Otwarty przez: internacionale Czw Gru 28, 2017 21:16 |
Stadion Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
maxmol88
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2025 11:55
|
[Cytuj]
|
|
Będą jakieś telebimy w ogóle na stadionie? |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2025 13:25
|
[Cytuj]
|
|
Mateusz1234 napisał/a: | W terminach 16-17 i 23-24 sierpnia mamy mecze wyjazdowe więc może dlatego mówią że otwarcie przewidziane na 30 sierpnia w meczu z Choniczanka |
Tak na moje oko, przejeżdżając obok stadionu, nie ma szans na uzyskanie pozwolenia na użytkowanie, a tym samym otwarcie 30 sierpnia.
Same procedury odbiorowe (PSP, SANEPID, PINB) potrwają kilkanaście/kilkadziesiąt dni, a zgłoszenie do tych pierwszych wypada złożyć po zakończeniu robót. Patrząc z zewnątrz, szanse marne. |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2025 14:12
|
[Cytuj]
|
|
@bacin
Ale jak to przecież czytałem niedawno w GK, że prezydent miasta już ponoć wysłał zaproszenia do wszystkich ważnych oficjeli z terminem otwarcia 30 sierpnia ;) |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2025 14:23
|
[Cytuj]
|
|
Widać, skurczybyk, zagrał va banque!
Nic to, poczekamy, zobaczymy. A nuż jestem w błędzie. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2025 18:40
|
[Cytuj]
|
|
Myślę ze jeśli wysyłają zaproszenia to mają już to klepnięte. Reszta to formalności. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Pią Lip 11, 2025 18:55
|
[Cytuj]
|
|
Masahiko napisał/a: | Myślę ze jeśli wysyłają zaproszenia to mają już to klepnięte. Reszta to formalności. |
Na profilu facebookowym Prezydenta Handzla jest też krótka relacja video z boiska stadionu w której informuje, że termin otwarcia to 30 sierpnia. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Lip 13, 2025 13:47
|
[Cytuj]
|
|
SilverCommander napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Myślę ze jeśli wysyłają zaproszenia to mają już to klepnięte. Reszta to formalności. |
Na profilu facebookowym Prezydenta Handzla jest też krótka relacja video z boiska stadionu w której informuje, że termin otwarcia to 30 sierpnia. |
moze tak mu powiedział pan chlebek a ze on nie mowi prawdy to polska liga hokeja tez nie mowi |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
|