Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Motor - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:38
|
|
|
sanch3z napisał/a: | KubaNS napisał/a: | Chcialbym tylko w tym miejscu pogratulowac i wyrazic uznanie dla pewnej znanej na tym forum osobie z okazji jego heroicznej walki z silami natury, uksztaltowaniem terenu, grawitacja i innymi przeciwnosciami losu jakie spotkaly go podczas jednego z postojow..
Determinacja i walka do ostatnich sil jest naprawde godna nasladowania mimo ze skonczyla sie ona uznaniem wyzszosci przeciwnika...
Jeszcze raz, szacuneczek
;) buhehehe.... |
No ale 18-stka....
Ja również gratuluje, widok tak nie przeciętnych zmagań napewno pozostanie w pamięci wielu z nas. Szkoda, że misja ratunkowa się nie powiodła, gdyż ostatnią przeszkodą była fosa, która również okazała sie górować nad przestawicielem naszej społeczności hehehe ;]
Pozdrówka ;] |
Walkę z siłami natury okupiłem kontuzją lewego kolana (coś się zginać nie chce za bardzo). Byłem w szpitalu zrobili mi fotkę i kazali iść do chirurga żeby to obejrzał.
Niestety kolejka na jakieś 6 godzin stania. Może ktoś z Was ma pojęcie co obrazuje to zdjęcie ?
 |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:41
|
|
|
Wybacz, że żarty trzymają się mnie dość mocno w okolicznościach przykrych, ale to zdjęcie obrazuje prawdopodobnie kolano. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:43
|
|
|
,,pan CH. miał stracone dzieciństwo,dlatego że ze względu na rozmiar palców nie mógł sobie podłubać w nosie za małolata,, TEKST PRETENDUJĄCY DO ZDANIA ROKU :-DD |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 18:51
|
|
|
bacin napisał/a: | Wybacz, że żarty trzymają się mnie dość mocno w okolicznościach przykrych, ale to zdjęcie obrazuje prawdopodobnie kolano. |
No tak, ale co się temu kolanu stało ? zdrowe jest ? |
|
|
|
 |
x
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 20:27
|
|
|
zalezy co Ci lekarz powie ;)
ja rok temu miałem cos z ręka to według jednego lekarza było złamanie w nadgarstku a drugi powiedział ze reka zdrowa :D |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:03
|
|
|
Bedzie w ogole mozliwosc obejrzenia bramek z tego meczu? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
KubaNS
|
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:17
|
|
|
Aha to sorry, ale mi nie dziala ten filmik dlatego nie wiedzialem...<DELETE> |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 10:48
|
|
|
Piłkarze Motoru Lublin w sobotnim spotkaniu z Dolcanem Ząbki będą musieli sobie radzić bez swojego trenera Bogusława Baniaka, który w meczu z Sandecją Nowy Sącz za dyskusję z arbitrem został wyrzucony z ławki rezerwowych. W efekcie szkoleniowiec w dwóch meczach o punkty będzie musiał kierować zespołem z trybun.
Oprócz sobotniego spotkania Baniak nie poprowadzi zespołu także w przyszłym tygodniu w meczu z MKS-em Kluczbork. - Odesłanie trenera na trybuny traktowane jest jak czerwona kartka dla zawodnika. Dlatego pan Bogusław Baniak został automatycznie zawieszony na dwa spotkania. W takich sytuacjach nie ma możliwości odwołania się - informuje Wydział Dyscypliny PZPN.
- Zdawałem sobie sprawę, co mnie czeka, ale jakoś musimy dać sobie radę. Będę normalnie przygotowywał zespół i zagrzewał go do walki. Z kolei moi asystenci Przemysław Delamanowicz i Andrzej Rycak poprowadzą drużynę z ławki, a ja oczywiście z trybun będę im podpowiadał. Są przecież telefony komórkowe, więc o zmianach również ja będę decydował. Jest mi przykro, że tak to się skończyło, ale nadal nie jestem przekonany do końca o swojej winie. Nie ma już jednak sensu dłużej o tym dywagować. Na szczęście obyło się bez kary finansowej - mówi opiekun Motoru.
Przed meczem z Dolcanem działacze Motoru cały czas starali się zgłosić do rozgrywek Brazylijczyka Alana Santanę. Jeżeli ostatecznie uda się go potwierdzić, to najprawdopodobniej zagra od pierwszej minuty w środku pola.
źródło: Dziennik Wschodni |
|
|
|
 |
|