Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA - Stilon Gorzów Wlkp. |
Autor |
Wiadomość |
Tomko54
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:55
|
|
|
hehe to dobrze bo to by było dziwne jak by na spikera bluzgi leciały ;] |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 01:15
|
|
|
A jak nie zabieram często głosu to się wtrącę.
Ogólnie spikerka na plus od poprzednika, chociaż teksty jak z "Małysza" i barwa głosu zdecydowanie za wysoka... jak to podsumowali kibice na "A": w PKP reorganizacja to z "zapowiadacza kursów" spikera zrobili - to tak na śmiesznie.
Ale już mniej śmiesznie wygląda to tak,że podobno (o ile to na 100% syn trenera jak pisał @Internacionale) to ten PAN miał się zajmować rozpracowywaniem przeciwników a (najbliższy rywal -Flota grała w tym samym czasie mecz.... ) ......
a po drugie to czy ten Pan ma stosowne uprawnienia (kursy itp.) bo podobno takie są wymagane na szczeblu I ligowym, bo w Legi to był któryś tam asystentem a nie spikerem....
Co do meczu to pierwsze 10-15 min wielki plus przynajmniej za "pressing" którego w naszym wykonaniu jeszcze takiego nie widziałem, a .nad oceną za całokształt przygotowań, transferów itp wstrzymam się do zakończenia meczu z Radzionkowem. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 09:10
|
|
|
Mi się spiker nie podobał- głos, jak księdza. I z tym RUSZYLI- to jak bym Kubicę oglądał.
Bardzo mi się spodobał Gawędzki, a rozczarował Kowalczyk. Dużo walczył też Eismann.
Bezcenny był widok Maksia- tracącego głos przy zmianie- EISMANN!!!!! EISMANN!!!! |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
LaMaquinaRoja
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 09:24
|
|
|
Po pierwszych pięciu minutach zapowiadało się na cudowny mecz. Gol weszedl tak lekko, zwinnie. Po tym golu, nasza Sandecja to juz tylko kopała piłę-byle do konca.
Najdziwniejsze jest to, ze Stilon gral na tej samej murawie co my i jakos lepiej mu to granie wychodzilo. Moze nasi muszą się jeszcze zgrać i dlatego nie było dzisiaj takiego polotu?
Co do spikera to trochę zdziwiony jestem, ze "syn dostał posadkę przy mikrofonie" :) Ale i tak jest lepszy od tego z "wielkimi brawami" |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 09:53
|
|
|
Spiker dał po jajach z tym dowodem osobistym. Zamiast zawołać do sekretariatu chłopa po imieniu i nazwisku to podał numer dowodu bo przecież każdy zna na pamięć swój nr. A co do meczu to trzeba dać zawodnikom trochę pograć w meczach o stawkę i będzie dobrze. |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:32
|
|
|
Kmicic napisał/a: | Spiker dał po jajach z tym dowodem osobistym. Zamiast zawołać do sekretariatu chłopa po imieniu i nazwisku to podał numer dowodu bo przecież każdy zna na pamięć swój nr. A co do meczu to trzeba dać zawodnikom trochę pograć w meczach o stawkę i będzie dobrze. |
Mi się osobiście wydaje, że ogłoszenie z dowodem miało na celu zagłuszyć bluzgi na pzpn a sam nr dowodu był albo zmyślony albo Emila:)
Przynajmniej nie zauważyłem, żeby ktokolwiek przyszedł bo "znaleziony" dokument. |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:44
|
|
|
Może i masz rację. Ale fakt jest taki że wywołało to salwę śmiechu. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:47
|
|
|
No to Emil pomysłowy chłopak. Wielkie brawa. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 11:01
|
|
|
Zbytnio go nie słuchałem, ale jeśli mówicie że ciekawie zapowiadał, opowiadał itp to ok, ale "modulacja" głosu kompletnie nie na spikerkę, jak by mu czegoś "tu i ówdzie":] brakowało ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 11:07
|
|
|
Ad@ś=) napisał/a: | Kmicic napisał/a: | Spiker dał po jajach z tym dowodem osobistym. Zamiast zawołać do sekretariatu chłopa po imieniu i nazwisku to podał numer dowodu bo przecież każdy zna na pamięć swój nr. A co do meczu to trzeba dać zawodnikom trochę pograć w meczach o stawkę i będzie dobrze. |
Mi się osobiście wydaje, że ogłoszenie z dowodem miało na celu zagłuszyć bluzgi na pzpn a sam nr dowodu był albo zmyślony albo Emila:)
Przynajmniej nie zauważyłem, żeby ktokolwiek przyszedł bo "znaleziony" dokument. |
może i tak ale w sumie nie wszyscy pamiętają swój..... numer dowodu |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 14:38
|
|
|
internacionale napisał/a: |
collo napisał/a: | Po drugie, czy spiker na dzisiejszym meczu to był Emil syn trenera? Powiem szczerze, że prócz pojedynczych potknięć nieźle mu to wychodziło.
|
Tak, to był Emil Kuras |
Skoro to był Emil Kuras czyli niby odpowiedzialny za rozpracowanie przeciwnika. To co on robił 5 marca o 15.00 przed mikrofonem zamiast z notesikiem o tej samej porze być w Świnoujściu??? No chyba że zapowiadał ze Świnoujścia:) Rozpracowuje ich na podstawie zapisków z gazet poniedziałkowych?? A może tekst z rozpracowywaniem przeciwnika to karma dla ciemnych mas żeby sobie myśleli jaki to profesjonalizm jest w klubie? |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 14:42
|
|
|
Świnoujście jest niedaleko ich rodzinnego Szczecina, bez sensu by jechał taki kawał drogi jak na miejscu jest pewnie jakiś kuzyn/wujek/babcia, którzy też mogli wziąć jakieś małe zleconko od klubu. |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 14:57
|
|
|
Skoro Emil Kuras wymyślił numer z jakimś numerem dowodu osobistego akurat wtedy kiedy kibice krzyczeli obowiązkową przyśpiewke każdego meczu mowiącą o tym co mamy robić z pzpn, to znaczy że musiał przejść jakieś szkolenie z Związku. |
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 15:01
|
|
|
Nie, to znaczy tylko tyle, że zna przepisy i obowiązki spikera. |
|
|
|