Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Górnik Polkowice-SANDECJA 11.09.10 godz. 19.00 |
Autor |
Wiadomość |
koper
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 09:04
|
|
|
Najdrozszy kolego hanys. Pewny jestes????
"Przypominamy, że od 2006 roku winiety trzeba kupować na wszystkie autobusy, oczywiście poza komunikacją miejską, a nie tylko na te, które przekraczają 3,5t dopuszczalnej masy całkowitej, jak było wcześniej. To znaczy, że z winietą musi jeździć też wiele tzw. busów. Zgodnie, bowiem z prawem o ruchu drogowym autobusem jest pojazd przeznaczony do przewozu więcej niż dziewięciu osób łącznie z kierowcą."
Cytat z: http://www.espedytor.pl/news/444.php
Tylko dziwne ze on kupowal jak jechalismy do Radzionkowa....
Ok - koniec tematu bo troche zeszlismy na bioczny tor.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 12:43
|
|
|
Nie pytać się na ile osób jest wyjazd itp. tylko zapisywać się jak najszybciej żeby później określić jak najszybciej liczbę chętny,co się wiąże z tym ile autokarów zamówić i tyle.Każdy chyba sobie może policzyć w głowie że np. 1 autokar = min. 45os. i tak dalej.Tak że nakręcać ludzi na ten daleki wyjazd bo innej opcji nie ma ;) Pozdro |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 09:40
|
|
|
PRZYPOMINAM ŻE DZISIAJ POD ZEGAREM PROWADZONE SĄ ZAPISY NA WYJAZD DO POLKOWIC!!! |
|
|
|
 |
kacper108

|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 11:15
|
|
|
Tutaj jest projekt plakatu na mecz. Jak ktoś widzi błędy lub uwagi to pisać..jak nie to rozklejać jak najszybciej i jak najwięcej:
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 11:19
|
|
|
Plakaty będą rozdawane dzisiaj na młynie w trochę innej wersji zrobionej przez samego mistrza grafiki... ;) hehehe
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 10:15 ]
Dzisiaj wieczorem zostanie podana informacja gdzie dalej będą trwać zapisy i apel o to żeby nie czekać do ostatniej chwili tylko szybko się zapisywać bo tydzień zleci bardzo szybko! |
|
|
|
 |
YG-US
YG'04
|
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 14:14
|
|
|
Z powodu chwilowego braku lokalu w strategicznym miejscu miasta, wyjątkowo zapisy na Polkowice będą prowadzone u mnie i grubas_KKS. Więc prosimy o wcześniejszy kontakt na priv, gg, lub telefony. Przypominam że zapisy trwają do czwartku. |
|
|
|
 |
Tomek-NS1
ToMi
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 16:20
|
|
|
mam pytanie czy jest wiadomo o której godzinie bedzie zbiórka ? bo nie wiem czy zdąze wróćic? |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 16:26
|
|
|
Wydaje mi się że zbiórka będzie nie później niż o godzinie 9 rano a wyjazd o 10. |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 20:38
|
|
|
Jakby coś to do mnie też ,można podbić o zapisy..Priv/tel/gadu/ czy osobiście.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 13:47
|
|
|
Coś brak chętnych na ten wyjazd !! Ważne że Stróże odbębnione i połowa ludu swój wkład wyjazdowy dla piłkarzy Sandecji wykonała... Ponad tysiąc osób się wydzierało w Stróżach :Jesteśmy zawsze tam... A jak przychodzi jechać za Sandecję gdzieś dalej to jak zwykle jadą te same osoby co zawsze + kilku nowych osób co się przekonało że wyjazd na mecz nie taki straszny jak się to w mediach go opisuje.Żal większych pieniędzy wydać?Strata czasu?A może już ...za zimno? |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 14:25
|
|
|
Grubas jeszcze w Niecieczy będzie można pośpiewać... a tak po za tym tragedii nie ma także easy. Nikogo na siłę prosić nie można, ja tam sobie nie wyobrażam np. siedzieć przed kompem i czytać relacje wiedząc że gra tam moja Sandecja i 100 os. ją dopinguje, a później w Stróżach śpiewać jesteśmy zawsze tam bo by mnie sumienie rozwaliło! Poczekajmy są jeszcze dwa dni może ktoś się skusi bo wstyd że z samych "FC" jest zapisane nie wiele mniej osób niż mieszkańców Nowego Sącza. |
|
|
|
 |
Gromsky [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 14:53
|
|
|
Ja bym pojechał ale w tej chwili kasy nie mam...:(
Mój pierwszy wyjazd był do Radzionkowa i na pewno nie jest tak strasznie jak wszędzie mówią. Nie jadę do Polkowic ale wybieram się do Niecieczy, Wodzisławia i do Łodzi :) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 17:38
|
|
|
No i tak ma być kolego,żeby było więcej takich ludzi jak Ty i kiedyś się doczekamy że nie trzeba będzie się prosić ludzi na wyjazd tylko każdy będzie wiedział że NALEŻY jechać tam gdzie Sandecja gra! |
|
|
|
 |
Timador
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 12:35
|
|
|
do ktorej te zapisy dzisiaj??;) |
_________________ Kłopotowska husaria gniew swój uwalnia , stale tempa nie zwalnia !!!!!!!!!! JNP |
|
|
|
 |
|