Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA - Stilon Gorzów Wlkp.
Autor Wiadomość
Tomko54

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:55   

hehe to dobrze bo to by było dziwne jak by na spikera bluzgi leciały ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

aidos

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 01:15   

A jak nie zabieram często głosu to się wtrącę.
Ogólnie spikerka na plus od poprzednika, chociaż teksty jak z "Małysza" i barwa głosu zdecydowanie za wysoka... jak to podsumowali kibice na "A": w PKP reorganizacja to z "zapowiadacza kursów" spikera zrobili - to tak na śmiesznie.

Ale już mniej śmiesznie wygląda to tak,że podobno (o ile to na 100% syn trenera jak pisał @Internacionale) to ten PAN miał się zajmować rozpracowywaniem przeciwników a (najbliższy rywal -Flota grała w tym samym czasie mecz.... ) ......

a po drugie to czy ten Pan ma stosowne uprawnienia (kursy itp.) bo podobno takie są wymagane na szczeblu I ligowym, bo w Legi to był któryś tam asystentem a nie spikerem....

Co do meczu to pierwsze 10-15 min wielki plus przynajmniej za "pressing" którego w naszym wykonaniu jeszcze takiego nie widziałem, a .nad oceną za całokształt przygotowań, transferów itp wstrzymam się do zakończenia meczu z Radzionkowem.
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 09:10   

Mi się spiker nie podobał- głos, jak księdza. I z tym RUSZYLI- to jak bym Kubicę oglądał.
Bardzo mi się spodobał Gawędzki, a rozczarował Kowalczyk. Dużo walczył też Eismann.
Bezcenny był widok Maksia- tracącego głos przy zmianie- EISMANN!!!!! EISMANN!!!!

LaMaquinaRoja

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 09:24   

Po pierwszych pięciu minutach zapowiadało się na cudowny mecz. Gol weszedl tak lekko, zwinnie. Po tym golu, nasza Sandecja to juz tylko kopała piłę-byle do konca.
Najdziwniejsze jest to, ze Stilon gral na tej samej murawie co my i jakos lepiej mu to granie wychodzilo. Moze nasi muszą się jeszcze zgrać i dlatego nie było dzisiaj takiego polotu?

Co do spikera to trochę zdziwiony jestem, ze "syn dostał posadkę przy mikrofonie" :) Ale i tak jest lepszy od tego z "wielkimi brawami"
[Profil] [PM] [E-mail]

Kmicic

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 09:53   

Spiker dał po jajach z tym dowodem osobistym. Zamiast zawołać do sekretariatu chłopa po imieniu i nazwisku to podał numer dowodu bo przecież każdy zna na pamięć swój nr. A co do meczu to trzeba dać zawodnikom trochę pograć w meczach o stawkę i będzie dobrze.
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:32   

Kmicic napisał/a:
Spiker dał po jajach z tym dowodem osobistym. Zamiast zawołać do sekretariatu chłopa po imieniu i nazwisku to podał numer dowodu bo przecież każdy zna na pamięć swój nr. A co do meczu to trzeba dać zawodnikom trochę pograć w meczach o stawkę i będzie dobrze.

Mi się osobiście wydaje, że ogłoszenie z dowodem miało na celu zagłuszyć bluzgi na pzpn a sam nr dowodu był albo zmyślony albo Emila:)
Przynajmniej nie zauważyłem, żeby ktokolwiek przyszedł bo "znaleziony" dokument.
[Profil] [PM]

Kmicic

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:44   

Może i masz rację. Ale fakt jest taki że wywołało to salwę śmiechu.
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 10:47   

No to Emil pomysłowy chłopak. Wielkie brawa.

Bianconeri

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 11:01   

Zbytnio go nie słuchałem, ale jeśli mówicie że ciekawie zapowiadał, opowiadał itp to ok, ale "modulacja" głosu kompletnie nie na spikerkę, jak by mu czegoś "tu i ówdzie":] brakowało ...

SączerS
Sector 17

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 11:07   

Ad@ś=) napisał/a:
Kmicic napisał/a:

Mi się osobiście wydaje, że ogłoszenie z dowodem miało na celu zagłuszyć bluzgi na pzpn a sam nr dowodu był albo zmyślony albo Emila:)
Przynajmniej nie zauważyłem, żeby ktokolwiek przyszedł bo "znaleziony" dokument.

może i tak ale w sumie nie wszyscy pamiętają swój..... numer dowodu
[Profil] [PM]

kibicKKS

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 14:38   

internacionale napisał/a:

collo napisał/a:
Po drugie, czy spiker na dzisiejszym meczu to był Emil syn trenera? Powiem szczerze, że prócz pojedynczych potknięć nieźle mu to wychodziło.

Tak, to był Emil Kuras

Skoro to był Emil Kuras czyli niby odpowiedzialny za rozpracowanie przeciwnika. To co on robił 5 marca o 15.00 przed mikrofonem zamiast z notesikiem o tej samej porze być w Świnoujściu??? No chyba że zapowiadał ze Świnoujścia:) Rozpracowuje ich na podstawie zapisków z gazet poniedziałkowych?? A może tekst z rozpracowywaniem przeciwnika to karma dla ciemnych mas żeby sobie myśleli jaki to profesjonalizm jest w klubie?
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 14:42   

Świnoujście jest niedaleko ich rodzinnego Szczecina, bez sensu by jechał taki kawał drogi jak na miejscu jest pewnie jakiś kuzyn/wujek/babcia, którzy też mogli wziąć jakieś małe zleconko od klubu.
[Profil] [PM]

piknik76

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 14:57   

Skoro Emil Kuras wymyślił numer z jakimś numerem dowodu osobistego akurat wtedy kiedy kibice krzyczeli obowiązkową przyśpiewke każdego meczu mowiącą o tym co mamy robić z pzpn, to znaczy że musiał przejść jakieś szkolenie z Związku.

[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 15:01   

Nie, to znaczy tylko tyle, że zna przepisy i obowiązki spikera.
[Profil] [PM]

arkoniusz

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 17:50   

http://www.tvp.pl/krakow/...ow-wlkp/4093046

^^^
Skrót meczu, dla tych co nie widzieli bramki, czyli połowa młynu ;D
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Stilon Gorzów Wlkp.
[ ZAMKNIĘTY ]