Przesunięty przez: internacionale Sro Gru 22, 2010 11:06 |
Wybory 2010 - Autoreklama |
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 10:04 Wybory 2010 - Autoreklama
|
[Cytuj]
|
|
W tym temacie opisujemy własne kandydatury. Po prostu reklamujemy się . |
Ostatnio zmieniony przez internacionale Sro Gru 22, 2010 11:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 11:18
|
[Cytuj]
|
|
Dla niezdecydowanych wyborców z okręgu nr 3:) Ja również kandyduję do Rady Miasta Nowego Sącza z KWW Nasze Miasto Nowy Sącz lista nr 15, okręg nr 3 poz. nr 1 Osiedla: Gorzków, Kilińskiego, Millenium, Nawojowska, Wojska Polskiego, Zawada.
Na mecze Sandecji chodzę od 16,17 lat kiedy to drużyna grała w IV i III lidze. Były to ciężkie czasy dla klubu i nie chcę, aby jeszcze kiedyś wróciły. Sprawy Sandecji - jej dalszego rozwoju i ważne sprawy całego miasta Nowego Sącza są mi bardzo bliskie. Chcę, aby każdy czuł się w Naszym mieście dobrze i nie musiał opuszczać za chlebem Nowego Sącza. Chcę służyć ludziom i godnie Ich reprezentować, jeśli dane mi będzie sprawować mandat radnego. Posiadam odpowiednie ku temu wykształcenie wyższe administracyjne i doświadczenie zawodowe. Praca społeczna na rzecz ludzi również nie jest mi obca. Bardzo proszę o rozważenie mojej kandydatury i zagłosowanie na moją osobę:)
KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW NASZE MIASTO NOWY SĄCZ
1 Drożdż Miłosz 30 lat Nowy Sącz
2 Jankisz Marian Jan 34 lata Nowy Sącz
3 Węgrzyn Marzena 33 lata Nowy Sącz
4 Chyla-Machowicz Agnieszka Małgorzata 38 lat Nowy Sącz
5 Krok Antoni Wojciech 46 lat Nowy Sącz
6 Preis Maciej Andrzej 47 lat Nowy Sącz
7 Szarek Włodzimierz Krzysztof 31 lat Nowy Sącz
8 Olchawa Rafał Zbigniew 24 lata Nowy Sącz
9 Kądziołka Krzysztof Antoni 47 lat Nowy Sącz
10 Budzyn Paweł Jan 29 lat Nowy Sącz
11 Kołodziej Edyta 31 lat Nowy Sącz
12 Zieliński Robert 23 lata Nowy Sącz
13 Zychowicz Damian 23 lata Nowy Sącz
14 Dumana Dawid Piotr 25 lat Nowy Sącz |
Ostatnio zmieniony przez x_cite Sro Lis 03, 2010 21:18, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Hazarr
Helt bra
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 19:25
|
[Cytuj]
|
|
z racji, iż są kibice Sandecji także spoza Nowego Sącza, którzy rzecz jasna na Prezydenta nie będą głosować, a m. in. Wójta pozwolę wtrącić zmiankę o gminie Chełmiec (najludniejszej gminie wiejskiej w Polsce, 27 tys) - gminie przyjaznej sportu (ostatnie lata to otwarcie się na działania sportowe).
zachęcam kibiców Sandecji z gminy Chełmiec do oddania głosu na Bernarda Stawiarskiego, obecnego Wójta, który otwarcie przyjmuje sport jako rozwój regionu. Gmina może niema priorytowego klubu, jednak wykorzystuje swoje zaplecza do organizacji turniejów dla całego regionu.
powstał m. in serwis sportowy www.sport.chelmiec.pl
Bernard Stawiarski urodził się w Biczycach Dolnych w 1960 roku.
Z wykształcenia mgr inżynier po Akademii Rolniczej w Krakowie. Swoje wykształcenie poszerzył o studia podyplomowe z negocjacji oraz public relation. Ukończył szereg kursów i szkoleń m.in.
kurs przygotowujący do zawodu samodzielnego księgowego,
zdany egzamin dla kandydatów na członków rad nadzorczych w spółkach Skarbu Państwa
zezwolenie Państwowego Urzędu Nadzoru Ubezpieczeń na wykonywanie czynności agenta Ubezpieczeniowego
Swoje doświadczenie zawodowe zdobył m. in. poprzez prowadzenie własnej firmy Biuro Rachunkowo – Konsultingowe, Ośrodek Szkoleniowy „ ACCOUNT” organizacja szkoleń i prowadzenie zajęć z zakresu komputerowej obsługi programów finansowo-księgowych, zarządca i administrator radiowych sieci internetowych. Ponadto był Prezesem Sądeckiej Fundacji Rozwoju Wsi i Rolnictwa, wiceprzewodniczącym i członkiem rad nadzorczych trzech spółek Skarbu Państwa.
na zakończenie dodam, iż jestem mieszkańcem Nowego Sącza ;) |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 17:17
|
[Cytuj]
|
|
Przedstawiam swoją kandydaturę do Sejmiku Województwa.
Jako człowiek o prawicowych poglądach będę bronił wolności obywateli i wartości chrześcijańskich przed biurokracją i skurwieniem płynącym z Europy, będę działał na rzecz rozwoju gospodarki wolnorynkowej.
W ramach planowania zagospodarowania przestrzennego będę starał się znosić ograniczenia dla inwestycji w naszym regionie i jednocześnie będę blokował wszelkie uchwały Sejmiku godzące w wolny rynek. Zajmę się obecnym systemem wałów i naturalnych rozlewisk małopolskich rzek, gdyż zbudowane wały powodują zagrożenie powodziowe.
Jeśli chodzi o uchwały budżetowe i zasady przyznawania dotacji będę ograniczał środki wydawane na biurokrację, i nie pozwolę by publiczne pieniądze były trwonione na rzecz działalności lewackich organizacji.
Jednocześnie będąc w Sejmiku Województwa, miałbym wgląd w sprawozdania z działalności Zarządu Województwa, więc żaden przekręt nie zostanie puszczony płazem.
Będę zabiegał o jak najszybsze powstanie szybkiej kolei na linii Nowy Sącz - Kraków. Lepsza komunikacja szansą rozwoju sądecczyzny.
Lista numer 7 pozycja numer 7
KWW RUCH WYBORCÓW JANUSZA KORWIN-MIKKE
1 Paciej Andrzej Stefan 51 lat Piątkowa
2 Jamro Anna Elżbieta 33 lata Stróżówka
3 Wenecki Piotr 24 lata Bartkowa-Posadowa
4 Bojan Andrzej Jan 53 lata Krynica-Zdrój
5 Zając Antoni Władysław 37 lat Stary Sącz
6 Sułkowski Piotr Emilian 25 lat Łukowica
7 Lelito Krzysztof 24 lata Nowy Sącz
8 Klag Krzysztof Józef 23 lata Świniarsko
9 Krzeszowski Kamil Lucjan 21 lat Nowy Sącz |
|
|
|
 |
tomekbasta [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 18:39
|
[Cytuj]
|
|
|
|
|
|
 |
specu_nsm
|
|
|
|
 |
kamel
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 22:14
|
[Cytuj]
|
|
Krótki plan wyborczy i życiorys popieranej przez nas Barbary Polak..
Po studiach na Uniwersytecie Jagiellońskim wróciłam do Nowego Sącza. Byłam nauczycielem w Szkole Podstawowej nr 8 w Nowym Sączu i w Zespole Szkół Samochodowych.
Od 1992 roku pomagam mojemu Mężowi w prowadzeniu firmy. Wspólnie wybudowaliśmy plac targowy „ Stara Sandecja”, na którym 40 sądeckich przedsiębiorców prowadzi swoje stoiska handlowe.
Ponadto działam społecznie- prowadzę między innymi nieodpłatne kursy przygotowujące młodzież do egzaminu maturalnego z języka polskiego.
Kandyduję bo:
-nie podoba mi się arogancki styl sprawowania władzy przez obecną Radę i przedkładanie interesu jednostki nad dobro ogółu mieszkańców. Przykład: plan budowy hali sportowej przy ul. Limanowskiego
-nie podoba mi się to, że radni pamiętają o ludziach ze swojego okręgu tylko wtedy, gdy zbliżają się następne wybory!
-nie podobają mi się wieczne kłótnie o sprawy mało istotne. Radni mają dbać właściwe funkcjonowanie przestrzeni w której żyjemy a nie tracić czas na bezpłodne spory o charakterze politycznym!
Jeśli zostanę wybrana:
-będę walczyć o zorganizowanie w każdym z osiedli Okręgu IV sal, w których młodzież będzie uprawiać wybraną przez siebie dyscyplinę sportu. Wiem, że Rada Miasta ma pieniądze na ten cel- brakuje jednak chęci!
- będę forsować mój program integracji środowiskowej w obrębie osiedli, bo wspólnie można naprawdę wiele zdziałać!
-będę popierać te decyzje Rady, które w moim przekonaniu poprawią jakość życia
mieszkańców
-nie pozwolę, by jakiekolwiek interesy jednostek czy grup, były ważniejsze od interesu ogółu mieszkańców!
Barbara Polakowa! |
|
|
|
 |
specu_nsm
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 11:19
|
[Cytuj]
|
|
http://golden-team.eu/
Okręg nr 3 (osiedla: Gorzków, Kilińskiego, Milenium, Nawojowska, Wojska Polskiego, Zawada) |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
xodus [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 14:31
|
[Cytuj]
|
|
Witam serdecznie wszystkich kibiców Sandecjii. Jestem Kandydatem do Rady Miasta z Okręgu 3 ( Kilińskiego, Millenium, Wojska Polskiego, Gorzków, Nawojowska, Zawada).
Nie chciałbym przechwalać się ile to lat jestem kibicem Sandecjii jak robią to niektórzy. Ważniejszą kwestią dla mnie jest konkretne działanie, które zamierzam podjąć w kwestiach sportu na terenie Miasta. W tym celu zapraszam do zapoznania się z moim Programem Wyborczym na www.adrianbochenski.blogspot.com
Jeśli natomiast chodzi o samą Sandecję, jako jej oddany kibic, będę jako radny wspierał wszelkiego rodzaju inicjatywy służące rozwojowi klubu w tym również i tą kwestię, której jak się domyślam obawia się wielu Radnych, mianowicie rozbudowy Stadionu. Uważam, że jest to absolutnie potrzebne klubowi, miastu i NAM KIBICOM!!!!
Serdecznie pozdrawiam i proszę o głos poparcia 21 listopada.
Adrian Bocheński
Okręg 3, lista5, miejsce 14 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Lis 22, 2010 14:48
|
[Cytuj]
|
|
No to Panie Basta masz Pan teraz pole do popisu i mam nadzieje że słowa wypowiedziane przy rozmowie ze mną nie będą tylko przed wyborczą obietnicą... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 09:25
|
[Cytuj]
|
|
Wpisujemy już kandydatury na wybory parlamentarne??;) |