Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja Nowy Sącz - Dolcan Ząbki
Autor Wiadomość
krochmal

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:15   

SWEET napisał/a:
Siedziałem sobie w aucie z dziewczyna i patrze idzie Piotr Bania był ubrany w stój noramlny nie piłkarski widac ze był zły,zaczełem sie zastanaiwac czemu nie jest on na rozgrzewce a było to jakies 1h i 30 minut przed meczem. Zdziwiłem sie ale jak usłyszałem ze nie ma go w 18 meczowej wiec zrozumiałem czemu on był tak wsciekły nawet pojemniczkiem z kawa rzucił w ziemie. na to wygladało by ze ocos poszło. (...)

zapewne był zły, że jest za słaby nawet do meczowej "osiemnastki"bo super snajper Aleksander Go wygryzł ze składu albo był zły na jakąś kontuzję, która się mu przytrafiła i nie pozwoliła nawet na ławce usiąść...innej możliwości nie widzę jeżeli chodzi o powody piłkarskie...
[Profil] [PM] [E-mail]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:19   

krochmal napisał/a:
SWEET napisał/a:
Siedziałem sobie w aucie z dziewczyna i patrze idzie Piotr Bania był ubrany w stój noramlny nie piłkarski widac ze był zły,zaczełem sie zastanaiwac czemu nie jest on na rozgrzewce a było to jakies 1h i 30 minut przed meczem. Zdziwiłem sie ale jak usłyszałem ze nie ma go w 18 meczowej wiec zrozumiałem czemu on był tak wsciekły nawet pojemniczkiem z kawa rzucił w ziemie. na to wygladało by ze ocos poszło. (...)

zapewne był zły, że jest za słaby do meczowej "osiemnastki"bo Aleksander Go wygryzł ze składu albo był zły na jakąś kontuzję, która się mu przytrafiła...innej możliwości nie widzę...

Tego to ja niewiem moze sie pokłucił z trenerem... Z jego twarzy było widac złosc. Pewnie sie do 18 nie dostał i stad ta złosc... Trudno mi to wytłumaczyc...

batman

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:25   

Można wiedzieć dlaczego nie uznał sędzia tej bramki?
[Profil] [PM] [E-mail]

krochmal

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:25   

SWEET napisał/a:
krochmal napisał/a:
SWEET napisał/a:

zapewne był zły, że jest za słaby do meczowej "osiemnastki"bo Aleksander Go wygryzł ze składu albo był zły na jakąś kontuzję, która się mu przytrafiła...innej możliwości nie widzę...

Tego to ja niewiem moze sie pokłucił z trenerem... Z jego twarzy było widac złosc. Pewnie sie do 18 nie dostał i stad ta złosc... Trudno mi to wytłumaczyc...

Wiem, wiem...to tylko moja ironia do tego jak się postępuje teraz z Banią....bo jeżeli nie ma żadnej kontuzji to wg mnie (wiem, nie jestem trenerem ale tylko kibicem co nie ma nic do powiedzenia przy ustalaniu składu ale może to komentować) Aleksander w formie jakiej jest powinien w każdym meczu siedzieć na trybunach a Pan Piotr grać.
Bania walczy, cofa się, gra agresywnie a Aleksander chodzi po boisku i nawet do główki porządnie nie skoczy za co dziś trener go delikatnie "objechał" na początku meczu.
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:34   

No Aleksander slabo cos ostatnio.

Szkoda tego meczu gdyz jak najbardziej 3:2 sie nam nalezało, bramka wyrownujaca na 2:2 calkiem smieszna :p

Arbitrzy sie nie popisali, glowny jak i liniowy ktory pokazal spalony
[Profil] [PM] [E-mail]

mati513

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:39   

Sędzia był ewidentnie po stronie Gości. Za byle pociągnięcie za koszulkę były odgwizdane faule, a gdy goście faulowali to niby nic nie było. Tak samo nie uznana bramka na 3:2, która powinna być uznana ponieważ piłka była od obrońcy Dolcanu a nie od zawodnika Sandecji.
[Profil] [PM] [E-mail]

major

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 19:57   

Dziwne bramki , sędziowie jak zazwyczaj w takich meczach kontrowersyjni, na trybunach piknik. Momentami, a szczególnie na początku stadion wyglądał jak za czasów 3-ligowych;) Na szczęście po pierwszym gwizdku z każdą minutą coraz więcej ludzi, zapewne spowodowane powrotami z miejsc pracy. Faktycznie szkoda tej głupiej pory meczu.
Nasi zawodnicy może nie zagrali dzisiaj źle, ale nie widać było tej wiary, determinacji. Widać , że wielu z nich bało się brać odpowiedzialność i zapewne z tego wynikały niewykorzystane okazje, wymienianie za dużej ilości podań, niekończenie akcji strzałem itp. Dolcan cudów nie zagrał, oddał inicjatywę, czekał na swoje szanse i je skutecznie wykorzystał. Cóż chciałbym, żebyśmy tak efektywnie grali na wyjazdach. W sumie brawo dla naszych zawodników, że dali radę się podnieść, odrobić straty i niemal przechylić szalę zwycięstwa. Nieuznana bramka bardzo kontrowersyjna, chciałbym zobaczyć jakąś powtórkę, bo z perspektywy "naszego" sektora nie widziałem tego dokładnie. Fakt , że sędziowie najgorsi w obecnym sezonie. Sędziowali pod gości, traktowali ich bardziej pobłażliwie. W sumie szkoda 2 punktów, ale mogliśmy zostać bez niczego. Korzyść jest taka , że utrzymaliśmy miano niepokonanej drużyny u siebie i mam nadzieję, że w tym roku to się nie zmieni.

wel

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:18   

Pewnie gdzieś napiszą, ale na konferencji prasowej trener Sandecji zdementował jakiekolwiek kontuzje Bani i stwierdzi, że po prostu nie był wystarczająco zregenerowany po poprzednim meczu i stąd brak na liście zawodników, jednocześnie zaznaczył, że nie widzi powodu dla którego miałby nie grać np. w następnym meczu.

Tymczasem zapraszam do kilku zdjęć z meczu:

http://sandecja-foto.pl/sandecja-dolcan.html

Niestety nie złapałem kilku akcji, ale żółte kartki dla Sandecji był za aktorstwo piłkarzy Dolcanu, dokładnie obie widziałem i ciężko mi wmówić że nasi zawinili, mimo wszystko.

Mateusz.
[Profil] [PM]

maciek

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:35   

Ktoś napisał gra Sandecji bardzo dobra.No to albo byliśmy na 2 innych meczach albo kolega był na Sandecji pierwszy raz.Moim zdaniem był to najsłabszy mecz Sandecji na własnym boisku. Rwane akcje niecelne podania (zwłaszcza raziły u Zawadzkiego) bez strzału z drugiej linii i nerwowe poczynania i brak gry bez piłki. No cóż ale i tak powinniśmy to wygrać bo Dolcan był jeszcze słabszy. A sędzia na poziomie działaczy PZPN. Może w poniedziałek OBEJRZYMY NA TVP SPORT o 17,30 lepszy mecz Sandecji z Widzewem!!
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:46   

Jest już materiał na tv-ns.pl

http://tv-ns.pl/sport/material/1904/1.html
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

x_cite

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:59   

Andrzej Augustynek w relacji z meczu w Kronice Sportowej stwierdził, że 3 bramka dla Nas zdobyta została prawidłowo! skandal co ten sędzia zrobił!
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:07   

Konsekwencje na pewno PZPN wyciągnie. To było przedstawienie jednego aktora pana sędziego, piłkarze byli tłem.
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:22   

jakie konsekwencje??? odsuną go na jeden mecz albo dwa i tyle. Nam to punktów nie przywróci.
[Profil] [PM]

Raffio
Raffio

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:49   

PZPN powinien uznać nam tę bramkę teraz a co za tym idzie przyznać nam 3 punkty i wygraną a Dolcanowi odebrać niezasłużony punkt oraz przeprowadzić dochodzenie w sprawie korupcji :) hehe
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 22:53   

Raffio napisał/a:
PZPN powinien uznać nam tę bramkę teraz a co za tym idzie przyznać nam 3 punkty i wygraną a Dolcanowi odebrać niezasłużony punkt oraz przeprowadzić dochodzenie w sprawie korupcji :) hehe

marzenie, to nie liga mistrzów.

cieszmy sie z tego co jest bo mogło być gorzej, teraz wywalczy punkty w Łodzi i będzie pięknie.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Dolcan Ząbki
[ ZAMKNIĘTY ]