Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja Nowy Sącz - Dolcan Ząbki |
Autor |
Wiadomość |
krochmal

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:15
|
|
|
SWEET napisał/a: | Siedziałem sobie w aucie z dziewczyna i patrze idzie Piotr Bania był ubrany w stój noramlny nie piłkarski widac ze był zły,zaczełem sie zastanaiwac czemu nie jest on na rozgrzewce a było to jakies 1h i 30 minut przed meczem. Zdziwiłem sie ale jak usłyszałem ze nie ma go w 18 meczowej wiec zrozumiałem czemu on był tak wsciekły nawet pojemniczkiem z kawa rzucił w ziemie. na to wygladało by ze ocos poszło. (...) |
zapewne był zły, że jest za słaby nawet do meczowej "osiemnastki"bo super snajper Aleksander Go wygryzł ze składu albo był zły na jakąś kontuzję, która się mu przytrafiła i nie pozwoliła nawet na ławce usiąść...innej możliwości nie widzę jeżeli chodzi o powody piłkarskie... |
|
|
|
 |
SWEET

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:19
|
|
|
krochmal napisał/a: | SWEET napisał/a: | Siedziałem sobie w aucie z dziewczyna i patrze idzie Piotr Bania był ubrany w stój noramlny nie piłkarski widac ze był zły,zaczełem sie zastanaiwac czemu nie jest on na rozgrzewce a było to jakies 1h i 30 minut przed meczem. Zdziwiłem sie ale jak usłyszałem ze nie ma go w 18 meczowej wiec zrozumiałem czemu on był tak wsciekły nawet pojemniczkiem z kawa rzucił w ziemie. na to wygladało by ze ocos poszło. (...) |
zapewne był zły, że jest za słaby do meczowej "osiemnastki"bo Aleksander Go wygryzł ze składu albo był zły na jakąś kontuzję, która się mu przytrafiła...innej możliwości nie widzę... |
Tego to ja niewiem moze sie pokłucił z trenerem... Z jego twarzy było widac złosc. Pewnie sie do 18 nie dostał i stad ta złosc... Trudno mi to wytłumaczyc... |
_________________ Wygramy wygramy wygramy każdego pokonamy... |
|
|
|
 |
batman
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:25
|
|
|
Można wiedzieć dlaczego nie uznał sędzia tej bramki? |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:25
|
|
|
SWEET napisał/a: | krochmal napisał/a: | SWEET napisał/a: | Siedziałem sobie w aucie z dziewczyna i patrze idzie Piotr Bania był ubrany w stój noramlny nie piłkarski widac ze był zły,zaczełem sie zastanaiwac czemu nie jest on na rozgrzewce a było to jakies 1h i 30 minut przed meczem. Zdziwiłem sie ale jak usłyszałem ze nie ma go w 18 meczowej wiec zrozumiałem czemu on był tak wsciekły nawet pojemniczkiem z kawa rzucił w ziemie. na to wygladało by ze ocos poszło. (...) |
zapewne był zły, że jest za słaby do meczowej "osiemnastki"bo Aleksander Go wygryzł ze składu albo był zły na jakąś kontuzję, która się mu przytrafiła...innej możliwości nie widzę... |
Tego to ja niewiem moze sie pokłucił z trenerem... Z jego twarzy było widac złosc. Pewnie sie do 18 nie dostał i stad ta złosc... Trudno mi to wytłumaczyc... |
Wiem, wiem...to tylko moja ironia do tego jak się postępuje teraz z Banią....bo jeżeli nie ma żadnej kontuzji to wg mnie (wiem, nie jestem trenerem ale tylko kibicem co nie ma nic do powiedzenia przy ustalaniu składu ale może to komentować) Aleksander w formie jakiej jest powinien w każdym meczu siedzieć na trybunach a Pan Piotr grać.
Bania walczy, cofa się, gra agresywnie a Aleksander chodzi po boisku i nawet do główki porządnie nie skoczy za co dziś trener go delikatnie "objechał" na początku meczu. |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:34
|
|
|
No Aleksander slabo cos ostatnio.
Szkoda tego meczu gdyz jak najbardziej 3:2 sie nam nalezało, bramka wyrownujaca na 2:2 calkiem smieszna :p
Arbitrzy sie nie popisali, glowny jak i liniowy ktory pokazal spalony |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:39
|
|
|
Sędzia był ewidentnie po stronie Gości. Za byle pociągnięcie za koszulkę były odgwizdane faule, a gdy goście faulowali to niby nic nie było. Tak samo nie uznana bramka na 3:2, która powinna być uznana ponieważ piłka była od obrońcy Dolcanu a nie od zawodnika Sandecji. |
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:57
|
|
|
Dziwne bramki , sędziowie jak zazwyczaj w takich meczach kontrowersyjni, na trybunach piknik. Momentami, a szczególnie na początku stadion wyglądał jak za czasów 3-ligowych;) Na szczęście po pierwszym gwizdku z każdą minutą coraz więcej ludzi, zapewne spowodowane powrotami z miejsc pracy. Faktycznie szkoda tej głupiej pory meczu.
Nasi zawodnicy może nie zagrali dzisiaj źle, ale nie widać było tej wiary, determinacji. Widać , że wielu z nich bało się brać odpowiedzialność i zapewne z tego wynikały niewykorzystane okazje, wymienianie za dużej ilości podań, niekończenie akcji strzałem itp. Dolcan cudów nie zagrał, oddał inicjatywę, czekał na swoje szanse i je skutecznie wykorzystał. Cóż chciałbym, żebyśmy tak efektywnie grali na wyjazdach. W sumie brawo dla naszych zawodników, że dali radę się podnieść, odrobić straty i niemal przechylić szalę zwycięstwa. Nieuznana bramka bardzo kontrowersyjna, chciałbym zobaczyć jakąś powtórkę, bo z perspektywy "naszego" sektora nie widziałem tego dokładnie. Fakt , że sędziowie najgorsi w obecnym sezonie. Sędziowali pod gości, traktowali ich bardziej pobłażliwie. W sumie szkoda 2 punktów, ale mogliśmy zostać bez niczego. Korzyść jest taka , że utrzymaliśmy miano niepokonanej drużyny u siebie i mam nadzieję, że w tym roku to się nie zmieni. |
_________________ LIBERTA PER GLI ULTRAS |
|
|
|
 |
wel
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:18
|
|
|
Pewnie gdzieś napiszą, ale na konferencji prasowej trener Sandecji zdementował jakiekolwiek kontuzje Bani i stwierdzi, że po prostu nie był wystarczająco zregenerowany po poprzednim meczu i stąd brak na liście zawodników, jednocześnie zaznaczył, że nie widzi powodu dla którego miałby nie grać np. w następnym meczu.
Tymczasem zapraszam do kilku zdjęć z meczu:
http://sandecja-foto.pl/sandecja-dolcan.html
Niestety nie złapałem kilku akcji, ale żółte kartki dla Sandecji był za aktorstwo piłkarzy Dolcanu, dokładnie obie widziałem i ciężko mi wmówić że nasi zawinili, mimo wszystko.
Mateusz. |
|
|
|
 |
maciek
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:35
|
|
|
Ktoś napisał gra Sandecji bardzo dobra.No to albo byliśmy na 2 innych meczach albo kolega był na Sandecji pierwszy raz.Moim zdaniem był to najsłabszy mecz Sandecji na własnym boisku. Rwane akcje niecelne podania (zwłaszcza raziły u Zawadzkiego) bez strzału z drugiej linii i nerwowe poczynania i brak gry bez piłki. No cóż ale i tak powinniśmy to wygrać bo Dolcan był jeszcze słabszy. A sędzia na poziomie działaczy PZPN. Może w poniedziałek OBEJRZYMY NA TVP SPORT o 17,30 lepszy mecz Sandecji z Widzewem!! |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:59
|
|
|
Andrzej Augustynek w relacji z meczu w Kronice Sportowej stwierdził, że 3 bramka dla Nas zdobyta została prawidłowo! skandal co ten sędzia zrobił! |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:07
|
|
|
Konsekwencje na pewno PZPN wyciągnie. To było przedstawienie jednego aktora pana sędziego, piłkarze byli tłem. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:22
|
|
|
jakie konsekwencje??? odsuną go na jeden mecz albo dwa i tyle. Nam to punktów nie przywróci. |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:49
|
|
|
PZPN powinien uznać nam tę bramkę teraz a co za tym idzie przyznać nam 3 punkty i wygraną a Dolcanowi odebrać niezasłużony punkt oraz przeprowadzić dochodzenie w sprawie korupcji :) hehe |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:53
|
|
|
Raffio napisał/a: | PZPN powinien uznać nam tę bramkę teraz a co za tym idzie przyznać nam 3 punkty i wygraną a Dolcanowi odebrać niezasłużony punkt oraz przeprowadzić dochodzenie w sprawie korupcji :) hehe |
marzenie, to nie liga mistrzów.
cieszmy sie z tego co jest bo mogło być gorzej, teraz wywalczy punkty w Łodzi i będzie pięknie. |
|
|
|
 |
|