Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Sektor bez krzesełek |
Autor |
Wiadomość |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 11:21
|
|
|
:) Na całym świecie znikają mury, kraty, siatki na stadionie, ale w Nowym Sączu instalują. Zgodzę się, wymogi - wymogami. Rozumię :) Spójrzmy na Legię, Cracovię i inne stadiony, jak tam wyglądają kraty, zabezpieczenia itp.
Ale na litość boską, porównując trybuny Legii, a Sandecji - to jakby porownac Kaczyńskiego do .... Romka Giertycha :)) ....Bez urazy dla obu......STADIONÓW.
Poza tym, gdyby to nie szkodziło klubowi - a niestety zaszkodzi, chętnie zobaczyłbym dokumentacje projektu, uprawnienia wykonawcy itp. Ciekawe czy wszytsko obyło się zgodzie z procedurami...ale nieważne.
Zajmowaliśmu już ŁUK....potem ostatni sektor....teraz zajmiemy "napis" SANDECJA....
Moze dzięki temu do dopingu włączy się większość trybun :)))) |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 20:49
|
|
|
Podobno dziś wszechwiedzący, jedyni słuszni w swych poglądach i osądach, nieomylni, prawi i światli myśliciele w mundurach zadecydowali, że skoro kibice (czyli my) sami z własnej woli, nie weszli do klatki , o przepraszam, specjalnie dla nich przygotowanego sektora <LOL> to ... cały stadion będzie tak wyglądał :D
Panowie - szacunek na wieki :D, będzie to wspaniały pomnik waszej mądrości, sprytu i sposobu rozwiązywania problemów <ROTFL> |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:25
|
|
|
hehe no to dzieki nam bedziemy miec piekny stadion hehe i pikniki beda miec utrudnione ogladanie meczow he:D,ale swoja droga mnie sie wydaje ze niezrobia tego plotu dookola stadionu...zobaczymy |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:25
|
|
|
No rozpierdoliła mnie ta informacja !!!! :):):) Przysięgam na wszystko spadłem z krzesła !!!! |
|
|
|
 |
Wojtek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 21:28
|
|
|
No chyba tego to już nie zrobią.
istny szczyt głupoty poprostu.. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 03:20
|
|
|
Niech ktos napisze e-maila do...do PZPN a jak oni z tym nic nie zrobia to do FIFA czy UEFA. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 07:32
|
|
|
a moze oni nam robia stadion pod EURO 2012:) |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 16:12
|
|
|
slyszalem nieoficjalnie od kierownika druzyny ze docelowo na wszystkich trybunach ma byc siatka;/ ale mam nadzieje ze jednak to info sie nie potwierdzi... |
|
|
|
 |
Abel
Nowe Pokolenie

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 16:34
|
|
|
A ja tam się ciesze przynajmniej bilety będą za 2 zł:D:D <lol2> |
_________________ NPH |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 17:11
|
|
|
hmm no właśnie: ile będzie kosztował teraz bilet ? |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 17:19
|
|
|
Teraz będzie kosztował tyle samo co na mecz z Ładą czyli 10 zł cały, 8 zł ulgowy i 2zł do ZOO.
ZOO ma zostać poszerzone o nowe wybiegi dla nowych zwierzątek :D do meczu z KSZO, więc wtedy zgodnie z logiką skoro teraz do naszego małego ZOO jednorazowy bilet wstępu kosztuje 2 zł, to do dużego ZOO również powinien tyle kosztować, no chyba ze większe ZOO = większa cena bo też i więcej zwierzątek i więcej wybiegów, inwestycje, nakłady itp ... :D |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 12:22
|
|
|
hehe wiec 3eba zmienic sektor na sektor d i pozniej c i juz caly stadion bedzie wygladal jak zoo <jupi> i najtansze bilety na 3 lige w dziejach hura ehhehehehe p.s na zawade jezeli ktos chce to moze sobie kupic bilet po 2 zl hehehe dobre porownanie hehehe |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 17:35
|
|
|
Dzis PSY doglądały stadionu ok 16. Będzie cała "kamienica" ogrodzona. Przy okazji, dostalem mandat 50 zł od psa, kiedy skwintowałem smiechem jak gonił z metrem.
CHWDP :) |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
Penzel.NS [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 21:52
|
|
|
nie przyjął bym go za 100 h**ów-!!! |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 22:26
|
|
|
Ja chyba też, gdybym żył w normalnym państwie. Niestety nieprzyjmujac skazałbym się na 100% na przegraną i jeszcze koszty sądowe ,pokryć musiałbym.
ZOO :) się na 100% powiekszy. Mnie śmiszy to, że zmiast ścigać pedofili to oni..........SPOKOJNIE PO STADIONIE CHODZĄ, mierzą, jakby kurw* byli jakimiś ARCHITEKTAMI.
Może mierzyli :) wysokosć klatki i zrobią jeszcze wyższe "mury" ? |
|
|
|
 |
|