Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
MKS Kluczbork - Sandecja
Autor Wiadomość
Masahiko

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 19:43   

cimek napisał/a:
Cytat:
przy takich wynikach już dziś lecą Kluczbork z Dolcanem

dzis moze tak, ale w przyszlej kolejce Dolcan gra z Odra czyli ma + 3pkt. i napewno zostaje w 1 lidze.

Mylisz się. Jeśli wygra Nieciecza i zremisuje KSZO to wraz z Kluczborkiem poleci Dolcan.

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 19:58   

Kilinskiego 47 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:
Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :)

Za późno na co?

Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle...

Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą.

A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"...

To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 20:59   

misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:
Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :)

Za późno na co?

Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle...

Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą.

A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"...

To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne.

Myślałem, że problem braku umiejętności czytania ze zrozumieniem jest mniejszy wśród młodego pokolenia niż mówią o tym specjaliści, ale widać - mają rację.

Po pierwsze, Kuras i Wójtowicz to trenerzy bardzo porównywalni, dlatego zabawne jest wychwalania pod niebiosa W. przy jednoczesnych najeżdżaniu na K.

Rezultaty uzyskane przez W. w zeszłej rundzie i K. w obecnej są podobne (i to bez Urbana w składzie)

To, że dla ciebie zwycięstwo Sandecji jest problemem, bo rzekomo zakłamuje obraz i zaciemnia rzeczywistość jasno pokazuje, że jesteś własnie kibicem w cudzysłowie, tak "kibicu". Ciekawe czy tak marudziłeś pod koniec zeszłego sezonu, jak Sandecja wygrała ostatni mecz u siebie ze Stilonem, po wcześniejszym remisie ze słabiutką Wartą i kompromitacją z Widzewem? To nie zaciemniało obrazu?

Przy kolejnym poście możesz sobie darować teksty typu "szkoda na dyskusję z kimś takim jak ty" itd, bo po pierwsze się powtarzasz, a po drugie nie dotrzymujesz słowa:)

PS: a 15 lat to nie dużo... Nie ma czym się chwalić, naprawdę.

I tak oto najwyższe zwycięstwo wyjazdowe Sandecji w historii jej występów na zapleczu ekstraklasy stało się dla niektórych problemem, bo "zaciemnia rzeczywisty obraz"

Ż--E--N--U--J--Ą--C--E
[Profil] [PM] [E-mail]

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 21:05   

w pełni zgadzam się z przedmówcą!!! Najwyższe zwycięstwo - należy się cieszyć i KROPKA. A nie wymyślać same problemy. Gratulacje dla chłopaków za motywację na mecz z takim przeciwnikiem w tej fazie sezonu - i kolejny mecz ze słabszym przeciwnikiem nie był męczarnią dowożeniem jednej bramki przewagi!

milo

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 23:04   

Cieszmy sie zwyciestwem bo jest naprawde okazale i nie obchodzi mnie faza sezonu czy to ze przeciwnik gral w 10 przez wiekszosc meczu, dzis ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaardzo ze nasza ukochana Sandecja wygrala tak wysoko!!!!!!!!!!! Permanentnym MALKONTENTOM mowie stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Fanow trenera Wojtowicza ( ktorego darze OGROMNYM SZACUNKIEM za to co zrobil w Saczu, ale dzis nie jest on trenerem Sandecji juz wiec przestal mnie interesowac) zapraszam na mecze Puszczy Niepolomice.
[Profil] [PM] [E-mail]

sebax6

Wysłany: Sob Cze 04, 2011 23:22   

Nie spodziewałem się aż tak wysokiego wyniku , Gratuluję!!
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Cze 05, 2011 09:42   

A ja powiem tak:
-Ustawienie jak za Wójtowicza
-skłąd jak za Wójtowicza + 2 NAJLEPSZE ZIMOWE TRANSFERY PRZEPROWADZONE PRZEZ TRENERA KURASA (czyli Trochim i Woźniak)
-Wynik typowy dla W.i K. jak gramy mecze przy Kilińskiego :D

Cieszą 3 punkty i wysoka wygrana
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Cze 05, 2011 13:32   

Arkadiusz Aleksander, napastnik Sandecji:
- Cieszę się, że tak się ten meczu ułożył. Miałem ość długą przerwę, bo miałem problemy z kostką. Teraz wróciłem do składu i akurat strzeliłem dwa gole. Cieszę się, że tak się to dla mnie potoczyło.

http://www.sandecja.org/1...k__Sandecja.htm

biker_ns

Wysłany: Pon Cze 06, 2011 17:05   

Dwóch naszych w 11-tce 33 kolejki według ekstraklasa.net:

http://ekstraklasa.net/je...564da7f4e000000

Grzechotnik

Wysłany: Wto Cze 07, 2011 00:33   

Bramki z meczu :

http://sport.tvp.pl/pilka...z-skrot/4645236
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » MKS Kluczbork - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]