Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Pogoń - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 14:30
|
|
|
Tą uznał, Trochima nie uznał ... wynik poszedł w świat.
A swoją drogą to Trochim powinien grać od początku, przynajmniej walczy i daje z siebie wszystko. |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:13
|
|
|
Hm...do tej pory sądziłem, że bramki nie było, ale ogladając 0,46 sec meczu, najlepiej zrobić stop-klatkę, widać, że zawodnik prawą nogą stoi na lini bramkowej, a lewą wybija piłkę z bramki!.
Ale, nie jeden raz nie uznano nam bramki prawidłowo zdobytej, więc nie ma co wymyślać.
Z żalami na zarząd, trenera itp najlepiej udać się na forum "krakowskiej" o Sandecji.
Tam to jest patologia. |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:18
|
|
|
Cytat: | A swoją drogą to Trochim powinien grać od początku, przynajmniej walczy i daje z siebie wszystko. |
Zgadzam sie z toba i naprawde nie rozumiem czemu Kuras go od poczatku nie wpuszcza... |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:23
|
|
|
Bramka prawidlowa, trudna ale dobra decyzja sedziego. Akurat w tym momencie stalem prawie na rowni z linia koncowa boiska i widzialem, ze pilka przekroczyla linie bramki o jakies pol metra. Co do samej gry- juz chyba wszystko zostalo napisane...Pozdro dla wszystkich co byli, ja wlasnie wrocilem(do Lodzi przez Krakow wtf? :D) |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:38
|
|
|
kosiarz napisał/a: | Hm...do tej pory sądziłem, że bramki nie było, ale ogladając 0,46 sec meczu, najlepiej zrobić stop-klatkę, widać, że zawodnik prawą nogą stoi na lini bramkowej, a lewą wybija piłkę z bramki!.
Ale, nie jeden raz nie uznano nam bramki prawidłowo zdobytej, więc nie ma co wymyślać.
Z żalami na zarząd, trenera itp najlepiej udać się na forum "krakowskiej" o Sandecji.
Tam to jest patologia. |
No jeśli chodzi o te żale to nie zgodze się, bo trudno milczeć w takiej sytuacji, bo lecimy na łeb i na szyję, owszem na forum krakowskiej jest parodia, ale nie możemy pozostawić obecnej sytuacji bez echa |
|
|
|
 |
SWEET

|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 15:46
|
|
|
Nie oszukuj my się bramki nie było... Nie wiem co sędzią boczny widział ale bramki nie było ale ważne ze chociaż mamy punkt z Pogonią... |
_________________ Wygramy wygramy wygramy każdego pokonamy... |
|
|
|
 |
Arek1X
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 16:10
|
|
|
Nawet jeśli bramki nie było to sędziowie oddali to co zabrali w meczu z Radzionkowem |
|
|
|
 |
rwp

|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 17:32
|
|
|
Już chyba wszystko zostało napisane..
Pozwole sobie wkleić jedynie tabele rundy wiosennej
"idziemy na dno szybciej niż cycki Ewy Sonnet" |
_________________ "Lubię jak w domu spoko i lubię jak w klubie dobrze" - Jurek Mordel |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 18:02
|
|
|
I ta tabela to najlepszy komentarz na "popisy" naszej drużyny na poczatku tej rundy. Oprócz grajacej juniorami listonoszami i kelnerami Odry jesteśmy na samym dnie. Wystarczy panie Kuras. |
|
|
|
 |
tomusNS
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 18:50
|
|
|
Z "nieoficialnych" :) żródeł wiadomo mi ze mecz z Kolejarzem może być ostatnim "TRENERA"
a tak wogóle to Trochim powinien grać w pierwszym składzie |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 18:56
|
|
|
Chyba nie ma się o co kłócić czy bramka była czy nie,bo z taką grą jest to bez znaczenia. Gramy bardzo zle i jezeli trener Kuras nie chce zrobić "burzy" w meczu z Kolejarzem to musi wstrząsnąć drużyną. Mecz z Kolejarzem będzie chyba punktem kulminacyjnym w jego pracy z Sandecją. Albo w końcu zagramy dobrze,strzelimy kilka bramek i wygramy a trener nieco zyska w oczach kibiców albo będzie to co od początku rundy czyli niemrawa gra bez pomysłu i fala krytyki. |
|
|
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 19:30
|
|
|
Po dwóch pierwszych meczach myślałem że trener Kuras coś zrobi ale dwa ostatnie pokazały że może powinien dać sobie spokój jeżeli zostanie nasi wartościowi zawodnicy pójdą w przerwie bo ktoś ich wypatrzy i da im szanse gry od 1 minuty mam na myśli Trochima Eismana rozczarował mnie Boro lepiej jak gra na obronie, Zbozień kontrakt w łapie to po co się ma starać. Widać że trener ma sentyment do Bełchatowa stawiając na Berlińskiego teraz wszystko jasne dlaczego u Wójtowicza nie grał. |
|
|
|
 |
lechu
-=SANDECJA=-

|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 19:43
|
|
|
w pierwszym meczu ubiegłego sezonu (z Podbeskidziem) martwiły nas chwilowe przestoje w grze - teraz możemy jedynie pomarzyć o takiej grze. Przestój jest cały czas - niezależnie od momentu meczu, przeciwnika, zmian dokonanych przez trenera i wyniku (te chwilowe zrywy po straconych bramkach to jedyna pozostałość po zespole p. Wójtowicza. Wszystko wygląda tragicznie, niedługo będzie 5 ptk nad strefą spadkową i zrobi się naprawdę niewesoło. Trzeba jakoś reagować!!! |
_________________ ```SANDECJA``` |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 21:48
|
|
|
Kiedyś ręce składały się do oklasków z powodu kombinacyjnej gry naszych. Wymiana podań, ciekawe piłki prostopadłe, otwierające drogę do bramki.
Zniknęła gdzieś tamta Sandecja. Jest kopanina, chaos i zgrzytanie zębów.
Przykro, ale co zrobić...
Dariusz, wróć! |
|
|
|
 |
deska180 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 22:14
|
|
|
Do tej pory powstrzymywałem się od komentowania naszej gry , ale to co pokazaliśmy w Szczecinie to jest k***a tragedia...... zero pomysłu na grę , większość kopaczy zero chęci walki , cytując pewną poje**ną reklamę telewizyjną ,, Na początek jedno wypasione zero".
I to nie tylko o wina naszego nowego trenejro bo sądzę że jakby niektórzy kopacze mieli dla nas kibiców chociaż trochę szacunku to dali by z siebie trochę więcej ( nie mówię tu o wszystkich). Do zobaczenie w sobotę na K47 |
|
|
|
 |
|