Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Pogoń - Sandecja
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 14:30   

Tą uznał, Trochima nie uznał ... wynik poszedł w świat.
A swoją drogą to Trochim powinien grać od początku, przynajmniej walczy i daje z siebie wszystko.
[Profil] [PM] [E-mail]

kosiarz

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:13   

Hm...do tej pory sądziłem, że bramki nie było, ale ogladając 0,46 sec meczu, najlepiej zrobić stop-klatkę, widać, że zawodnik prawą nogą stoi na lini bramkowej, a lewą wybija piłkę z bramki!.

Ale, nie jeden raz nie uznano nam bramki prawidłowo zdobytej, więc nie ma co wymyślać.

Z żalami na zarząd, trenera itp najlepiej udać się na forum "krakowskiej" o Sandecji.
Tam to jest patologia.

misns

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:18   

Cytat:
A swoją drogą to Trochim powinien grać od początku, przynajmniej walczy i daje z siebie wszystko.

Zgadzam sie z toba i naprawde nie rozumiem czemu Kuras go od poczatku nie wpuszcza...

Maerqin

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:23   

Bramka prawidlowa, trudna ale dobra decyzja sedziego. Akurat w tym momencie stalem prawie na rowni z linia koncowa boiska i widzialem, ze pilka przekroczyla linie bramki o jakies pol metra. Co do samej gry- juz chyba wszystko zostalo napisane...Pozdro dla wszystkich co byli, ja wlasnie wrocilem(do Lodzi przez Krakow wtf? :D)

Amico

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:38   

kosiarz napisał/a:
Hm...do tej pory sądziłem, że bramki nie było, ale ogladając 0,46 sec meczu, najlepiej zrobić stop-klatkę, widać, że zawodnik prawą nogą stoi na lini bramkowej, a lewą wybija piłkę z bramki!.

Ale, nie jeden raz nie uznano nam bramki prawidłowo zdobytej, więc nie ma co wymyślać.

Z żalami na zarząd, trenera itp najlepiej udać się na forum "krakowskiej" o Sandecji.
Tam to jest patologia.

No jeśli chodzi o te żale to nie zgodze się, bo trudno milczeć w takiej sytuacji, bo lecimy na łeb i na szyję, owszem na forum krakowskiej jest parodia, ale nie możemy pozostawić obecnej sytuacji bez echa
[Profil] [PM] [E-mail]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:46   

Kmicic napisał/a:
Klatt wybijał lewa nogą a prawa była na linii bramkowej więc niech nie pier...ą że bramki nie było.http://sport.tvp.pl/pilka...ie-bylo/4209010

Nie oszukuj my się bramki nie było... Nie wiem co sędzią boczny widział ale bramki nie było ale ważne ze chociaż mamy punkt z Pogonią...

Arek1X

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 16:10   

Nawet jeśli bramki nie było to sędziowie oddali to co zabrali w meczu z Radzionkowem
[Profil] [PM] [E-mail]

rwp

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 17:32   

Już chyba wszystko zostało napisane..

Pozwole sobie wkleić jedynie tabele rundy wiosennej

"idziemy na dno szybciej niż cycki Ewy Sonnet"

lukas33

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 18:02   

I ta tabela to najlepszy komentarz na "popisy" naszej drużyny na poczatku tej rundy. Oprócz grajacej juniorami listonoszami i kelnerami Odry jesteśmy na samym dnie. Wystarczy panie Kuras.
[Profil] [PM] [E-mail]

tomusNS

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 18:50   

Z "nieoficialnych" :) żródeł wiadomo mi ze mecz z Kolejarzem może być ostatnim "TRENERA"

a tak wogóle to Trochim powinien grać w pierwszym składzie
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 18:56   

Chyba nie ma się o co kłócić czy bramka była czy nie,bo z taką grą jest to bez znaczenia. Gramy bardzo zle i jezeli trener Kuras nie chce zrobić "burzy" w meczu z Kolejarzem to musi wstrząsnąć drużyną. Mecz z Kolejarzem będzie chyba punktem kulminacyjnym w jego pracy z Sandecją. Albo w końcu zagramy dobrze,strzelimy kilka bramek i wygramy a trener nieco zyska w oczach kibiców albo będzie to co od początku rundy czyli niemrawa gra bez pomysłu i fala krytyki.
[Profil] [PM]

kuba_ns

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 19:30   

Po dwóch pierwszych meczach myślałem że trener Kuras coś zrobi ale dwa ostatnie pokazały że może powinien dać sobie spokój jeżeli zostanie nasi wartościowi zawodnicy pójdą w przerwie bo ktoś ich wypatrzy i da im szanse gry od 1 minuty mam na myśli Trochima Eismana rozczarował mnie Boro lepiej jak gra na obronie, Zbozień kontrakt w łapie to po co się ma starać. Widać że trener ma sentyment do Bełchatowa stawiając na Berlińskiego teraz wszystko jasne dlaczego u Wójtowicza nie grał.
[Profil] [PM] [E-mail]

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 19:43   

w pierwszym meczu ubiegłego sezonu (z Podbeskidziem) martwiły nas chwilowe przestoje w grze - teraz możemy jedynie pomarzyć o takiej grze. Przestój jest cały czas - niezależnie od momentu meczu, przeciwnika, zmian dokonanych przez trenera i wyniku (te chwilowe zrywy po straconych bramkach to jedyna pozostałość po zespole p. Wójtowicza. Wszystko wygląda tragicznie, niedługo będzie 5 ptk nad strefą spadkową i zrobi się naprawdę niewesoło. Trzeba jakoś reagować!!!

bacin

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 21:48   

Kiedyś ręce składały się do oklasków z powodu kombinacyjnej gry naszych. Wymiana podań, ciekawe piłki prostopadłe, otwierające drogę do bramki.

Zniknęła gdzieś tamta Sandecja. Jest kopanina, chaos i zgrzytanie zębów.

Przykro, ale co zrobić...

Dariusz, wróć!
[Profil] [PM] [E-mail]

deska180
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 27, 2011 22:14   

Do tej pory powstrzymywałem się od komentowania naszej gry , ale to co pokazaliśmy w Szczecinie to jest k***a tragedia...... zero pomysłu na grę , większość kopaczy zero chęci walki , cytując pewną poje**ną reklamę telewizyjną ,, Na początek jedno wypasione zero".
I to nie tylko o wina naszego nowego trenejro bo sądzę że jakby niektórzy kopacze mieli dla nas kibiców chociaż trochę szacunku to dali by z siebie trochę więcej ( nie mówię tu o wszystkich). Do zobaczenie w sobotę na K47

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Pogoń - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]