Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA : Pogoń Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
K@KS

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:30 SANDECJA : Pogoń Szczecin
|
|
|
Na wstępie troche pogody, o wyglądając za okno można mieć lekkie obawy widząc tą pluche i padający na przemian śnieg i deszcz.
Otóż sprawdzając tygodniowe prognozy na onecie, interii itp jestem zbudowany. Te prognozy przewidują na nast. sobotę temperature ok 12-14*C i bez opadów - idealnie by było. Wiadomo, prognozy jak to prognozy się pewnie zmienią jeszcze kilka razy, ale główna myśl jest taka, że będzie poprostu cieplej :)
O samym meczu można powiedzieć, że będzie cięzko. Pogoń - wiadomo, znana firma, walcząca o awans, mimo że tak jak my są beniaminkiem.
Patrząc na statystyki wyjazdowe Pogoni nie są oni na wyjazach jakoś spejclanie mocni. 3 zwycięstwa, 4 remisy i tylko dwie porażki, bramki 9-8 w przód.
Pogoń ma tylko 2 punkty więcej więc nie trzeba jakoś tłumaczyć, że w przypadku zwycięstwa przeskoczymy sobie nad nich ; )
Sandecja u siebie wiadomo - Twierdza. 7 zwyciestw, 3 remisy i oczywiście bez porażki. Bramki 23-7, nie było ekipy, która by u nas bramki nie straciła. Ta runda jednak to nieco trudniejsi rywale w Sączu, ale wyrażam glęboką nadzieje, że pokonać się nie damy, a napewno nie Pogoni ;)
Nie liczył bym na srogi rewanż za Szczecińskie 0-4, ale tak skromnie po zaciętym meczu dwóch mocnych ekip licze na zwycięstwo Sandecji 2-1.
a i tak wszystko okaże się w sobote |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:41
|
|
|
Gramy u nas więc liczę na dobrą grę piłkarzy, ładne bramki i najlepiej nasze zwycięstwo.
Mam nadzieje że pokonamy zespół Pogoni, który pierwsze dwa mecze zremisował bezbramkowo. Widocznie słabo u nich ze skutecznością. Dobrze by było gdyby po meczu z nami nadal mieli 0 strzelonych bramek po wznowieniu rozgrywek.
Ludzie niech przychodzą na młyn żebyśmy przekrzyczeli Portowców.
Wie ktoś czy zagra już nasz nowy napadzior z Ameryki Południowej? ;) |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 13:15
|
|
|
Mecz na pewno bedzie nalezal do trudnych, wiadomo Pogoń mocna ekipa, ale licze na wygraną,
Mój typ:
2:0 |
|
|
|
 |
terrorns [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 14:10
|
|
|
4-0 dla nas :) |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 14:41
|
|
|
1:0 dla nas :PP |
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 14:47
|
|
|
1:0 albo 2:0 takie sa moje typy |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 15:05
|
|
|
terrorns, widze że jestes duzym optymistą
a mój typ to 2-1 |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 15:32
|
|
|
Co do pogody to jak dla mnie wymarzona! Pierwszy raz od ponad czterech lat bede mial mozliwosc skoczyc na narty bedac w Polsce:D Jesli chodzi o mecz, to do tych latwiejszych go nie zaliczam, wystarczy spojrzec na tabele i wynik z rundy jesiennej...Mam gleboka nadzieje ze Twierdza Nowy Sacz pozostanie niezdobyta po tej kolejce, a jesli chodzi o typowanie wyniku to asekuracyjnie stawiam na podzial punktow(1:1), choc po cichu licze na skromne zwyciestwo naszych i porzadne opijanie(tego zwyciestwa ''i nie tylko'' jol jol) hehehehe...Po%dro! |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:09
|
|
|
pogoda myślę że nie ma co sobie głowy zawracać, tak czy owak obecność na K47 obowiązkowa...stadion ma pękać w szwach!:)
a co do meczu to Pogoń nie zachwyca co paradoksalnie może być ich atutem w tym meczu bo otwarcie myślą o awansie i ten mecz muszą wygrać ew zremisować
Twierdza Nowy Sącz póki co niezdobyta i oby tak już do końca chociaż będzie ciężko
mój typ 3;3 po kosmicznym meczu |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:28
|
|
|
Że tak wystrzelę jak kulą w płot: czy są już bilety, a jeśli tak, to w jakiej cenie i dlaczego tak drogo? : ) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:40
|
|
|
bacin napisał/a: | Że tak wystrzelę jak kulą w płot: czy są już bilety, a jeśli tak, to w jakiej cenie i dlaczego tak drogo? : ) |
Od poniedziałku w sekretariacie klubu. Cena 20zł/15zł
Sekretariat czynny od 8:00 do 16:00 |
|
|
|
 |
Łukasz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:44
|
|
|
Będzie jakis plakat z info, ze jest mecz ??
Może pasowałoby troche porozklejac na miescie ..;p |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:48
|
|
|
Uprzejmie informuję wszem i wobec iż w meczu z Pogonią nie zagra Martin Hlousek bo to będzie dla niego kara ponieważ wykazał się wczoraj kompletnym brakiem profesjonalizmu, brakiem szacunku dla kibiców i skrajnym chamstwem ponieważ nie chciał pić z nami wódki w Bohemie :)) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
karpiu46cfc [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:56
|
|
|
do ilu lat są bilety ulgowe???