Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
ŁKS Łódź - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Mileniak
|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 16:37
|
|
|
Piotr Świerczewski w rozmowie z dziennikarzami:
Cytat: | Jak wrażenia po dzisiejszym meczu? Grał pan w końcu przeciwko swojemu pierwszemu klubowi.
Nie wiem czy można tak powiedzieć, w Sandecji byłem zaledwie trampkarzem, podawałem piłki. Bardziej utożsamiam się z Dunajcem, klubem, którzy działał przy mojej szkole podstawowej. Co do meczu - przegraliśmy w bardzo słabym stylu. Szkoda, że po raz kolejny tracimy tak dużo bramek. Gdyby nie to, mecz skończyłby się 0-0. Sandecja bardzo ładnie zagrała piłką. Należy im tylko pogratulować. Natomiast my... |
Źródło: http://www.lkslodz.pl/index.php |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
krzysztof [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 18:08
|
|
|
No cóż Felek, trochę żal patrzeć jak latka lecą. Organizmu nie oszukasz nawet przy twoim zdrowiu...P.S Gdybyście nie stracili 3 bramek to mecz skończyłby się 1 - 0, bo twój ziom p. Hajto miał strzał rozpaczy! |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:33
|
|
|
Kto nie widział meczu niech włączy TVP 3 ;] Teraz jest końcówka. (75 min) |
|
|
|
 |
widzewfan [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:53
|
|
|
Pozdrowienia z wesela na trasie dla ekipy wyjazdowej.Gratulacje od Widzewa.Ekstraklasa powinna być Was(oprócz Widzewa).Do zobaczenia w maju. |
|
|
|
 |
thorgal [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 08:20
|
|
|
Chodź jak to sie mówi nie mój cyrk ;) to wpiszę się. Widziałem 1 mecz Sandecji w drugiej lidze i 3 spotkania w obecnym sezonie i musze przyznać, że za każdym razem zespół wygląda na coraz lepiej poukładany. Co do meczu z ŁKS-em to nie kojarze na szczeblu 1 ligi takiego rozklepania przeciwnika w meczu wyjazdowym. Majstersztyk.
Jako kibic Widzewa życze Wam awansu z drugiego miejsca do ekstraklasy :). Byc może historia usmiechnie sie w tym przypadku i do ekstraklasy awansują dwaj stulatkowie :)
1910 rządzi ;)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
jaro. s
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 17:08
|
|
|
Zgadza się. Drużyna gra coraz lepiej w przodzie (ma swój styl) a i tyłach wszystko super ułożone.
Pozdr. |
|
|
|
 |
wolfi232 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 20:28
|
|
|
Panowie gratulacje w Łodzi oczywiscie WIDZEWSKIEJ sie ciesza z waszego zwyciestwa nad pejsami wszyscy Życza wam awansu do ex , bo widać że swoja grą zasługujecie...
Tez widziałem pierwszy raz mecz Sandecji i jestem pod wrażeniem tak trzymać.
Niedługo jedziemy do was:)
1910
pozdr |
|
|
|
 |
|