| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:41
 | Sandecja ~ Legia | 

| Autor | Wiadomość | 

| bzyku 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:16 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kolev chyba nie chce u nas grać ,może jakieś testy i transfer dlatego się oszczędza |  
				| _________________ 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| matys5392 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:31 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zaczynamy rundę tak samo jak poprzednio. 2 punkty w 3 meczach. Jeśli będzie powtórka z całej rundy i zgromadzimy 17 punktów, to powinniśmy się utrzymać. Rok temu zespoły, które spadły, czyli Ruch i Łęczna miały po 30 kolejkach po 30 punktów. Dwa lata temu spadkowicze, czyli Górnik i Podbeskidzie miały odpowiednio 25 i 38 punktów. Trzy lata temu Zawisza miał 29 punktów a Bełchatów 31. Rok wcześniej Widzew miał 22,a Zagłębie 29. To takie suche statystyki. Musimy punktowac i tyle.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| rudeboyz 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:55 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | matys5392 napisał/a: |  	  | Zaczynamy rundę tak samo jak poprzednio. 2 punkty w 3 meczach. Jeśli będzie powtórka z całej rundy i zgromadzimy 17 punktów, to powinniśmy się utrzymać. Rok temu zespoły, które spadły, czyli Ruch i Łęczna miały po 30 kolejkach po 30 punktów. Dwa lata temu spadkowicze, czyli Górnik i Podbeskidzie miały odpowiednio 25 i 38 punktów. Trzy lata temu Zawisza miał 29 punktów a Bełchatów 31. Rok wcześniej Widzew miał 22,a Zagłębie 29. To takie suche statystyki. Musimy punktowac i tyle.
 | 

Brałeś pod uwagę dzielienie punktów,po podziale na grupy.?
 |  
				| _________________ Mam fatalne maniery
 Koszmarne mam zwyczaje
 Lecz kiedy grają tego kraju hymn
 To ciągle jeszcze wstaje

|  | 

|   |  | 

|  | 

| sns1910 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 03, 2017 20:59 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | rudeboyz napisał/a: |  	  | Brałeś pod uwagę dzielienie punktów,po podziale na grupy.? | 

Nie ma podziału punktów w tym sezonie.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| nuncjusz 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 03, 2017 22:13 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | sns1910 napisał/a: |  	  |  	  | rudeboyz napisał/a: |  	  | Brałeś pod uwagę dzielienie punktów,po podziale na grupy.? | 

Nie ma podziału punktów w tym sezonie.
 | 

Dokładnie w tym roku to jakiś ananas na skalę światową  :D  nie ważne jak ci szło do podziału na grupę  mogłeś mieć 15 pkt przewagi a i tak mistrza mieć nie będziesz to samo tyczy się spadku  WITAMY W POLSCE .
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Rummek 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 03, 2017 23:22 | 
 |  
               | 
 |  
               | 
 myślę, że to kwestia "wrażliwości i etapu ewolucji" otoczenia. Nie wiem kto tam zaczął zaczepki ale współczuje obu kogutom że w 22 minucie mieli już mecz z głowy hehe.
 Swoją drogą przyjechał sobie jakiś gostek pokibicować Legii i...niech se kibicuje. W Anglii kibice MU potrafią siedzieć na jednym sektorze z MC i nikomu to nie przeszkadza dopóki jakiś cymbał nie będzie szukał zaczepek.
 Mówię to z własnego doświadczenia bo pamiętam jak byłem w mieszanym towarzystwie na Unii w Tarnowie i siedzieliśmy pośród "miejscowego bydła" to po strzelonej przez Sandecję bramce miejscowa inteligencja połapała się w czym rzecz i wywalili nas z sektora - a byłem z dwoma dziewczynami i dzieckiem.
 A np. na Lechii siedziałem w koszulce Sandecji pośród kibiców Lechii i jakoś nikt nie skakał, nikt nie fikał - normalna sprawa. Ale to jak powiedziałem zależy od "wrażliwości i etapu ewolucji" otoczenia
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| bo2904 

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 07:52 | 
 |  
               | 
 |  
               | Do spdr. Powinien jeszcze dostać wpier..l bo cały czas podchodził do cweli z ległej i zgodę chciał przybijać .
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kmicic 

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 13:01 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Cytat: |  	  | Swoją drogą przyjechał sobie jakiś gostek pokibicować Legii i...niech se kibicuje. | 
 Aja myślę że niech se gostek wypierdala. Przypomnij sobie ilu Polonistów się odbiło od bramy przy okazji naszego meczu na Łazienkowskiej. Jakby to powiedzieć, piłka nożna dla kibiców - nie dla kurew 7egionistów!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| hanys Oda do Śląskości

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 13:13 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | bo2904 napisał/a: |  	  | Do spdr. Powinien jeszcze dostać wpier..l bo cały czas podchodził do cweli z ległej i zgodę chciał przybijać .
 | 

jeśli mówisz o tym którego zawineli od nas jako pierwszego to jesteś w bledzie
 |  
				| _________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
 My się bawimy i was pierdolimy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| bo2904 

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 14:51 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dokładnie o niego mi chodzi . 
 "Legia szacun , chłopaki z Warszawy szacun"
 Cały czas tak pierd....ł
 Nie wiem skąd gość się urwał
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| toudiunio 

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 17:01 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Kmicic napisał/a: |  	  | Aja myślę że niech se gostek wypierdala. Przypomnij sobie ilu Polonistów się odbiło od bramy przy okazji naszego meczu na Łazienkowskiej. Jakby to powiedzieć, piłka nożna dla kibiców - nie dla kurew 7egionistów!
 | 

Popieram...

Wstyd że jest tak wielu ludzi na tym forum którzy najchętniej poszliby na wódkę z cwelkami.
 Posty z sympatyzowane z 7egłą powinny być kasowane a ludzie banowani.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| hanys Oda do Śląskości

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 18:48 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | bo2904 napisał/a: |  	  | Dokładnie o niego mi chodzi . 
 "Legia szacun , chłopaki z Warszawy szacun"
 Cały czas tak pierd....ł
 Nie wiem skąd gość się urwał
 | 

no ja mam troche inna wersje, ale nie ma sensu tego roztrzasac
 |  
				| _________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
 My się bawimy i was pierdolimy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| bzyku 

| 

|  Wysłany: Pon Gru 04, 2017 19:24 | 
 |  
               | 
 |  
               | Czekaj bo coś mi się nie zgadza, Gość  chciał z nimi wódkę pic i ruszył do jednego z pięściami ??? Może tylko jako jedyny zareagował a reszta patrzyła i teraz bohaterzy na forum ...
 W sumie hanys ma rację było minęło i nie ma sensu tutaj o tym dyskutować
 |  
				| _________________ 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| syfon12 Łoboz Marcin

|  | 

|   |  | 

|  | 

| syfon12 Łoboz Marcin

|  |