Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
Autor Wiadomość
hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 17:35   

sprawdzalem na razie pobieżnie ustawe o bezp. imprez masowych
i tam nie ma nic napisanego by nie wolno bylo wniesc butelek plastikowych o pojemnosci wiekszej niz 0,5.
Jest zapis ze nie wolno wnosic alkoholu itp itd. ale nic o wodzie mineralnej w butelkach

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

mordus89
mordus89

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 17:40   

http://www.korona-kielce....enu=155&xmenu=7
rozdział 4 punkt 3 G

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 17:51   

to jest regulamin KOrony a nie ustawa

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

rudeboyz

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 17:54   

hanys napisał/a:
to jest regulamin KOrony a nie ustawa

REGULAMIN IMPREZY MASOWEJ
- meczu piłki nożnej

Na podstawie art. 6 ust. 3 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych
(Dz. U. z 2009r., nr 62, poz. 504), wprowadza się poniższy regulamin imprezy masowej - meczów piłki nożnej:
g. butelek lub puszek, wykonanych z twardego materiału, w tym butelek plastikowych;

to jest wlasnie ustawa,a nie regulamin Korony :)
To ciągle jeszcze wstaje
Ostatnio zmieniony przez rudeboyz Czw Cze 10, 2010 17:55, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

mordus89
mordus89

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 17:54   

to wejdz na regulamin Sandecji jest na pewno bardzo zbliżony

rudeboyz

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 18:08   

ViruS napisał/a:
http://opravcy.pl/_sklep/wp-content/uploads/wpsc/product_images/szal8.jpg

Mam podobny szalik i przy wejściu doczepili się, że mam jakieś, zacytuje "Zakazane znaki na szaliku, co może doprowadzić do nie przyjemności" Po krótkiej rozmowie udało się uniknąć jakieś kary. Najlepsze było jak on mi powiedział "Dziecko, ty zdajesz sobie sprawę co ty nosisz na szyi!?" Ja nie wiem co im przeszkadza w moim szaliku.

a ja wiem co ich boli-WSZYSTKO !!! i wszystko wyjasnia smycz Uni,duza czesc ochroniarzy jest z okolic Tarnowa,i pieka ich cycki jak widza barwy Cracovi i poprzekreslane ,,białe gwiazdeczki",stad prowokacyjne zachowania z ich strony,mam nadzieje ze ktos z zarządu klubu zwroci na to uwage i zareaguje w odpowiedni sposob.niech ochrona sie zajmie swoja robota a nie manifestowaniem swoich klubowych antypatii i sympatii. na naszym stadionie..(mocno sie hamuje z wypowiadaniem swojej opini,bo szlag mnie trafia)
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

piknik76

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 19:57   

Już kilka lat temu mieliśmy frajerską ochrone stali rzeszów, skończyło się sprawą sądową i skomleniem przed wysokim sądem. Teraz czas na następnych konfidentów, gratuluję działaczom znajomości tematu a unii gratuluję kibiców. Poprostu jestem w szoku!!!

[Profil] [PM]

MARCO

Wysłany: Pią Cze 11, 2010 12:43   

Na pewno macie rację co do tego że w ochronie są baty , które lubią czy kochają inne dróżynki typu Unia , Wisła itp tylko , że po meczu siepał się dość grubo gość , który kiedyś jeździł z nami na mecze , a teraz założył mundurek Pana ochroniarza i tak jakby mu się coś w głowie poprzestawiało. To jest dla mnie trochę niezrozumiałe
Ostatnio zmieniony przez MARCO Pią Cze 11, 2010 12:45, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Pią Cze 11, 2010 12:44   

http://www.sandecja.org/1...ow_Sandecji.htm

Bianconeri

Wysłany: Pią Cze 11, 2010 12:45   

http://www.sandecja.org/1...ow_Sandecji.htm

Jak by ktoś nie widział co się dziś od rana dzieje na mieście, to "wszyscy" którzy chcieli podziękować piłkarzom za sezon, zdobyć koszulkę, strzelić sobie fotkę z piłkarzami itp na murawie został dziś zatrzymany i usłyszał różne śmieszne zarzuty.

"Wszyscy" to oczywiście wybrańcy z sektora F, osobom pozostałych sektorów wolno ... bo tak ...

kawa22

Wysłany: Pią Cze 11, 2010 20:13   

bez jaj mam nadzieje że mnie to nie spotka, chociaż było blisko żeby mnie zgarnęli ale trener i jeden z działaczy wstawił się za mną, nie byłem jakoś specjalnie karany to może sie nie dopierdolą .
[Profil] [PM] [E-mail]

ktoS

Wysłany: Pią Cze 11, 2010 22:26   

Duzo osob zatrzymali:X?
[Profil] [PM] [E-mail]

szymon_YG
Young-Group '04

Wysłany: Pią Cze 11, 2010 22:56   

ktoS, na razie nie dużo.

[Profil] [PM]

sz3ur

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 10:28   

kawa22 napisał/a:
bez jaj mam nadzieje że mnie to nie spotka, chociaż było blisko żeby mnie zgarnęli ale trener i jeden z działaczy wstawił się za mną, nie byłem jakoś specjalnie karany to może sie nie dopierdolą .
dostaniesz 5koła grzywny i 7 lat zakazu stadionowego plus wyrok w zawieszeniu
[Profil] [PM] [E-mail]

zylkos7

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 14:15   

Ze strony sądeckiej komendy policji

W dniu 9 czerwca br. w Nowym Sączu podczas meczu pomiędzy drużynami MKS Sandecja Nowy Sącz a GPK Gorzów Wielkopolski, grupa pseudokibiców wtargnęła na murawę stadionu. W wyniku podjętych działań Policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Przeciwko Mieniu Komendy Miejskiej Policji w Nowym Sączu, w dniu 11 czerwca br. zatrzymali trzech mieszkańców Nowego Sącza w wieku 22, 20 i 19 lat. Zgodnie z art. 60 ust. 1 Ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, osoba która podczas rozgrywanego meczu wtargnie na murawę stadionu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do 3lat.

Zatrzymani mężczyźni przyznali się do winy i poddali się dobrowolnie karze w wymiarze: kary pozbawienia wolności 6 miesięcy w zawieszeniu na 3 lata, 2 letni zakaz stadionowy, grzywna 300zł, dozór kuratora oraz zwrot kosztów postępowania. Postępowanie w tej sprawie prowadzi Komenda Miejska Policji w Nowym Sączu.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA vs Stilon Gorzów Wielkopolski
[ ZAMKNIĘTY ]