Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Motor - Sandecja
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:38   

sanch3z napisał/a:
KubaNS napisał/a:
Chcialbym tylko w tym miejscu pogratulowac i wyrazic uznanie dla pewnej znanej na tym forum osobie z okazji jego heroicznej walki z silami natury, uksztaltowaniem terenu, grawitacja i innymi przeciwnosciami losu jakie spotkaly go podczas jednego z postojow..
Determinacja i walka do ostatnich sil jest naprawde godna nasladowania mimo ze skonczyla sie ona uznaniem wyzszosci przeciwnika...
Jeszcze raz, szacuneczek

;) buhehehe....

No ale 18-stka....

Ja również gratuluje, widok tak nie przeciętnych zmagań napewno pozostanie w pamięci wielu z nas. Szkoda, że misja ratunkowa się nie powiodła, gdyż ostatnią przeszkodą była fosa, która również okazała sie górować nad przestawicielem naszej społeczności hehehe ;]
Pozdrówka ;]

Walkę z siłami natury okupiłem kontuzją lewego kolana (coś się zginać nie chce za bardzo). Byłem w szpitalu zrobili mi fotkę i kazali iść do chirurga żeby to obejrzał.
Niestety kolejka na jakieś 6 godzin stania. Może ktoś z Was ma pojęcie co obrazuje to zdjęcie ?

[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

bacin

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:41   

Wybacz, że żarty trzymają się mnie dość mocno w okolicznościach przykrych, ale to zdjęcie obrazuje prawdopodobnie kolano.
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:43   

,,pan CH. miał stracone dzieciństwo,dlatego że ze względu na rozmiar palców nie mógł sobie podłubać w nosie za małolata,, TEKST PRETENDUJĄCY DO ZDANIA ROKU :-DD
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:51   

bacin napisał/a:
Wybacz, że żarty trzymają się mnie dość mocno w okolicznościach przykrych, ale to zdjęcie obrazuje prawdopodobnie kolano.

No tak, ale co się temu kolanu stało ? zdrowe jest ?
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

x

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 20:27   

zalezy co Ci lekarz powie ;)
ja rok temu miałem cos z ręka to według jednego lekarza było złamanie w nadgarstku a drugi powiedział ze reka zdrowa :D
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:03   

Bedzie w ogole mozliwosc obejrzenia bramek z tego meczu?

KubaNS

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:08   

Od wczoraj sa w tym temacie- na poprzedniej stronie...

http://ww6.tvp.pl/16000,20100307963858.strona

Maerqin

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:17   

Aha to sorry, ale mi nie dziala ten filmik dlatego nie wiedzialem...<DELETE>
[Profil] [PM]

arkoniusz

Wysłany: Sob Mar 13, 2010 10:48   

Piłkarze Motoru Lublin w sobotnim spotkaniu z Dolcanem Ząbki będą musieli sobie radzić bez swojego trenera Bogusława Baniaka, który w meczu z Sandecją Nowy Sącz za dyskusję z arbitrem został wyrzucony z ławki rezerwowych. W efekcie szkoleniowiec w dwóch meczach o punkty będzie musiał kierować zespołem z trybun.

Oprócz sobotniego spotkania Baniak nie poprowadzi zespołu także w przyszłym tygodniu w meczu z MKS-em Kluczbork. - Odesłanie trenera na trybuny traktowane jest jak czerwona kartka dla zawodnika. Dlatego pan Bogusław Baniak został automatycznie zawieszony na dwa spotkania. W takich sytuacjach nie ma możliwości odwołania się - informuje Wydział Dyscypliny PZPN.

- Zdawałem sobie sprawę, co mnie czeka, ale jakoś musimy dać sobie radę. Będę normalnie przygotowywał zespół i zagrzewał go do walki. Z kolei moi asystenci Przemysław Delamanowicz i Andrzej Rycak poprowadzą drużynę z ławki, a ja oczywiście z trybun będę im podpowiadał. Są przecież telefony komórkowe, więc o zmianach również ja będę decydował. Jest mi przykro, że tak to się skończyło, ale nadal nie jestem przekonany do końca o swojej winie. Nie ma już jednak sensu dłużej o tym dywagować. Na szczęście obyło się bez kary finansowej - mówi opiekun Motoru.

Przed meczem z Dolcanem działacze Motoru cały czas starali się zgłosić do rozgrywek Brazylijczyka Alana Santanę. Jeżeli ostatecznie uda się go potwierdzić, to najprawdopodobniej zagra od pierwszej minuty w środku pola.

źródło: Dziennik Wschodni
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Motor - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]