Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Pierwsza Liga - nowe wyzwania.... |
Autor |
Wiadomość |
Maerqin
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 02:09
|
|
|
Z oswietleniem to tez nie jest tak hop siup jutro stawiamy cztery 50-metrowe slupy wokol stadionu. To ze takie sa wymagania dla klubow w I lidze to raz. A druga sprawa to cala masa spelnionych wymoglow glownie architektonicznych i innych, nie wiem jakich formalnosci dotyczacych wplywu tych slupow na teren wokol stadionu. Nie wiadomo jeszcze czy bedzie mozna postawic takie slupy przy Kilinskiego czy ta sprawa sie nie ''przedluzy'' do czasu gdy oswietlenie nie bedzie nam juz potrzebne...oby tak nie bylo.
Edit: A to dla tych ktorzy nie wiedza co mam na mysli: http://miasta.gazeta.pl/k...12,2217472.html |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 15:30
|
|
|
Nie wiedziałem, gdzie to wpisać, więc daję tutaj. Podobno przy Straży Granicznej powstała specjalna jednostka prewencyjna- która ma się "zaopiekować" nami- kibicami Sandecji. Złożona została podobno z żołnierzy.
Więc milicja odpuszcza- i dobrze. Oby nie okazało się, że zamienił stryjek siekierkę na kijek. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 15:48
|
|
|
Nie chce źle wróżyć ale zobaczysz jak odpuszcza na meczach tzw. podwyższonego ryzyka na których zapewne dodatkowo pojawi się krakowska "prewencja". Ostatnio działali na rynku po świętowaniu a jak to wyglądało to chyba każdy normalny wie. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 20:12
|
|
|
czyli na kazdym meczu tak bedzie;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 23:56
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Nie wiedziałem, gdzie to wpisać, więc daję tutaj. Podobno przy Straży Granicznej powstała specjalna jednostka prewencyjna- która ma się "zaopiekować" nami- kibicami Sandecji. Złożona została podobno z żołnierzy.
Więc milicja odpuszcza- i dobrze. Oby nie okazało się, że zamienił stryjek siekierkę na kijek. |
Pisząc takie info dobrze by było gdybyś podał źródło...inaczej jest to tylko plotka zaśmiecająca temat.
Pozdro |
|
|
|
 |
albert
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 13:01
|
|
|
jak czytam posty na temat podziału kibiców to mi ręce opadają!!!!!Wszyscy maja być razem SANDECJA!!!!! chyba nie będziemy robić tak że na mecz do Stalowej pojadą jak to nazwaliście hooligans , a na mecz DOLCAN ZĄBKI-Sandecja pojadą kibice poważni!!!jaja sobierobicie |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 10:43
|
|
|
To juz mam nadzieje ostatni wywiad na ten temat, zwlaszcza ze jak widac sensacja sie konczy, a zaczyna trzezwe spojrzenie na to wszystko.
http://tv-ns.pl/poglady/material/1490/1.html |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 15:36
|
|
|
Elegancko!Mam nadzieje ze prokuratura w Nowym Targu we wlasciwy sposb potraktuje te sprawe. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 19:21
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Elegancko!Mam nadzieje ze prokuratura w Nowym Targu we wlasciwy sposb potraktuje te sprawe. |
A wierzysz w puklate aniolki?? nie znajda sprawcy a dowodca nie beknie... |
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 20:40
|
|
|
To się wnosi sprawę do sądu, jak odrzuci sąd to się odwołuje do wyższej instancji. W końcu wyjdzie na nasze. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 22:29
|
|
|
Krzysiek a ty wierzysz w puklate aniolki???
Slyszales zeby kibice Hutnika wygrali sprawe z policja o pobicie?? albo kibice Gieksy??
Prokutratorzy umorzyli postepowania |
 |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 10:20
|
|
|
W przypadku zajść na meczu Hutnik - KSZO, to tam ostatecznie kibice Hutnika byli uniewinnieni, po tym jak złapali przypadkowe osoby. Co do GieKSy to nie wiem na czym to stanęło. |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 11:52
|
|
|
krzysiek186 napisał/a: | To się wnosi sprawę do sądu, jak odrzuci sąd to się odwołuje do wyższej instancji. W końcu wyjdzie na nasze. |
Dokładnie. W przypadku skrajnie niekorzystnych rozstrzygnięć dla nas, czyli bezowocnym wyczerpaniu instancji w Polsce jest jeszcze Europejski Trybunał Praw Człowieka (ETPC) w Strasburgu. |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 13:17
|
|
|
Chcialbym podzielac Wasz optymizm, zobaczycie ze jak sprawa zostanie umorzona to kolesiowi sie nie bedzie chcialo dalej bawic w to...
Nie chodzilo mi o mecz Hutnik-Kszo tylko z Wisloka, |
 |
|
|
|
 |
|