| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:37
 | Gazetka "Biało - Czarni" | 

| Autor | Wiadomość | 

| radziufan from cradle to grave

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 20:15 | 
 |  
               | 
 |  
               | a wiec tak co do nr 2....kilka literówek ale na tym etapie to jeszcze wybaczalne:) razi błąd przy relacjach z meczy...bodajże przy meczu z Jeziorakiem sa bramki z Łomży i napis 'DOROBIC"...ktos zaspal?:) no ale reszta to plusy...fajne relacje okiem kibica, pojawiły sie wywiady:), podobaja mi sie statystyki (srednia frekwencja, minuty zdobywania bramek) ogolnie idzie to w dobrym kierunku, teraz jedyne czego sobie mozna zyczyc to zeby gazetka schodzila co do jednego egzemplarza;) pozdrawiam
 |  
				| _________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 20:59 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ja zaspałem, była już druga w nocy a ja bylem zmęczony i chory no i niedopatrzyłem, że wkleił mi się zły fragment |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Owca Nabijacz postów

| 

|  Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 15:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mam taką małą sugestię dot. opisów z meczów. Powinny być zamienione herby klubów jak np. był mecz z KSZO to ich herb powinien być pierwszy a nasz drugi. Taka sama sytuacja przy Jezioraku. Znalazłem też zonka na 6 stronie, przy okazji meczu z Jeziorakiem: w tytule jest napisane "DOROBIĆ !!!". Jak znajdę trochę czasu, żeby poczytać artykuły i coś wychwycę, to napiszę. (: 
 [ Dodano: 2008-09-21, 21:15 ]
 Przeczytałem właśnie wywiad z Ernesto, przy okazji dzięki za to że doceniasz działalność YG, ale nie o tym chciałem.. na końcu wywiadu chyba czegoś zabrakło: "... i jednocześnie zachęcam wszystkich" -wydaje mi się że tekst który poszedł do druku nie dotarł w całości.
 |  
				| _________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
 To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ERNESTO 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 00:23 | 
 |  
               | 
 |  
               | "Na sam koniec chciałem pozdrowić wszystkich fanów Sandecji i jednocześnie zachęcam wszystkich do rozpoczęcia przygody wyjazdowej. Z Biało-Czarnym pozdrowieniem, Mirek" 
 Tak mialo byc :)

Sadze, ze te kosmetyczne bledy (moze i troszke bijace po oczach, ale wciaz jednak kosmetyczne) wynikaja z tego, ze juz nawet nie ma czasu, zeby przeczytac wszystkiego przed oddaniem do druku i z tego, ze nad gazetka wciaz pracuje zbyt mala liczba osob (zdaje sie, ze w zasadzie 2) ...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| aidos 

| 

|  Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 21:43 | 
 |  
               | 
 |  
               | Oprócz tego co koledzy wyżej napisali to jeszcze troszkę głupio wygląda na stronie z relacji Sandecja - Hetman wstawione to samo zdjęcie tylko z innymi podpisami i powiększone. 
 Może by wystarczyło żeby przed drukiem ktoś postronny za świeżym spojrzeniem przeczytał całość.

A tak pozatym to mimo tych minusów to tylko same plusy :) naprawdę super pisemko.
 Pzdr
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Owca Nabijacz postów

| 

|  Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 17:51 | 
 |  
               | 
 |  
               | Racja, chłopaki zasługują na pochwałę, ale dążąc do perfekcji trzeba wyeliminować drobne błędy |  
				| _________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
 To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| rysio89 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 18:47 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jest prośba! Niech ktoś kto rozprowadza te gazetki zostawi jakiś namiar typu GG lub e-mail bo nie mogłem być na ostatnim meczu a chętnie bym nabył dwa egzemplarze jak najszybciej (2 numer gazetki) |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 19:08 | 
 |  
               | 
 |  
               | Gazetki (1 i 2 numer) będą do nabycia na wyjeździe w niedzielę do Pińczowa oraz na najbliższym meczu u siebie ze Stalą Poniatowa (XIII kolejka, 4 październik), natomiast nowy numer powinien ukazać się tydzień później na meczu z Okocimskim Brzesko. 
 W aktualnym numerze są 3 reklamy wraz z kuponami rabatowymi - 10 procent zniżki na pizzę w pizzeriach Quake, 10% zniżki na zakup odżywek i suplementów w siłowni Genesis na hali sportowej, 10% zniżki na paintball.
 Warto korzystać - wystarczy wyciąć kupon, lub gdy ktoś nie chce niszczyć gazetki (co zdecydowanie polecam gdy nie chcecie okazać braku szacunku dla mojej pracy :D) to wystarczy pokazać zakupioną gazetkę.
 |  
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Fani Bianconeri KKS SANDECJA

| 

|  Wysłany: Nie Paź 12, 2008 18:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | Czasopismo bedzie dostepne we wtorek na meczu Sandecja vs Okocimski KS Brzesko? |  
				| _________________ Hej Hej Sandecja
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| DNL 

| 

|  Wysłany: Nie Paź 12, 2008 19:13 | 
 |  
               | 
 |  
               | Myslalem, ze na meczu z Poniatowa bedzie 3 numer, ale jak chcialem kupic okazalo sie, ze na Okocimski ma byc dopiero. 
 Tak wiec powinien byc ; )
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Pon Paź 13, 2008 18:50 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jutro do zakupienia trzeci numer naszej gazetki (oraz również numery poprzednie), cena standardowo 3 zł i dodatkowo zapalniczka z logo Sandecji w cenie 2zł |  
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| krochmal 

| 

|  Wysłany: Wto Paź 14, 2008 16:51 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kolejny bardzo fajny numer z jednym małym minusem - błędny wynik w jednym miejscu meczu ze Startem - było 4:2 a nie 4:1 - poza tym gratulacje dla twórców i oby tak dalej :-) |  | 

|   |  | 

|  | 

| Rancorn [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:23 | 
 |  
               | 
 |  
               | Z dwoma minusami : oprócz wcześniej wspomnianego jest jeszcze "niedokończone" opracowanie "w jakim okresie gry najczęściej padały bramki" - jest wykres ale nie ma oznaczeń. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:43 | 
 |  
               | 
 |  
               | No i ten błąd mnie właśnie najbardziej zastanawia, bo o ile pomyłka w wyniku meczu to po prostu mój błąd i przeoczenie, to nawet mają teraz otarty projekt jak patrze na niego to na stronie 3 z wykresem z bramkami jest wszystko ok ... |  
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ERNESTO 

| 

|  Wysłany: Wto Paź 14, 2008 20:47 | 
 |  
               | 
 |  
               | moze napisy nie byly jako "krzywe" i maszyna nie przeczytala ... tak sie czasem zdarza zwlaszcza w przypadku kolorowego druku 
 Pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |