Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja w malopolskatv.pl
Autor Wiadomość
Woojtek

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:31   

Ludzi mniej niż za dawnych czasów na 3 lidze :)
[Profil] [PM] [E-mail]

SKARHEAD

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:32   

si, komentator ma nieziemska, fantazje...
na 100-lecie - mecz na necie !
ale mysle ze 100-lecie to sobie usczynimy w tym roku na naszym obiekcie
przy pelnych trybunach, proponuje wtedy rzoplakatowac miasto - wlasnymi plakatami(podczas jakiegos ligowego meczu), ze SK Sandecja zaprasza na obchody 100-lecia podczas meczu yyyy, mozna wtedy pomyslec i o racach itp
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:35   

Ale te nowe głosniki wydają sie byc dobre ;)
[Profil] [PM]

SKARHEAD

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:40   

wie ktos moze, co za persona została nowym spikerem ?
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:44   

Nie wiem, ale troche wkurzajace że co akcje się odzywa i komentuje ;/
[Profil] [PM]

syfon12
Łoboz Marcin

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 17:53   

W Starym Sączu burza. Widze Was omija:)
[Profil] [PM] [E-mail]

nunek87

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:00   

a co jest na transparencie na F ?

kls86

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:02   

"Trenuj ciężko Wygrywaj łatwo"
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:37   

He tylko trans wisi ... od meczu juniorów w MP :))

SKARHEAD

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:53   

Bianconeri napisał/a:
He tylko trans wisi ... od meczu juniorów w MP :))

z jednej strony moze to swiadczyc, o braku zaineresowania meczem, slusznie ze on dalej wisi....
bianco pomysls cos nad "prawdziwymi" obchodami 100-lecia kibiców, nad plakatami itp itd, podczas meczu ligowego....
mysle ze mobilizacja z "naszej strony" kibiców bedzie duzaaaaa, co moze poswiadczyc dzisiejszy bojkot.....
Dalej bede sie upieral przy wiekszej mobilizacji meczow wyjazdowych, u mnie na osiedlu juz zaczynaja pytac o Radzionkow :)
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:11   

Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

misns

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:13   

Cytat:
Szkoda jedynie trenera i piłkarzy. Na konferencji trener Wójtowicz zapytany o brak dopingu, był wyraźnie rozczarowany i sprawiał wrażenie osoby, która myślałe że to przez postawę zawodników w ostatnich meczach kontrolnych.

Mam nadzieje ze masz na tyle dobre dojscia ze byles/bedziesz w stanie wytlumaczyc prawdziwa przyczene takiego stanu...

internacionale

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:23   

misns napisał/a:
Cytat:

Mam nadzieje ze masz na tyle dobre dojscia ze byles/bedziesz w stanie wytlumaczyc prawdziwa przyczene takiego stanu...

Oczywiście że to uczynię w poniedziałek przed wyjazdem piłkarzy do Gorzowa. Chciałem porozmawiać z trenerem już dzisiaj tuż po konferencji, ale niestety była długo kolejka dziennikarzy.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

misns

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:45   

No i o to chodzi drogi Prezesie :-),sroda kolo 19 bedziemy swietowac pierwsze trzy punkty w tym sezonie,w co gleboko wierze :-)

ERNESTO

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 22:07   

Ot, polityka zarzadu. W ub. sezonie zagralismy juz z wielkimi zespolami, to poniekad zaspokoilo glod pilki jaki moglismy miec przez lata. W tzw. miedzyczasie z ekip z wyzszej polki gralismy sparingi z:
`98 LKS Lodz (bodajze 10 pln)
`00 GKS Katowice (bilet w GK/DP albo 10pln)
`02 Wisla Krakow (bodajze 10 pln)
`03 lub `04 Wisla Plock (bodajze 10 pln)

rozegralismy tez mecze PP
`01 Zaglebie Lubin (10 pln)
`07 Sandecja II - Legia Warszawa (bodajze 15 pln)

Na kazdym z powyzszych bylo co najmnej 2000 (na LKSie bylo ok. 1500 ludzi, ale tylko jedna trybuna byla czynna + mecz odbywal sie w niedziele o 11:00). Wszystkie te mecze odbywaly sie przy wielkim glodzie wielkiej pilki w N. Saczu. W ub. sezonie goscilismy byłe ekstraklasowe zespoly jak Górnik, Widzew, ŁKS, Pogoń, GKS Katowice, Wisła Płock ... oraz z krotszym stazem: KSZO i Górnik Łęczna (z ktorymi potykalismy sie tez w nizszej klasie rozgrywkowej).

- Wspolczuje tym co musieli zaplacic 25 pln za to, zeby zobaczyc Ruch z Mlodej Ekstraklasy.
- Zaluje, ze z naszego swieta, ktore mozna bylo zorganizowac wspolnie, hucznie, z dobra zabawa - niekoniecznie na tym zarabiajac, zrobil sie sparing z podrzedna druzyna (bo nikt mi nie powie, ze rezerwy Ruchu nia nie sa)
- Poniekad ciesze sie, ze to wyszlo jak wyszlo. Jest to taki maly pstryczek w nos dla zarzadu - nie tylko za probe zarobienia na sparingu, ale takze za niedotrzymanie umowy dotyczacej biletow na mecze w poprzedniej rundzie. Mam nadzieje, ze wyciagna z tego wnioski na przyszlosc. Swoja droga teraz w ramach przeprosin dla tych co spodziewali sie pierwszej druzyny Ruchu, powinni dac tym 500 osobom obecnym na meczu darmowe wejsciowki na kolejne spotkanie w NS.

Jesli ktos z zarzadu to czyta, nastepnym razem jak chcecie zrobic cos dla kibicow, to zaproscie zaprzyjazniona ekipe z ekstraklasy, gwarantuje, ze Cracovia, Korona i Polonia zapewnia Wam wieksza frekwencje. Warunek ? Rozsadniejsza cena biletu ...
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja w malopolskatv.pl
[ ZAMKNIĘTY ]