cofnął nogi. Inna sprawa, ze był tam centymetrowy spalony. Widać ze Bucko został na jasnozielonym pasie boiska, a Kwame był w momencie podania na ciemniejszej części. Patrząc na terminarz jeszcze nie dawno powiedziałem trudny, na wyjeździe trudni przeciwnicy wszystko przegramy. Teraz patrze- terminarz jest naszym sprzymierzencem. Na wyjeździe 1) Chojniczanka, która prawdopodobnie chce odpuścić awans. Ciągle remisy nie wystarczają i muszą zacząć przegrywać. A z kim lepiej przegrać jak z zespołem grającym "o awans"? 2) Katowice które grają w kratkę, mimo iz chcą awansować to przegrywają, szczególnie u siebie 3 mecze 1 punkt 3) Podbeskidzie grające bardzo słabo u siebie, 3 mecze przed końcem gdzie prawdopodobnie Bielsko będzie miało zapewnione utrzymanie i nie będą mieli szans na awans. 4) ostatnia kolejka decydujący mecz z Miedzią
A u siebie mecze z drużynami będące poza pierwsza 10, beda to trudne pojedynki, ale takie w których powinniśmy wygrywać. Wiadomo punkty będziemy tracić, ale inne drużyny tez tracą punkty i to sporo. Dlatego mecz z przyjaciółmi z Mielca będzie decydujący bo tutaj każdy punkt jest ważny!! |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 22:18
|
|
|
Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).
Wynik super, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2017 23:33
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).
Hanys teraz głowi się co zrobić z agrestem...bo na środę zapowiadają śnieg i mróz...zapewne wybierze agrest niż mecz ;) Wesołych Świąt ;) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 07:24
|
|
|
x_cite napisał/a: | www.megachem.pl napisał/a: | Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).
Hanys teraz głowi się co zrobić z agrestem...bo na środę zapowiadają śnieg i mróz...zapewne wybierze agrest niż mecz ;) Wesołych Świąt ;) |
Jestem ciekaw czy Ty wybierzesz sektor F wśród kibiców dopingujących, czy uzupełnisz bagażnik w wiadomym celu czy wybierzesz neutralny sektor pod przykrywką dzieci.
Alleluja i do przodu |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 08:16
|
|
|
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | www.megachem.pl napisał/a: | Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).
Jestem ciekaw czy Ty wybierzesz sektor F wśród kibiców dopingujących, czy uzupełnisz bagażnik w wiadomym celu czy wybierzesz neutralny sektor pod przykrywką dzieci.
Alleluja i do przodu |
Odpowiem Ci tak...sądząc po tym co za oknem, jak dosypie to mecz może się nie odbyć...a tak poważnie to przyjdę na F jak Ty się choć raz pojawisz w sezonie na meczu ;) Nie muszę się dziećmi zasłaniać bo Je mam i to Oni decydują gdzie chcą być i oglądać mecz...no , ale co Ci będę oczywiste oczywistości pisał...pzdr |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 09:40
|
|
|
x_cite napisał/a: | hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | www.megachem.pl napisał/a: | Przegrana z Mielcem i znowu będzie płacz, że trzeba to rozjebać i zacząć od IV ligi. Ale jak co to Hanys wódkę postawi, tylko chyba nikt się nie chce wychylić ;-).
Alleluja i do przodu |
Odpowiem Ci tak...sądząc po tym co za oknem, jak dosypie to mecz może się nie odbyć...a tak poważnie to przyjdę na F jak Ty się choć raz pojawisz w sezonie na meczu ;) Nie muszę się dziećmi zasłaniać bo Je mam i to Oni decydują gdzie chcą być i oglądać mecz...no , ale co Ci będę oczywiste oczywistości pisał...pzdr |
No to albo robisz mi personalne wycieczki nawet żartobliwe bo Ty jesteś zawsze tam gdzie Sandecja gra, albo uzależniasz coś od mojej postawy. Zaskoczę Cie w tym sezonie byłem na Kilińskiego ale Ciebie na F nie widziałem.
Pozdro i bez odbioru bo to nie temat o tym |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2017 10:26
|
|
|
Panowie, spokojnie. |