Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: internacionale
Czw Gru 28, 2017 21:16
Stadion Sandecji
Autor Wiadomość
Yuuki

Wysłany: Pią Sie 22, 2025 15:36    [Cytuj]

Wie ktoś może do której jest otwarty ten lokal na Długosza gdzie sprzedają bilety stacjonarnie ?
[Profil] [PM]

jacolmc

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Sie 22, 2025 16:40    [Cytuj]

Do 16. W sobote nieczynne
[Profil] [PM]

maxmol88

Wysłany: Pią Sie 22, 2025 17:22    [Cytuj]

Wiadomo moze ile bedzie liczył sektor kibiców gosci ?
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pią Sie 22, 2025 17:40    [Cytuj]

400

Max1990

Wysłany: Pią Sie 22, 2025 18:22    [Cytuj]

radziufan napisał/a:
400

To nie dużo lepsze ekipy kibicowskie spokojnie zapełnia i pewnie będzie miejsc im brakować

KubaNS

Wysłany: Pią Sie 22, 2025 18:28    [Cytuj]

Standardowa wielkosc- 5% pojemności stadionu.
Podobnie jak cena w sektorze gości, czyli najtańszy bilet dla gospodarzy.

karol46

Wysłany: Nie Sie 24, 2025 01:35    [Cytuj]

Za tydzień otwarcie długo wyczekiwanego stadionu w moim rodzinnym mieście, dla mojego ukochanego klubu. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy do jego wybudowania się przyczynili. Starszym ode mnie Kibiców. Bardzo dobrze pamiętam, że powstanie tego obiektu nie było tak oczywiste. To Wasza walka, presja i czyny w znacznym stopniu przyczyniły się do jego powstania. Pamiętam jak podczas jednych z wyborów samorządowych wystosowaliście listy otwarte do kandydatów, aby jasno określili swoje zdanie co do tematu powstania stadionu. Pamiętam jak organizowaliście spotkania w siedzibie ośrodka Kibice razem (jeszcze na osiedlu Barskim). Jak tłumaczyliście nam zgromadzonym dlaczego budowa etapami nie jest możliwa, jakie koncepcje budowy są rozpatrywane, jak wyglądają terminy i ogólna sytuacja związana z tym projektem. Jak na jednym z takich spotkań, wypytywaliście o nicki z forum aby namierzyć farmazoniarza, który wymądrzał się na forum i zapowiadał się, że przyjdzie (swoją drogą na 100% myśleliście, że to ja... mój nick jak go powiedziałem coś wam nie pasował). Pamiętam akcje #StadionDlaSandecji, która odbiła się szerokim echem gdzie na Facebooku, kibice klubów nam życzliwych dodawali zdjęcia i publikowali życzenia powstania stadionu w Nowym Saczu. Kibice, z którymi to Wy przez lata budowaliście dobre relacje. Pamiętam manifestacje pod Ratuszem. Pamiętam Wasze spotkania z decyzyjnymi. Dużo więcej tego było. Bracia, których z imienia czy ksywy nie znam, kojarzę tylko mordy. Dziękuje!
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Sie 24, 2025 14:40    [Cytuj]

Jak w ogóle wygląda sytuacja dotycząca parkingów przy stadionie?

Nadal można parkować na uliczkach przy cmentarzu czy przez ostatnie kilka lat się coś zmieniło?
[Profil] [PM]

Yuuki

Wysłany: Nie Sie 24, 2025 17:23    [Cytuj]

Ad@ś=) napisał/a:
Jak w ogóle wygląda sytuacja dotycząca parkingów przy stadionie?

Nadal można parkować na uliczkach przy cmentarzu czy przez ostatnie kilka lat się coś zmieniło?

Przy stadionie jest parking na około 200 miejsc .
[Profil] [PM]

Tomson

Wysłany: Nie Sie 24, 2025 18:04    [Cytuj]

Na stronie klubowej dali informacje że jest 3100 os uprawnionych na mecz otwarcia.
Analizując na stronie bilety.sandecja ile zostało biletów, rano było ich dostępnych do zakupu 2700.
Trochę się liczby nie zgadzają.
[Profil] [PM]

gizelkoo
KiibicSandy1910

Wysłany: Nie Sie 24, 2025 19:05    [Cytuj]

na X (dawny twitter) jest profil, który cytuje "Liczby podaje na podstawie danych ze strony biletowej. Sumuję liczbę wolnych miejsc, a następnie odejmuję od pojemności stadionu" i według jego obliczeń obecnie na stan 24.08.2025 godz. 16:45 liczba sprzedanych biletów to 5530/8111.

Podrzucam link:
https://x.com/LicznikSandecja

fanatycznie

Wysłany: Nie Sie 24, 2025 22:01    [Cytuj]

Jest sektor gości, bufor, bilety dla sponsorów, akademia itp...dlatego liczby się nie zgadzają ;)

itachi

Wysłany: Pon Sie 25, 2025 10:21    [Cytuj]

Przepraszam, jeśli już było, ale czy da się kupić bilet jednorazowo, czy można tylko i wyłącznie na karnet? A jeśli się da, to gdzie, bo na bilety.sandecja, to widze tylko opcje z karnetami. Pytam, bo chcę wziąć na mecz dziewczynę z Warszawy.
[Profil] [PM] [E-mail]

EmFau79

Wysłany: Pon Sie 25, 2025 10:38    [Cytuj]

itachi napisał/a:
Przepraszam, jeśli już było, ale czy da się kupić bilet jednorazowo, czy można tylko i wyłącznie na karnet? A jeśli się da, to gdzie, bo na bilety.sandecja, to widze tylko opcje z karnetami. Pytam, bo chcę wziąć na mecz dziewczynę z Warszawy.

Dokładnie na tej stronie, zjedź trochę niżej to będzie opcja kupić bilet. U mnie jest nad "otwarciem" 30
[Profil] [PM] [E-mail]

fanatycznie

Wysłany: Pon Sie 25, 2025 13:20    [Cytuj]

Ktoś stworzył taką stronkę: https://liczniksandecja.github.io/LicznikSandecji/

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » WALCZYMY O STADION! » Stadion Sandecji
[ ODPOWIEDZ ]