Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Wyjazd na ostatni mecz sezonu !! |
Czy mimo trudnej sytuacji finansowej, awans Sandecji do II ligi ma sens ? |
tak |
|
79% |
[ 118 ] |
nie |
|
20% |
[ 31 ] |
|
Głosowań: 149 |
Wszystkich Głosów: 149 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Abel
Nowe Pokolenie

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 22:08
|
|
|
Qba_NS zawsze na tym forum puszczałeś jakieś ploty i famy więc już nie piepsz więcej o sponsorach i tym co się będzie działo w klubie po sezonie tylko tak jak w temacie pisze zapisz się na wyjazd(jeśli nie jesteś jeszcze zapisany)ewentualnie napisz swój typ i zakończ dyskusje;) |
_________________ NPH |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 23:23
|
|
|
internacionale napisał/a: | różne cuda już w życiu widziałem ;) |
odbierz prv :) |
|
 |
Blendzior
GF
|
|
|
|
 |
Qba_NS [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 07:28
|
|
|
W odróżnieniu od niektórych nie rozsiewam plotek, tylko piszę pewne informacje sprawdzone u źródełka.
Co do meczu to boję się jednego- sędziego- ciekawe kogo dadzą do gwizdania.
Poza tym to daleki wyjazd- jeśli pojadą dzień wcześniej, to zapewne zapiją pałę, jak pojadą tego samego dnia, to będą zmęczeni podróżą. Tak źle i tak niedobrze.
Jeśli zajmiemy 8 lokatę to nie był bym zdziwiony, gdyby jakimś "cudem" awansowało pierwsze 10 zespołów. W tym dwa rzeszowskie. No ale przy okazji myślę, że hutnicy łatwo skóry nie sprzedadzą i będzie ciężko Stali wywieść punkty z Krakowa. Co innego że gdybyśmy nie stracili głupio kilku punktów w sezonie to już po meczu z Wierną mogliśmy świętować utrzymanie. Jeśli nie wygramy w Świdniku, to jesteśmy frajerami. |
|
|
|
 |
CZORNY_1910
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 15:12
|
|
|
Qba_NS napisał
"Jeśli nie wygramy w Świdniku, to jesteśmy frajerami.,,
Może ty nim bedziesz bo ja napewno nie :P |
|
|
|
 |
słoń [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 15:16
|
|
|
Jestem ze Świdnika, i chce podkreślić, że to ze nasza drużyna jest na oststnim miejscu w tabeli nie oznacza to że nie są w stanie pokonać Sandecji. I bez frajerstwa.
[ Dodano: 2008-06-12, 16:20 ]
słoń napisał/a: | Jestem ze Świdnika, i chce podkreślić, że to ze nasza drużyna jest na oststnim miejscu w tabeli nie oznacza to że nie są w stanie pokonać Sandecji. I bez frajerstwa. |
|
|
|
|
 |
pkania6 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 18:14
|
|
|
co prawda to prawda, ale po ch*j Wam to zwycięstwo... |
|
|
|
 |
słoń [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 07:19
|
|
|
Jak to po h** nam zwycięstwo, oni korwa mają zagrać o swój honor a nie dla nas... co prawda graja dla kibiców i siebie ale ten oststni mecz wyłącznie dla samych siebie. |
|
|
|
 |
Qba_NS [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 10:51
|
|
|
Pisząc frajerstwo miałem na myśli niepowtarzalną szansę stojącą przed nami, pisząc My chodzi mi o Sandecję, ale widzę, że nie wszyscy "kibice" utożsamiają się z klubem i zawodnikami, no ale to tylko pewnie osiedlowa moda. Według mnie Sandecja to także My- kibice. Co innego że wynik z Avią leży w nogach i głowach piłkarzy. |
|
|
|
 |
Fani Bianconeri
KKS SANDECJA
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 20:03
|
|
|
Stawiam na pewne zwycięstwo 0:3 dla Sandecji |
_________________ Hej Hej Sandecja |
|
|
|
 |
słoń [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 22:37
|
|
|
ten wynik zalezy tylko od Piłkarzy , oni graja o swoj honor, szacunek dla kibicow sandecji i piłkarzy, gra sie na całego i honor swoich zawodnikow, pozdrowienia dla was i piłkarzy AVII bo w nich siła. Do zobaczenia ;-) KREW ZAWSZE ŻÓŁTO NIEBIESKA! |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 00:14
|
|
|
to jak tak już mówisz o szacunku to właśnie z tego szacunku Sandecja pisze się z DUŻEJ LITERY !!! |
|
|
|
 |
rogol.d
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 01:25 dokładnie jak szacunek ma byc to Sandecja z duzej litery.
|
|
|
dozo u Was na stadionie.Wygra lepszy... |
|
|
|
 |
normalny [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:02
|
|
|
naprawde taka szansa na awans nam sie trafila i nalezy ja wykorzystac.jak tego nie zrobimy to czuje ze szybko sie nie powtorzy.z ostatnim w tabeli musimy wygrac.tez uwazam ze frajerstwem bedzie porazka i wypuszczenie takiej okazji z rąk.mam nadzieje ze nie wezmiemy przykladu z naszej reprezentacji w meczu z austrią.i za rok bedzie druga liga. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 11:28
|
|
|
piłkarze dzis wyjechali do Świdnika jezeli sie nie myle |
|