| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:30
 | Derby Sandecja - Kolejarz | 

| Autor | Wiadomość | 

| hanys Oda do Śląskości

| 

|  Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 19:42 | 
 |  
               | 
 |  
               | nie ma takich zdjec ktore mnie itnresuja |  
				| _________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
 My się bawimy i was pierdolimy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| pasiasty [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 19:53 | 
 |  
               | 
 |  
               | Osobe, z ktora rozmawialem na meczu o pewnej sprawie prosze o kontakt na PW w wolnej chwili. :) |  | 

|   |  | 

|  | 

| DNL 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Blendzior GF

|  | 

|   |  | 

|  | 

| K@KS 

| 

|  Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 23:40 | 
 |  
               | 
 |  
               | Super ! Akcja 'koszulka' nie byla jakos szczególnie rozgłasniana, a popatrzcie jak sie sektor wyróznia od reszty stadionu.
 Brawa za spiewy na dwie  strony szczególnie w koncówce i brawo dla calego stadionu za doping momentami.
 No i lokomotywa na brzuchu miażdzy :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| przemo 

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 01:39 | 
 |  
               | 
 |  
               | Cieszy mnie wygrana jak i fak dobingu oczywiscie nie byl w 100% taki jaki mogłby być ... zwłaszcza w drugiej połowie ale za to udało sie kilkakrotnie poderwac wieksza częsć stadionu i to bardzo duży plus 
 GRATULACJE WYNIKU
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Millenium 

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 08:34 | 
 |  
               | 
 |  
               | Będzie ten filmik na Youtube? |  | 

|   |  | 

|  | 

| seseba 123

|  | 

|   |  | 

|  | 

| style 

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 12:55 | 
 |  
               | 
 |  
               | doping naprawde zajebisty , pierwsze pierdo..iecie było naprawde konkretne, az ciary przeszły :) 
 potem doping bardzo dobry , czasem jedynie troszke ciszej ale na wielki plus wszystko :)

fajne tez poderwanie stadionu do spiewu :)

powiedzcie jak wygladała selekcja, bo ze wzgledu na zdrowie nie moglem wczoraj spiewac:)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| pasiasty [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 16:04 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ja powiem swoje i zamilkne w temacie dopingu, bo nie ma sensu zebym sie po kazdym meczu rozpisywal. 
 Z takim "zajebistym dopingiem" i "pierwszym pierdolnieciem", gdzie co trzecia osoba w mlynie nie spiewa wcale, a co trzecia tylko mruczy pod nosem, to zetkniecie z pierwszoligowa rzeczywistoscia bedzie bardzo ciezkie i pierwsza ekipa, ktora tutaj przyjedzie, przekrzyczy caly mlyn.

Slyszalem w mlynie mnostwo smiechow, gdy u nas bylo cicho a Kolejarz spiewal. Ale tak naprawde na wysmianie zaslugiwal fakt, ze az tak czesto bylo do tego stopnia cicho w mlynie i byly takie przerwy w dopingu, ze slychac ta grupke co stoi w klatce.

Niestety tutaj widze jest tak, ze ktos pare razy krzyknie, a potem zadowolony z siebie osiada na laurach, bo juz jest super.

Tak jak mowilem wiecej sie na temat dopingu wypowiadal na forum nie bede, bo ani nie jestem z grona decyzyjnego, ani nie bede sie wysuwal przed szereg. Lepiej tworzyc atmosfere sukcesu.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| style 

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 16:10 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | pasiasty napisał/a: |  	  | Ja powiem swoje i zamilkne w temacie dopingu, bo nie ma sensu zebym sie po kazdym meczu rozpisywal. 
 Z takim "zajebistym dopingiem" i "pierwszym pierdolnieciem", gdzie co trzecia osoba w mlynie nie spiewa wcale, a co trzecia tylko mruczy pod nosem, to zetkniecie z pierwszoligowa rzeczywistoscia bedzie bardzo ciezkie i pierwsza ekipa, ktora tutaj przyjedzie, przekrzyczy caly mlyn.

Slyszalem w mlynie mnostwo smiechow, gdy u nas bylo cicho a Kolejarz spiewal. Ale tak naprawde na wysmianie zaslugiwal fakt, ze az tak czesto bylo do tego stopnia cicho w mlynie i byly takie przerwy w dopingu, ze slychac ta grupke co stoi w klatce.

Niestety tutaj widze jest tak, ze ktos pare razy krzyknie, a potem zadowolony z siebie osiada na laurach, bo juz jest super.

Tak jak mowilem wiecej sie na temat dopingu wypowiadal na forum nie bede, bo ani nie jestem z grona decyzyjnego, ani nie bede sie wysuwal przed szereg. Lepiej tworzyc atmosfere sukcesu.
 | 

chyba troszke przesadzasz bo w porownaniu z tym co bylo na poczatkowych meczach to to co pokazali wczoraj chlopaki w mlynie to przełom bo było głosno i ludzie sami byli zdziwieni co sie stalo, trzeba powolutku jechac do przodu a nie zeby odrazu sie nachapac a potem zeby wrocilo wszystko tak jak było ostatnio czyli lipnie, teraz zeby bylo tylko lepiej !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Blendzior GF

|  | 

|   |  | 

|  | 

| xxx 

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 22:28 | 
 |  
               | 
 |  
               | Młyn to wymiatał. miałem chore gardło przed meczem a po meczu prawie nie mogłem mówic ale było warto oby tak dalej mam tylko nadzieje ze nie tylko na meczu z kolejarzem i pewnie Kszo bedzie taki doping tylko przez cała runde pozdro!!! |  
				| _________________ ......::::::SANDECJA NOWY SĄCZ::::::......
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |