Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz -Termalica Bruk-Bet Nieciecza
Autor Wiadomość
SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 21:55   

Brawo Sandecja !!!

Kuras na początku sezonu narzekałem na ciebie ale teraz to co gra Sandecja palce lizać... Jeszcze raz Brawo !!!

K@KS

Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 22:04   

Nasza skuteczność :o
jeszcze kilka meczy u siebie i będziemy najskuteczniejszym zespołem w lidze, po raz pierwszy od niepamiętnych czasów.
Dość powiedzieć, że 3 ostatnie mecze u siebie to bilans bramkowy 13-2.
Co do dzisiejszgeo meczu to po 1 bramce gralismy słabo, zdominowała nas Nieciecza grająca w 10, po drugiej już była pełna kontrola.
[Profil] [PM] [E-mail]

saczers1910

Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 22:12   

SWEET napisał/a:
Brawo Sandecja !!!

Kuras na początku sezonu narzekałem na ciebie ale teraz to co gra Sandecja palce lizać... Jeszcze raz Brawo !!!

Czy tak palce lizać, to nie wiem :)
Grając w przewadze od początku spotkania, czasami bardzo szcześliwie nie traciliśmy gola. Trzy gole zdobyte ze stałych fragmentów. Gdyby nie ta kartka, losy spotkania mogły by wyglądać całkiem inaczej... Jednakże nie które akcje mogły się podobać :)
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 22:42   

Na plus:
-kolejne wysokie zwycięstwo u siebie
-bramka Curgaliego
-cały mecz bez choćby jednej bluzgi na PZPN
-fajna zabawa na trybunach

Na minus:
-przestój w grze po strzeleniu pierwszego gola
-kontuzja Aleksandra

Jeszcze statystyka dla przeciwników trenera Kurasa:
W 9 rozegranych meczach tej rundy Sandecja zdobyła 15 punktów,w poprzedniej z trenerem Wójtowiczem było tylko o 2 oczka więcej.
[Profil] [PM]

KaKaEs1910

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 22:45   

Tylko albo aż 2 oczka więcej !
[Profil] [PM] [E-mail]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 10:25   

saczers1910 napisał/a:
SWEET napisał/a:
Brawo Sandecja !!!

Czy tak palce lizać, to nie wiem :)
Grając w przewadze od początku spotkania, czasami bardzo szcześliwie nie traciliśmy gola. Trzy gole zdobyte ze stałych fragmentów. Gdyby nie ta kartka, losy spotkania mogły by wyglądać całkiem inaczej... Jednakże nie które akcje mogły się podobać :)

Przesadziłem z tym palce lizać ale widać ze coś Kuras ruszył ww tym zespole... Kukol liderem zespołu...

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Maj 01, 2011 10:54   

Mecz od początku ułożył się dla Sandecji. Kto wie co by było gdyby nie czerwień i karny, ponieważ Termalica jak było widać ma dobrych zawodników i wiele razy brakowało im tylko szczęścia do zdobycia gola.
Według mnie brakuje gry większym pressingiem oraz bliższego krycia, ponieważ za dużo swobody mają przeciwnicy po odbiorze piłki. Poza tym widać, że jeśli jeden z zawodników wychodzi do przeciwnika to niestety nikt mu nie pomaga i nic z pressingu nie wychodzi.
Kolejną kwestią jest brak reżysera gry który wziąłby na siebie odpowiedzialność rozgrywania i niekonwencjonalnie podałby piłkę. Zamiast tego widzimy, że realizowany jest schemat "nie wiesz gdzie podać to podaj do tyłu". A akcje z przodu też są łatwe do przewidzenia. Brakuje przerzutów oraz większego przeglądu pola u naszych piłkarzy.
Ale gdyby to wszystko co powyżej "grało'" w Sandecji to pewnie bylibyśmy liderami 1 ligi.

Tak czy inaczej zasłużone zwycięstwo i należy się cieszyć, że skuteczność i wynik lepszy od obrazu gry. Oby tak dalej:)
[Profil] [PM]

Darek

Wysłany: Nie Maj 01, 2011 11:50   

Wynik bardzo dobry więc nie ma co narzekać. Jedynie małe pretensje miałbym do Kowalczyka, który w kilku sytuacjach za długo holował piłkę zamiast podawać do partnera będącego na dobrej pozycji. W konsekwencji strata piłki i dogodnej szansy na bramkę. Musi nad tym popracować.
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Nie Maj 01, 2011 13:03   

Ad@ś=) napisał/a:

Kolejną kwestią jest brak reżysera gry który wziąłby na siebie odpowiedzialność rozgrywania i niekonwencjonalnie podałby piłkę. Zamiast tego widzimy, że realizowany jest schemat "nie wiesz gdzie podać to podaj do tyłu". A akcje z przodu też są łatwe do przewidzenia. Brakuje przerzutów oraz większego przeglądu pola u naszych piłkarzy.

Na środku pomocy gra Gawęcki,który chyba ma być tym głównym playmakerem. Ale to nie jest ten typ piłkarza co choćby Zawadzki czy Urban. Piłka wypuszczona 5 metrów przed siebie,głowa w dół i "jedziemy na bramke". Chyba jedynym graczem grającym jako typowa "dziesiątka" jest Trochim,ale jak widać nie znalazł jeszcze uznania u trenera.
[Profil] [PM]

hajduk1

Wysłany: Nie Maj 01, 2011 13:27   

http://www.malopolskatv.p...mila-nieciecze/ - video z pomeczowej konferencji trenerów
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Nie Maj 01, 2011 22:55   

W sumie to nielegalny materiał (prawa do relacji ma TVP) ale Wam wrzucę :)

Kukol, bramka na 2-0...

[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

wacek
Hamburg

Wysłany: Pon Maj 02, 2011 08:04   

Wielkie dzieki bo my kibice z Hamburga tez chcielibysmy widziec bramki i prosimy o czesciej jesli to mozliwe.Pozdrawiamy.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Pon Maj 02, 2011 10:28   

To jeszcze troche zebranych wypowiedzi piłkarzy o meczu:

http://www.sandecja.org/1...__Termalika.htm

Curgali się chyba podjarał atmosferą;)
Cytat:
To prawdziwa frajda grać w atmosferze wielkiego futbolu i dla tak wspaniałych kibiców.

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Maj 02, 2011 22:27   

Magazyn I ligi :

http://sport.tvp.pl/pilka...-2-maja/4434695

w nim skrót z meczu Sandecji:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

bacin

Wysłany: Wto Maj 03, 2011 01:47   

"Ten sam Cios w rundzie jesiennej w starciu obu drużyn zapewnił wygraną Sandecji".
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz -Termalica Bruk-Bet Nieciecza
[ ZAMKNIĘTY ]