Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Przebój - Sandecja 14 marca (sobota) 15:00 |
Autor |
Wiadomość |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:18
|
|
|
krochmal napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :) |
Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;) |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:24
|
|
|
Masahiko napisał/a: | krochmal napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :) |
Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;) |
to widzę ze wierzysz we wszystko co w tv gadają ;D |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:27
|
|
|
SączerS napisał/a: | Masahiko napisał/a: | krochmal napisał/a: | Masahiko napisał/a: | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. |
to widzę ze wierzysz we wszystko co w tv gadają ;D |
A według mnie powiedzili dobrze bo... przecież Sandecja wygrała pierwszy mecz 1:0 i mając tyle samo ptk co Przebój przez zime powinna być wyżej... dlatego prawdą jest że nic się nie zmieniło:) mam racje prawda?!:) |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:38
|
|
|
Ano jeśli tak powinno być to OK. Nie sprawdzałem tego, więc stąd wcześniej moje wątpliwości.
Ale się OT zrobił i to przeze mnie :) koniec. |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:45
|
|
|
Wynik bezposrednich spotkan brany jest pod uwage po rozegraniu rewanzu, stad przed runda wiosenna Przeboj byl wyzej w tabeli gdyz wtedy liczy sie ilosc strzelonych goli. Tak mowia przepisy.
Inna sprawa jest to, ze rozne zrodla roznie podawaly. |
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 17:01
|
|
|
Mi się wydaję że sprawa tej tabeli po jesieni wyglądała trochę inaczej.
Po prostu bodajże 4 drużyny miały 31 pkt, więc utworzono małą tabelę. I w spotkaniach z tymi drużynami Przebój miał lepszy bilans. Teraz sytuacja wygląda tak , że jesteśmy tylko my i Przebój więc sytuacja bilansu jest wiadoma;) Nawet na tabeli z 90minut w tabeli był przypis przy tych 4 drużynach spotkania bezpośrednie. Dlatego Wolbrom był przed nami. |
_________________ LIBERTA PER GLI ULTRAS |
|
|
|
 |
sns1910
|
|
|
|
 |
|