Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
Sandecja ~ Legia |
Autor |
Wiadomość |
bzyku
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:16
|
|
|
Kolev chyba nie chce u nas grać ,może jakieś testy i transfer dlatego się oszczędza |
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:31
|
|
|
Zaczynamy rundę tak samo jak poprzednio. 2 punkty w 3 meczach. Jeśli będzie powtórka z całej rundy i zgromadzimy 17 punktów, to powinniśmy się utrzymać. Rok temu zespoły, które spadły, czyli Ruch i Łęczna miały po 30 kolejkach po 30 punktów. Dwa lata temu spadkowicze, czyli Górnik i Podbeskidzie miały odpowiednio 25 i 38 punktów. Trzy lata temu Zawisza miał 29 punktów a Bełchatów 31. Rok wcześniej Widzew miał 22,a Zagłębie 29.
To takie suche statystyki. Musimy punktowac i tyle. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:55
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Zaczynamy rundę tak samo jak poprzednio. 2 punkty w 3 meczach. Jeśli będzie powtórka z całej rundy i zgromadzimy 17 punktów, to powinniśmy się utrzymać. Rok temu zespoły, które spadły, czyli Ruch i Łęczna miały po 30 kolejkach po 30 punktów. Dwa lata temu spadkowicze, czyli Górnik i Podbeskidzie miały odpowiednio 25 i 38 punktów. Trzy lata temu Zawisza miał 29 punktów a Bełchatów 31. Rok wcześniej Widzew miał 22,a Zagłębie 29.
To takie suche statystyki. Musimy punktowac i tyle. |
Brałeś pod uwagę dzielienie punktów,po podziale na grupy.? |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:59
|
|
|
rudeboyz napisał/a: | Brałeś pod uwagę dzielienie punktów,po podziale na grupy.? |
Nie ma podziału punktów w tym sezonie. |
|
|
|
 |
nuncjusz
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 22:13
|
|
|
sns1910 napisał/a: | rudeboyz napisał/a: | Brałeś pod uwagę dzielienie punktów,po podziale na grupy.? |
Nie ma podziału punktów w tym sezonie. |
Dokładnie w tym roku to jakiś ananas na skalę światową :D nie ważne jak ci szło do podziału na grupę mogłeś mieć 15 pkt przewagi a i tak mistrza mieć nie będziesz to samo tyczy się spadku WITAMY W POLSCE . |
|
|
|
 |
Rummek
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2017 23:22
|
|
|
myślę, że to kwestia "wrażliwości i etapu ewolucji" otoczenia. Nie wiem kto tam zaczął zaczepki ale współczuje obu kogutom że w 22 minucie mieli już mecz z głowy hehe.
Swoją drogą przyjechał sobie jakiś gostek pokibicować Legii i...niech se kibicuje. W Anglii kibice MU potrafią siedzieć na jednym sektorze z MC i nikomu to nie przeszkadza dopóki jakiś cymbał nie będzie szukał zaczepek.
Mówię to z własnego doświadczenia bo pamiętam jak byłem w mieszanym towarzystwie na Unii w Tarnowie i siedzieliśmy pośród "miejscowego bydła" to po strzelonej przez Sandecję bramce miejscowa inteligencja połapała się w czym rzecz i wywalili nas z sektora - a byłem z dwoma dziewczynami i dzieckiem.
A np. na Lechii siedziałem w koszulce Sandecji pośród kibiców Lechii i jakoś nikt nie skakał, nikt nie fikał - normalna sprawa. Ale to jak powiedziałem zależy od "wrażliwości i etapu ewolucji" otoczenia |
|
|
|
 |
bo2904
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 07:52
|
|
|
Do spdr.
Powinien jeszcze dostać wpier..l bo cały czas podchodził do cweli z ległej i zgodę chciał przybijać . |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 13:01
|
|
|
Cytat: | Swoją drogą przyjechał sobie jakiś gostek pokibicować Legii i...niech se kibicuje. |
Aja myślę że niech se gostek wypierdala. Przypomnij sobie ilu Polonistów się odbiło od bramy przy okazji naszego meczu na Łazienkowskiej. Jakby to powiedzieć, piłka nożna dla kibiców - nie dla kurew 7egionistów! |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 13:13
|
|
|
bo2904 napisał/a: | Do spdr.
Powinien jeszcze dostać wpier..l bo cały czas podchodził do cweli z ległej i zgodę chciał przybijać . |
jeśli mówisz o tym którego zawineli od nas jako pierwszego to jesteś w bledzie |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
bo2904
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 14:51
|
|
|
Dokładnie o niego mi chodzi .
"Legia szacun , chłopaki z Warszawy szacun"
Cały czas tak pierd....ł
Nie wiem skąd gość się urwał |
|
|
|
 |
toudiunio
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 17:01
|
|
|
Kmicic napisał/a: |
Aja myślę że niech se gostek wypierdala. Przypomnij sobie ilu Polonistów się odbiło od bramy przy okazji naszego meczu na Łazienkowskiej. Jakby to powiedzieć, piłka nożna dla kibiców - nie dla kurew 7egionistów! |
Popieram...
Wstyd że jest tak wielu ludzi na tym forum którzy najchętniej poszliby na wódkę z cwelkami.
Posty z sympatyzowane z 7egłą powinny być kasowane a ludzie banowani. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 18:48
|
|
|
bo2904 napisał/a: | Dokładnie o niego mi chodzi .
"Legia szacun , chłopaki z Warszawy szacun"
Cały czas tak pierd....ł
Nie wiem skąd gość się urwał |
no ja mam troche inna wersje, ale nie ma sensu tego roztrzasac |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 19:24
|
|
|
Czekaj bo coś mi się nie zgadza, Gość chciał z nimi wódkę pic i ruszył do jednego z pięściami ???
Może tylko jako jedyny zareagował a reszta patrzyła i teraz bohaterzy na forum ...
W sumie hanys ma rację było minęło i nie ma sensu tutaj o tym dyskutować |
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin