Otwarty przez: internacionale Czw Gru 28, 2017 21:16 |
Stadion Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
Rummek2
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 15:17
|
[Cytuj]
|
|
Zapowiada się niezła frekwencja. Możliwe, że rekordowa👏 |
|
|
|
 |
AndrzejKKS
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 16:28
|
[Cytuj]
|
|
5386 lacznie z karnetowiczami juz na mecz z chojniczanka, rekord to bodajze 7000 z gornikiem zabrze kiedy jeszcze mozna bylo siadac gdzie sie chce, rekord mozliwy |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 17:23
|
[Cytuj]
|
|
Jak to się ma niby do liczby na stronie ze sprzedażą biletów która pokazuje uprawnionych w wielkości 3787 tak jakby to była ilość sprzedanych biletów.
Liczba ta stałe rośnie i myślę że to może być prawdziwa liczba związana z potencjalną frekwencja. |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 17:30
|
[Cytuj]
|
|
Jest pewna pula biletow dystrubowanych poza systemem sprzedazy, jednocześnie zablokowana w tym systemie. Sponsorzy, akademia, sektor rodzinny z kartą KN, FC itp. Stąd ta różnica. Licznik na stronie sandecja.bilety pokazuje ok 3800 sprzedanych biletów o jednocześnie ok 2000 wolnych miejsc. Na podstawie tego drugiego wyliczana jest liczba z "licznika" nieoficjalnego. Z czasem pewnie zaczną się te liczby zbliżać do siebie. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Yuuki
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 18:11
|
[Cytuj]
|
|
A jak wogóle wygląda sytuacja z odbiorem sektora gości ??? Pytam przyszłościowo bo kolejny mecz u siebie gramy ze Stalówką która pewnie by chciała przyjechać w dobrej liczbie |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 18:59
|
[Cytuj]
|
|
Techniczne pytanie o karnety (na marginesie karnety/bilety z drukarki są super ;) ).
Wystarczy PDF na telefonie? Czy muszę specjalnie ściągać jakąś wersje biletu na telefon?
Ojciec kupił karnet stacjonarnie mogę zrobić zdjęcie karnetu? Czy ma chodzić z kartką A4? |
|
|
|
 |
Max1990
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 19:53
|
[Cytuj]
|
|
Yuuki napisał/a: | A jak wogóle wygląda sytuacja z odbiorem sektora gości ??? Pytam przyszłościowo bo kolejny mecz u siebie gramy ze Stalówką która pewnie by chciała przyjechać w dobrej liczbie |
Stalówka bardzo możliwe że jak będzie mogła wejsc to cała klatkę zajmnie pewnie |
_________________ CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ !!! |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2025 20:37
|
[Cytuj]
|
|
aidos napisał/a: | Techniczne pytanie o karnety (na marginesie karnety/bilety z drukarki są super ;) ).
Wystarczy PDF na telefonie? Czy muszę specjalnie ściągać jakąś wersje biletu na telefon?
Ojciec kupił karnet stacjonarnie mogę zrobić zdjęcie karnetu? Czy ma chodzić z kartką A4? |
No właśnie. Pytanie czy można byłoby pojawić się w klubie z prośbą o wydruk zakupionego karnetu?
Bylby pamiątką historycznego sezonu z nowym stadionem i mam nadzieję powrotem do 1 ligi. |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Wczoraj 0:15
|
[Cytuj]
|
|
Wiadome kto będzie obsługiwał punkty gastronomiczne i czy będą działać na pierwszym meczu? |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wczoraj 6:15
|
[Cytuj]
|
|
fanatycznie napisał/a: | Wiadome kto będzie obsługiwał punkty gastronomiczne i czy będą działać na pierwszym meczu? |
Wiadomo
Beda działać |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
|