Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Gazetka "Biało - Czarni"
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 21:15   

a wiec tak co do nr 2....kilka literówek ale na tym etapie to jeszcze wybaczalne:) razi błąd przy relacjach z meczy...bodajże przy meczu z Jeziorakiem sa bramki z Łomży i napis 'DOROBIC"...ktos zaspal?:) no ale reszta to plusy...fajne relacje okiem kibica, pojawiły sie wywiady:), podobaja mi sie statystyki (srednia frekwencja, minuty zdobywania bramek) ogolnie idzie to w dobrym kierunku, teraz jedyne czego sobie mozna zyczyc to zeby gazetka schodzila co do jednego egzemplarza;)
pozdrawiam

Bianconeri

Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 21:59   

Ja zaspałem, była już druga w nocy a ja bylem zmęczony i chory no i niedopatrzyłem, że wkleił mi się zły fragment

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 16:14   

Mam taką małą sugestię dot. opisów z meczów. Powinny być zamienione herby klubów jak np. był mecz z KSZO to ich herb powinien być pierwszy a nasz drugi. Taka sama sytuacja przy Jezioraku. Znalazłem też zonka na 6 stronie, przy okazji meczu z Jeziorakiem: w tytule jest napisane "DOROBIĆ !!!". Jak znajdę trochę czasu, żeby poczytać artykuły i coś wychwycę, to napiszę. (:

[ Dodano: 2008-09-21, 21:15 ]
Przeczytałem właśnie wywiad z Ernesto, przy okazji dzięki za to że doceniasz działalność YG, ale nie o tym chciałem.. na końcu wywiadu chyba czegoś zabrakło: "... i jednocześnie zachęcam wszystkich" -wydaje mi się że tekst który poszedł do druku nie dotarł w całości.

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 01:23   

"Na sam koniec chciałem pozdrowić wszystkich fanów Sandecji i jednocześnie zachęcam wszystkich do rozpoczęcia przygody wyjazdowej. Z Biało-Czarnym pozdrowieniem, Mirek"

Tak mialo byc :)

Sadze, ze te kosmetyczne bledy (moze i troszke bijace po oczach, ale wciaz jednak kosmetyczne) wynikaja z tego, ze juz nawet nie ma czasu, zeby przeczytac wszystkiego przed oddaniem do druku i z tego, ze nad gazetka wciaz pracuje zbyt mala liczba osob (zdaje sie, ze w zasadzie 2) ...
[Profil] [PM]

aidos

Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 22:43   

Oprócz tego co koledzy wyżej napisali to jeszcze troszkę głupio wygląda na stronie z relacji Sandecja - Hetman wstawione to samo zdjęcie tylko z innymi podpisami i powiększone.

Może by wystarczyło żeby przed drukiem ktoś postronny za świeżym spojrzeniem przeczytał całość.

A tak pozatym to mimo tych minusów to tylko same plusy :) naprawdę super pisemko.
Pzdr
[Profil] [PM]

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 18:51   

Racja, chłopaki zasługują na pochwałę, ale dążąc do perfekcji trzeba wyeliminować drobne błędy

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

rysio89
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 19:47   

Jest prośba! Niech ktoś kto rozprowadza te gazetki zostawi jakiś namiar typu GG lub e-mail bo nie mogłem być na ostatnim meczu a chętnie bym nabył dwa egzemplarze jak najszybciej (2 numer gazetki)

Bianconeri

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 20:08   

Gazetki (1 i 2 numer) będą do nabycia na wyjeździe w niedzielę do Pińczowa oraz na najbliższym meczu u siebie ze Stalą Poniatowa (XIII kolejka, 4 październik), natomiast nowy numer powinien ukazać się tydzień później na meczu z Okocimskim Brzesko.

W aktualnym numerze są 3 reklamy wraz z kuponami rabatowymi - 10 procent zniżki na pizzę w pizzeriach Quake, 10% zniżki na zakup odżywek i suplementów w siłowni Genesis na hali sportowej, 10% zniżki na paintball.
Warto korzystać - wystarczy wyciąć kupon, lub gdy ktoś nie chce niszczyć gazetki (co zdecydowanie polecam gdy nie chcecie okazać braku szacunku dla mojej pracy :D) to wystarczy pokazać zakupioną gazetkę.

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 19:38   

Czasopismo bedzie dostepne we wtorek na meczu Sandecja vs Okocimski KS Brzesko?

DNL

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 20:13   

Myslalem, ze na meczu z Poniatowa bedzie 3 numer, ale jak chcialem kupic okazalo sie, ze na Okocimski ma byc dopiero.

Tak wiec powinien byc ; )
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Pon Paź 13, 2008 19:50   

Jutro do zakupienia trzeci numer naszej gazetki (oraz również numery poprzednie), cena standardowo 3 zł i dodatkowo zapalniczka z logo Sandecji w cenie 2zł

krochmal

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 17:51   

Kolejny bardzo fajny numer z jednym małym minusem - błędny wynik w jednym miejscu meczu ze Startem - było 4:2 a nie 4:1 - poza tym gratulacje dla twórców i oby tak dalej :-)
[Profil] [PM] [E-mail]

Rancorn
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 21:23   

Z dwoma minusami : oprócz wcześniej wspomnianego jest jeszcze "niedokończone" opracowanie "w jakim okresie gry najczęściej padały bramki" - jest wykres ale nie ma oznaczeń.

Bianconeri

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 21:43   

No i ten błąd mnie właśnie najbardziej zastanawia, bo o ile pomyłka w wyniku meczu to po prostu mój błąd i przeoczenie, to nawet mają teraz otarty projekt jak patrze na niego to na stronie 3 z wykresem z bramkami jest wszystko ok ...

ERNESTO

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 21:47   

moze napisy nie byly jako "krzywe" i maszyna nie przeczytala ... tak sie czasem zdarza zwlaszcza w przypadku kolorowego druku

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Gazetka "Biało - Czarni"
[ ZAMKNIĘTY ]