Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA : Pogoń Szczecin
Autor Wiadomość
K@KS

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:30   SANDECJA : Pogoń Szczecin

Na wstępie troche pogody, o wyglądając za okno można mieć lekkie obawy widząc tą pluche i padający na przemian śnieg i deszcz.
Otóż sprawdzając tygodniowe prognozy na onecie, interii itp jestem zbudowany. Te prognozy przewidują na nast. sobotę temperature ok 12-14*C i bez opadów - idealnie by było. Wiadomo, prognozy jak to prognozy się pewnie zmienią jeszcze kilka razy, ale główna myśl jest taka, że będzie poprostu cieplej :)

O samym meczu można powiedzieć, że będzie cięzko. Pogoń - wiadomo, znana firma, walcząca o awans, mimo że tak jak my są beniaminkiem.
Patrząc na statystyki wyjazdowe Pogoni nie są oni na wyjazach jakoś spejclanie mocni. 3 zwycięstwa, 4 remisy i tylko dwie porażki, bramki 9-8 w przód.
Pogoń ma tylko 2 punkty więcej więc nie trzeba jakoś tłumaczyć, że w przypadku zwycięstwa przeskoczymy sobie nad nich ; )
Sandecja u siebie wiadomo - Twierdza. 7 zwyciestw, 3 remisy i oczywiście bez porażki. Bramki 23-7, nie było ekipy, która by u nas bramki nie straciła. Ta runda jednak to nieco trudniejsi rywale w Sączu, ale wyrażam glęboką nadzieje, że pokonać się nie damy, a napewno nie Pogoni ;)
Nie liczył bym na srogi rewanż za Szczecińskie 0-4, ale tak skromnie po zaciętym meczu dwóch mocnych ekip licze na zwycięstwo Sandecji 2-1.
a i tak wszystko okaże się w sobote
[Profil] [PM] [E-mail]

AdoDC

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:41   

Gramy u nas więc liczę na dobrą grę piłkarzy, ładne bramki i najlepiej nasze zwycięstwo.

Mam nadzieje że pokonamy zespół Pogoni, który pierwsze dwa mecze zremisował bezbramkowo. Widocznie słabo u nich ze skutecznością. Dobrze by było gdyby po meczu z nami nadal mieli 0 strzelonych bramek po wznowieniu rozgrywek.

Ludzie niech przychodzą na młyn żebyśmy przekrzyczeli Portowców.

Wie ktoś czy zagra już nasz nowy napadzior z Ameryki Południowej? ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 13:15   

Mecz na pewno bedzie nalezal do trudnych, wiadomo Pogoń mocna ekipa, ale licze na wygraną,

Mój typ:

2:0
[Profil] [PM] [E-mail]

terrorns
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 14:10   

4-0 dla nas :)

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 14:41   

1:0 dla nas :PP

[Profil] [PM] [E-mail]

kuba_ns

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 14:47   

1:0 albo 2:0 takie sa moje typy
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 15:05   

terrorns, widze że jestes duzym optymistą

a mój typ to 2-1
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 15:32   

Co do pogody to jak dla mnie wymarzona! Pierwszy raz od ponad czterech lat bede mial mozliwosc skoczyc na narty bedac w Polsce:D Jesli chodzi o mecz, to do tych latwiejszych go nie zaliczam, wystarczy spojrzec na tabele i wynik z rundy jesiennej...Mam gleboka nadzieje ze Twierdza Nowy Sacz pozostanie niezdobyta po tej kolejce, a jesli chodzi o typowanie wyniku to asekuracyjnie stawiam na podzial punktow(1:1), choc po cichu licze na skromne zwyciestwo naszych i porzadne opijanie(tego zwyciestwa ''i nie tylko'' jol jol) hehehehe...Po%dro!

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:09   

pogoda myślę że nie ma co sobie głowy zawracać, tak czy owak obecność na K47 obowiązkowa...stadion ma pękać w szwach!:)

a co do meczu to Pogoń nie zachwyca co paradoksalnie może być ich atutem w tym meczu bo otwarcie myślą o awansie i ten mecz muszą wygrać ew zremisować
Twierdza Nowy Sącz póki co niezdobyta i oby tak już do końca chociaż będzie ciężko

mój typ 3;3 po kosmicznym meczu

bacin

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:28   

Że tak wystrzelę jak kulą w płot: czy są już bilety, a jeśli tak, to w jakiej cenie i dlaczego tak drogo? : )
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:40   

bacin napisał/a:
Że tak wystrzelę jak kulą w płot: czy są już bilety, a jeśli tak, to w jakiej cenie i dlaczego tak drogo? : )

Od poniedziałku w sekretariacie klubu. Cena 20zł/15zł

Sekretariat czynny od 8:00 do 16:00
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Łukasz
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:44   

Będzie jakis plakat z info, ze jest mecz ??
Może pasowałoby troche porozklejac na miescie ..;p

Bianconeri

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:48   

Uprzejmie informuję wszem i wobec iż w meczu z Pogonią nie zagra Martin Hlousek bo to będzie dla niego kara ponieważ wykazał się wczoraj kompletnym brakiem profesjonalizmu, brakiem szacunku dla kibiców i skrajnym chamstwem ponieważ nie chciał pić z nami wódki w Bohemie :))

karpiu46cfc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 16:56   

do ilu lat są bilety ulgowe???
Na 100 % od jutra są bilety sprzedawane

Frodo
Paciarka

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 17:02   

Czy beda bilety w totomixie kolo europy?
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : Pogoń Szczecin
[ ZAMKNIĘTY ]