| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:37
 | Przebój - Sandecja 14 marca (sobota) 15:00 | 

| Autor | Wiadomość | 

| Masahiko 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:18 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | krochmal napisał/a: |  	  |  	  | Masahiko napisał/a: |  	  | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. | 

No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :)
 | 

Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| SączerS Sector 17

| 

|  Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:24 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Masahiko napisał/a: |  	  |  	  | krochmal napisał/a: |  	  |  	  | Masahiko napisał/a: |  	  | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. | 

No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :)
 | 

Tak, wiem. Chodziło mi to, że w Kronice Sportowej podali, iż w tabeli nic się nie zmieniło co jest kłamstwem ;)
 | 

to widzę ze wierzysz we wszystko co w tv gadają ;D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Ad@ś=) 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:27 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | SączerS napisał/a: |  	  |  	  | Masahiko napisał/a: |  	  |  	  | krochmal napisał/a: |  	  |  	  | Masahiko napisał/a: |  	  | Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za. | 

| 

| 

to widzę ze wierzysz we wszystko co w tv gadają ;D
 | 
 A według mnie powiedzili dobrze bo... przecież Sandecja wygrała pierwszy mecz 1:0 i mając tyle samo ptk co Przebój przez zime powinna być wyżej... dlatego prawdą jest że nic się nie zmieniło:) mam racje prawda?!:)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Masahiko 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ano jeśli tak powinno być to OK. Nie sprawdzałem tego, więc stąd wcześniej moje wątpliwości. 

Ale się OT zrobił i to przeze mnie :) koniec.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| DNL 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:45 | 
 |  
               | 
 |  
               | Wynik bezposrednich spotkan brany jest pod uwage po rozegraniu rewanzu, stad przed runda wiosenna Przeboj byl wyzej w tabeli gdyz wtedy liczy sie ilosc strzelonych goli. Tak mowia przepisy. Inna sprawa jest to, ze rozne zrodla roznie podawaly.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| major 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 16, 2009 17:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mi się wydaję że sprawa tej tabeli po jesieni wyglądała trochę inaczej. 
 Po prostu bodajże 4 drużyny miały 31 pkt, więc utworzono małą tabelę. I w spotkaniach z tymi drużynami Przebój miał lepszy bilans. Teraz sytuacja wygląda tak , że jesteśmy tylko my i Przebój więc sytuacja bilansu jest wiadoma;) Nawet na tabeli z 90minut w tabeli był przypis przy tych 4 drużynach spotkania bezpośrednie. Dlatego Wolbrom był przed nami.
 |  
				| _________________ LIBERTA PER GLI ULTRAS
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| sns1910 

|  | 

|   |  | 

|  | 

|  |