Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
ŁKS Łódź - Sandecja
Autor Wiadomość
Mileniak

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 16:37   

Piotr Świerczewski w rozmowie z dziennikarzami:

Cytat:
Jak wrażenia po dzisiejszym meczu? Grał pan w końcu przeciwko swojemu pierwszemu klubowi.

Nie wiem czy można tak powiedzieć, w Sandecji byłem zaledwie trampkarzem, podawałem piłki. Bardziej utożsamiam się z Dunajcem, klubem, którzy działał przy mojej szkole podstawowej. Co do meczu - przegraliśmy w bardzo słabym stylu. Szkoda, że po raz kolejny tracimy tak dużo bramek. Gdyby nie to, mecz skończyłby się 0-0. Sandecja bardzo ładnie zagrała piłką. Należy im tylko pogratulować. Natomiast my...

Źródło: http://www.lkslodz.pl/index.php

krzysztof
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 18:08   

No cóż Felek, trochę żal patrzeć jak latka lecą. Organizmu nie oszukasz nawet przy twoim zdrowiu...P.S Gdybyście nie stracili 3 bramek to mecz skończyłby się 1 - 0, bo twój ziom p. Hajto miał strzał rozpaczy!

Tomko54

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:33   

Kto nie widział meczu niech włączy TVP 3 ;] Teraz jest końcówka. (75 min)
[Profil] [PM] [E-mail]

widzewfan
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 19:53   

Pozdrowienia z wesela na trasie dla ekipy wyjazdowej.Gratulacje od Widzewa.Ekstraklasa powinna być Was(oprócz Widzewa).Do zobaczenia w maju.

thorgal
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 08:20   

Chodź jak to sie mówi nie mój cyrk ;) to wpiszę się. Widziałem 1 mecz Sandecji w drugiej lidze i 3 spotkania w obecnym sezonie i musze przyznać, że za każdym razem zespół wygląda na coraz lepiej poukładany. Co do meczu z ŁKS-em to nie kojarze na szczeblu 1 ligi takiego rozklepania przeciwnika w meczu wyjazdowym. Majstersztyk.

Jako kibic Widzewa życze Wam awansu z drugiego miejsca do ekstraklasy :). Byc może historia usmiechnie sie w tym przypadku i do ekstraklasy awansują dwaj stulatkowie :)

1910 rządzi ;)

pozdrawiam

jaro. s

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 17:08   

Zgadza się. Drużyna gra coraz lepiej w przodzie (ma swój styl) a i tyłach wszystko super ułożone.
Pozdr.
[Profil] [PM]

wolfi232
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 20:28   

Panowie gratulacje w Łodzi oczywiscie WIDZEWSKIEJ sie ciesza z waszego zwyciestwa nad pejsami wszyscy Życza wam awansu do ex , bo widać że swoja grą zasługujecie...
Tez widziałem pierwszy raz mecz Sandecji i jestem pod wrażeniem tak trzymać.
Niedługo jedziemy do was:)
1910
pozdr

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » ŁKS Łódź - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]