Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja w malopolskatv.pl |
Autor |
Wiadomość |
Woojtek

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:31
|
|
|
Ludzi mniej niż za dawnych czasów na 3 lidze :) |
|
|
|
 |
SKARHEAD
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:32
|
|
|
si, komentator ma nieziemska, fantazje...
na 100-lecie - mecz na necie !
ale mysle ze 100-lecie to sobie usczynimy w tym roku na naszym obiekcie
przy pelnych trybunach, proponuje wtedy rzoplakatowac miasto - wlasnymi plakatami(podczas jakiegos ligowego meczu), ze SK Sandecja zaprasza na obchody 100-lecia podczas meczu yyyy, mozna wtedy pomyslec i o racach itp |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:35
|
|
|
Ale te nowe głosniki wydają sie byc dobre ;) |
|
|
|
 |
SKARHEAD
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:40
|
|
|
wie ktos moze, co za persona została nowym spikerem ? |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:44
|
|
|
Nie wiem, ale troche wkurzajace że co akcje się odzywa i komentuje ;/ |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:53
|
|
|
W Starym Sączu burza. Widze Was omija:) |
|
|
|
 |
nunek87
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:00
|
|
|
a co jest na transparencie na F ? |
_________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ! |
|
|
|
 |
kls86

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:02
|
|
|
"Trenuj ciężko Wygrywaj łatwo" |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:37
|
|
|
He tylko trans wisi ... od meczu juniorów w MP :)) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
SKARHEAD
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:53
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | He tylko trans wisi ... od meczu juniorów w MP :)) |
z jednej strony moze to swiadczyc, o braku zaineresowania meczem, slusznie ze on dalej wisi....
bianco pomysls cos nad "prawdziwymi" obchodami 100-lecia kibiców, nad plakatami itp itd, podczas meczu ligowego....
mysle ze mobilizacja z "naszej strony" kibiców bedzie duzaaaaa, co moze poswiadczyc dzisiejszy bojkot.....
Dalej bede sie upieral przy wiekszej mobilizacji meczow wyjazdowych, u mnie na osiedlu juz zaczynaja pytac o Radzionkow :) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:11
|
|
|
Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych. |
|
|
|
 |
misns

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:13
|
|
|
Cytat: | Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych. |
Mam nadzieje ze masz na tyle dobre dojscia ze byles/bedziesz w stanie wytlumaczyc prawdziwa przyczene takiego stanu... |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:23
|
|
|
misns napisał/a: | Cytat: | Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych. |
Mam nadzieje ze masz na tyle dobre dojscia ze byles/bedziesz w stanie wytlumaczyc prawdziwa przyczene takiego stanu... |
Oczywiście że to uczynię w poniedziałek przed wyjazdem piłkarzy do Gorzowa. Chciałem porozmawiać z trenerem już dzisiaj tuż po konferencji, ale niestety była długo kolejka dziennikarzy. |
|
|
|
 |
misns

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:45
|
|
|
No i o to chodzi drogi Prezesie :-),sroda kolo 19 bedziemy swietowac pierwsze trzy punkty w tym sezonie,w co gleboko wierze :-) |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 22:07
|
|
|
Ot, polityka zarzadu. W ub. sezonie zagralismy juz z wielkimi zespolami, to poniekad zaspokoilo glod pilki jaki moglismy miec przez lata. W tzw. miedzyczasie z ekip z wyzszej polki gralismy sparingi z:
`98 LKS Lodz (bodajze 10 pln)
`00 GKS Katowice (bilet w GK/DP albo 10pln)
`02 Wisla Krakow (bodajze 10 pln)
`03 lub `04 Wisla Plock (bodajze 10 pln)
rozegralismy tez mecze PP
`01 Zaglebie Lubin (10 pln)
`07 Sandecja II - Legia Warszawa (bodajze 15 pln)
Na kazdym z powyzszych bylo co najmnej 2000 (na LKSie bylo ok. 1500 ludzi, ale tylko jedna trybuna byla czynna + mecz odbywal sie w niedziele o 11:00). Wszystkie te mecze odbywaly sie przy wielkim glodzie wielkiej pilki w N. Saczu. W ub. sezonie goscilismy byłe ekstraklasowe zespoly jak Górnik, Widzew, ŁKS, Pogoń, GKS Katowice, Wisła Płock ... oraz z krotszym stazem: KSZO i Górnik Łęczna (z ktorymi potykalismy sie tez w nizszej klasie rozgrywkowej).
- Wspolczuje tym co musieli zaplacic 25 pln za to, zeby zobaczyc Ruch z Mlodej Ekstraklasy.
- Zaluje, ze z naszego swieta, ktore mozna bylo zorganizowac wspolnie, hucznie, z dobra zabawa - niekoniecznie na tym zarabiajac, zrobil sie sparing z podrzedna druzyna (bo nikt mi nie powie, ze rezerwy Ruchu nia nie sa)
- Poniekad ciesze sie, ze to wyszlo jak wyszlo. Jest to taki maly pstryczek w nos dla zarzadu - nie tylko za probe zarobienia na sparingu, ale takze za niedotrzymanie umowy dotyczacej biletow na mecze w poprzedniej rundzie. Mam nadzieje, ze wyciagna z tego wnioski na przyszlosc. Swoja droga teraz w ramach przeprosin dla tych co spodziewali sie pierwszej druzyny Ruchu, powinni dac tym 500 osobom obecnym na meczu darmowe wejsciowki na kolejne spotkanie w NS.
Jesli ktos z zarzadu to czyta, nastepnym razem jak chcecie zrobic cos dla kibicow, to zaproscie zaprzyjazniona ekipe z ekstraklasy, gwarantuje, ze Cracovia, Korona i Polonia zapewnia Wam wieksza frekwencje. Warunek ? Rozsadniejsza cena biletu ... |
|
|
|
 |
|