Otwarty przez: internacionale Czw Gru 28, 2017 21:16 |
Stadion Sandecji |
| Autor |
Wiadomość |
kks10

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 22:05
|
[Cytuj]
|
|
| kantor w czynie spolecznym..... |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 22:23
|
[Cytuj]
|
|
| Ha ha dobre. Kantor w "czynie społecznym" to już sobie chatę wybudował niedaleko stadionu. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 08:37
|
[Cytuj]
|
|
| A to nie tylko On,jest to cała "grupka" wzajemnej adoracji i póki nic się nie zmieni to Sandecja nadal będzie amatorskim klubikiem... |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 01:06
|
[Cytuj]
|
|
| Pilkarze beda biegac w gorniczych kaskach - tanio i efektywnie |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 10:14
|
[Cytuj]
|
|
| Chciałem zaznaczyć bo z mojego pkt widzenia było to dobrze widać, jak śpiewaliśmy na dwie strony włączcie jupitery... wszystkie cztery, większość pozostałej części sektora F zaczyna bić brawo :)) |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 15:30
|
[Cytuj]
|
|
A władze klubu mają to gdzieś i traktują jako żart i śmieją się z przyśpiewki.
panowie trzeba coś osrzejszego bo oni są ślepi!!!! |
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 16:12
|
[Cytuj]
|
|
| "wybory już wkrótce, a u nas na stadionie ciemno jak w dupce" ;) |
|
|
|
 |
Aien
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 16:38
|
[Cytuj]
|
|
| władze klubu nie mają w tej kwestii wiele do powiedzenia, bo tu decydują władze miasta, i to od nich trzeba się upominać oświetlenia. Dobrze, że na mecz przyszedł pan Nowak, może coś zrobi w tym kierunku |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 21:40
|
[Cytuj]
|
|
Ja proponuję wstrzymać sie z wszelkimi komentarzami na temat oświetlenia.
Dla znających temat sprawa jest oczywista. Nie wywierajmy presji i czekajmy na efekty - CIERPLIWIE !!
Póki Sandecja jest MIEJSKIM KLUBEM nie można wymagać cudów. Należy cieszyć się z tego co mamy bo równie dobrze moglibyśmy grać w III lidze, gdyby nie zaangażowanie kilku osób !! |
|
|
|
 |
jacolmc

|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 22:15
|
[Cytuj]
|
|
| internacionale napisał/a: | Ja proponuję wstrzymać sie z wszelkimi komentarzami na temat oświetlenia.
Dla znających temat sprawa jest oczywista. Nie wywierajmy presji i czekajmy na efekty - CIERPLIWIE !!
Póki Sandecja jest MIEJSKIM KLUBEM nie można wymagać cudów. Należy cieszyć się z tego co mamy bo równie dobrze moglibyśmy grać w III lidze, gdyby nie zaangażowanie kilku osób !! | Człowieku co Ty piszesz jaka presja? jaka cierpliwość? Oczywiście wszyscy jesteśmy szczęśliwi że nieróbstwo i bajzel panuje w zarządzie,ze okłamuje sie kibica,że mnogość inwestycji przeprowadzonych przez zarząd jest tak wielka że trudno ogarnąć.Gratuluje obiektywizmu i Ty jesteś moderatorem tego forum no śmiech na sali .Masz bana za porzednią wypowiedz zresztą należy Ci sie jak psu buda.Nie ma to jak wazelina. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 22:23
|
[Cytuj]
|
|
| Może meliski? Albo nie. Tutaj przydałby się taki duży gumowy młotek i kilka łupniaków w głowę. Może to ostudziłoby emocje. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
jacolmc

|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 22:32
|
[Cytuj]
|
|
| Masahiko napisał/a: | | Może meliski? Albo nie. Tutaj przydałby się taki duży gumowy młotek i kilka łupniaków w głowę. Może to ostudziłoby emocje. | Moja wypowiedz skierowana była do kibiców,więc nie do Ciebie.Zapraszam NA stadion częściej niż 2 razy w rundzie o wyjazdach nawet nie wspomne to może przejrzysz na oczy. |
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 22:59
|
[Cytuj]
|
|
| jacolmc napisał/a: | | internacionale napisał/a: | Ja proponuję wstrzymać sie z wszelkimi komentarzami na temat oświetlenia.
Póki Sandecja jest MIEJSKIM KLUBEM nie można wymagać cudów. Należy cieszyć się z tego co mamy bo równie dobrze moglibyśmy grać w III lidze, gdyby nie zaangażowanie kilku osób !! | Człowieku co Ty piszesz jaka presja? jaka cierpliwość? Oczywiście wszyscy jesteśmy szczęśliwi że nieróbstwo i bajzel panuje w zarządzie,ze okłamuje sie kibica,że mnogość inwestycji przeprowadzonych przez zarząd jest tak wielka że trudno ogarnąć.Gratuluje obiektywizmu i Ty jesteś moderatorem tego forum no śmiech na sali .Masz bana za porzednią wypowiedz zresztą należy Ci sie jak psu buda.Nie ma to jak wazelina. |
Hmm pierwsze zapoznaj się do kogo należy stadion , pózniej sprawdz kto za to odpowiada i dopiero się wypowiadaj ,bo jak narazie to zrobiłeś z siebie głąba
Co ma zarząd do oswietlenia ????? |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 23:09
|
[Cytuj]
|
|
| jacolmc napisał/a: | | Masahiko napisał/a: | | Może meliski? Albo nie. Tutaj przydałby się taki duży gumowy młotek i kilka łupniaków w głowę. Może to ostudziłoby emocje. | Moja wypowiedz skierowana była do kibiców,więc nie do Ciebie.Zapraszam NA stadion częściej niż 2 razy w rundzie o wyjazdach nawet nie wspomne to może przejrzysz na oczy. |
Wiem że odkąd na Sandecji pojawiły się wyniki i dobra atmosfera to często dochodzi do licytacji kto jest lepszym kibicem. Nie mam zamiaru wchodzić na tak niski poziom dyskusji. Po Twoim pierwszym poście wnoszę, że jesteś trochę ograniczony, a do tego mocno nerwowy. Dlatego po raz kolejny radzę napić się melisy i spokojnie zastanowić się nad sensem postu, którego wcześniej "spłodziłeś". |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 23:10
|
[Cytuj]
|
|
| jacolmc napisał/a: | | internacionale napisał/a: | Ja proponuję wstrzymać sie z wszelkimi komentarzami na temat oświetlenia.
Po pierwsze.
Jestem założycielem tego forum (rok 2004) - administrator, moderator - rzecz oczywista.
Po drugie.
Poruszasz sprawę nieróbstwa - pięknie z twojej strony - z przyjemnością zorganizuję specjalnie dla Ciebie wejściówkę na zebranie zarządu. Będziesz miał okazję doświadczyć co oznacza prezesowanie w I ligowym klubie.
Po trzecie.
Poraz kolejny nadmienię, że gdyby nie zaangażowanie kilku osób ściśle współpracujących z Urzędem Miasta, bylibyśmy w głębokiej dup...e. Ne mecze jeździlibyśmy co najwyżej do Witowic.
Po czwarte.
Zapraszam do korespondencji via PW, mail lub GG.
Dane w moim profilu... |
|
|
|
 |
|
|