Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
Sektor bez krzesełek
Autor Wiadomość
eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 11:21   

:) Na całym świecie znikają mury, kraty, siatki na stadionie, ale w Nowym Sączu instalują. Zgodzę się, wymogi - wymogami. Rozumię :) Spójrzmy na Legię, Cracovię i inne stadiony, jak tam wyglądają kraty, zabezpieczenia itp.

Ale na litość boską, porównując trybuny Legii, a Sandecji - to jakby porownac Kaczyńskiego do .... Romka Giertycha :)) ....Bez urazy dla obu......STADIONÓW.

Poza tym, gdyby to nie szkodziło klubowi - a niestety zaszkodzi, chętnie zobaczyłbym dokumentacje projektu, uprawnienia wykonawcy itp. Ciekawe czy wszytsko obyło się zgodzie z procedurami...ale nieważne.

Zajmowaliśmu już ŁUK....potem ostatni sektor....teraz zajmiemy "napis" SANDECJA....

Moze dzięki temu do dopingu włączy się większość trybun :))))

Bianconeri

Wysłany: Wto Mar 25, 2008 20:49   

Podobno dziś wszechwiedzący, jedyni słuszni w swych poglądach i osądach, nieomylni, prawi i światli myśliciele w mundurach zadecydowali, że skoro kibice (czyli my) sami z własnej woli, nie weszli do klatki , o przepraszam, specjalnie dla nich przygotowanego sektora <LOL> to ... cały stadion będzie tak wyglądał :D

Panowie - szacunek na wieki :D, będzie to wspaniały pomnik waszej mądrości, sprytu i sposobu rozwiązywania problemów <ROTFL>

By3ekns
NP'07

Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:25   

hehe no to dzieki nam bedziemy miec piekny stadion hehe i pikniki beda miec utrudnione ogladanie meczow he:D,ale swoja droga mnie sie wydaje ze niezrobia tego plotu dookola stadionu...zobaczymy
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:25   

No rozpierdoliła mnie ta informacja !!!! :):):) Przysięgam na wszystko spadłem z krzesła !!!!
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Wojtek
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:28   

No chyba tego to już nie zrobią.
istny szczyt głupoty poprostu..

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 03:20   

Niech ktos napisze e-maila do...do PZPN a jak oni z tym nic nie zrobia to do FIFA czy UEFA.

SączerS
Sector 17

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 07:32   

a moze oni nam robia stadion pod EURO 2012:)
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 16:12   

slyszalem nieoficjalnie od kierownika druzyny ze docelowo na wszystkich trybunach ma byc siatka;/ ale mam nadzieje ze jednak to info sie nie potwierdzi...
[Profil] [PM]

Abel
Nowe Pokolenie

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 16:34   

A ja tam się ciesze przynajmniej bilety będą za 2 zł:D:D <lol2>

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 17:11   

hmm no właśnie: ile będzie kosztował teraz bilet ?

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 17:19   

Teraz będzie kosztował tyle samo co na mecz z Ładą czyli 10 zł cały, 8 zł ulgowy i 2zł do ZOO.
ZOO ma zostać poszerzone o nowe wybiegi dla nowych zwierzątek :D do meczu z KSZO, więc wtedy zgodnie z logiką skoro teraz do naszego małego ZOO jednorazowy bilet wstępu kosztuje 2 zł, to do dużego ZOO również powinien tyle kosztować, no chyba ze większe ZOO = większa cena bo też i więcej zwierzątek i więcej wybiegów, inwestycje, nakłady itp ... :D

By3ekns
NP'07

Wysłany: Czw Mar 27, 2008 12:22   

hehe wiec 3eba zmienic sektor na sektor d i pozniej c i juz caly stadion bedzie wygladal jak zoo <jupi> i najtansze bilety na 3 lige w dziejach hura ehhehehehe p.s na zawade jezeli ktos chce to moze sobie kupic bilet po 2 zl hehehe dobre porownanie hehehe
[Profil] [PM] [E-mail]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Czw Mar 27, 2008 17:35   

Dzis PSY doglądały stadionu ok 16. Będzie cała "kamienica" ogrodzona. Przy okazji, dostalem mandat 50 zł od psa, kiedy skwintowałem smiechem jak gonił z metrem.

CHWDP :)

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 27, 2008 21:52   

nie przyjął bym go za 100 h**ów-!!!

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Czw Mar 27, 2008 22:26   

Ja chyba też, gdybym żył w normalnym państwie. Niestety nieprzyjmujac skazałbym się na 100% na przegraną i jeszcze koszty sądowe ,pokryć musiałbym.

ZOO :) się na 100% powiekszy. Mnie śmiszy to, że zmiast ścigać pedofili to oni..........SPOKOJNIE PO STADIONIE CHODZĄ, mierzą, jakby kurw* byli jakimiś ARCHITEKTAMI.

Może mierzyli :) wysokosć klatki i zrobią jeszcze wyższe "mury" ?

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sektor bez krzesełek
[ ZAMKNIĘTY ]