Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
KKS SANDECJA NOWY SĄCZ-Pogoń Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
Czorny16
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 16:52
|
|
|
mi sie tez wyjdae ze przyjada tym pociagiem o 18.15 ale to w tym momencie nie jest wazne nie patrzmy na nich :) |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 16:53
|
|
|
Nie sadze zeby Legia miala ich dzisiaj wspierac skoro ma mecz u siebie... |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
paco

|
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 16:56
|
|
|
byłem zaraz po 16 po bilet, i zostały tylko na sektor F. Na wszystkie inne bilety zostały wyprzedane. Będą dzisiaj tłumy!!! |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 17:39
|
|
|
NA MECZU BĘDZIE MOŻNA ZAPISAĆ SIĘ NA 2 NAJBLIŻSZE WYJAZD CZYLI NA WARTĘ I PIAST. ZAPISY BĘDĄ PROWADZONE NA STOISKU Z PAMIĄTKAMI. PAMIĘTAĆ O 10ZŁ ZADATKU PRZY ZAPISACH !! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 23:33
|
|
|
paco napisał/a: | byłem zaraz po 16 po bilet, i zostały tylko na sektor F. Na wszystkie inne bilety zostały wyprzedane. Będą dzisiaj tłumy!!! |
Może chodziło o siedzące miejsca, bo ja ok 17.40 kupiłem na C bez problemu :) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 09:22
|
|
|
no to juz wyspany i pojedzony... moge cos skrobnac
A wlasciwie to tylko tyle, ze. Na wejscie pilkarzy dobry ryk zwiastowal fajny doping. niestety za bardzo chciano pokazac Pogonii jak ich to nie lubimy zamiast dopingowac pilkarzy.
Zamiast robic swoje i bawic sie na sektorze urzadzilismy koncert piosenki wulgarnej co wygladalo zenujaco zwlaszcza ze ogladala nas cala Polska.
wiem ze w szczecinie na wejscie leca kurwy i chuje ale dlaczego mamy sie znizac do ich poziomu ??? mozna bylo zrobic pewne rzeczy z jajem. ale bylo jak bylo.
za dzisiejszy doping takie 3 z duzym minusikiem |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
KKS
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 09:47
|
|
|
dokładnie to było bez sensu..... |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 10:07
|
|
|
A tam ku*** bez sensu..Będą mecze z Polkowicami,Ruchem czy Dolcanem to będziemy sobie klaskać i śpiewać..Są mecze tego ,,typu'' ,a są spokojniejsze:)..
Takie tam uroki ,,kibolstwa''.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Ptaszkowa
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 10:19
|
|
|
Co rusz to lepsze wynalazki cos tu wypisują. Najpierw źle że wszyscy wychodza w Bytomiu a teraz placz bo duzo bluzgow . Nie pasuje to na żywo byla relacja |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:06
|
|
|
Pogoń pały :D I tyle w tym temacie :D |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:24
|
|
|
Pały, śledzie itp różne wynalazki ale jednak ponad 50% antydopingu i festiwalu piosenki wulgarnej to trochę za dużo i ying i yang zostały zaburzone :] |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:26
|
|
|
Pamiętajcie, że rok temu podczas 10 czy 15 minut ciszy z powodu śmierci jednego z naszych kibiców Pogoń nie uszanowała tego i spinała się na nas non stop, więc nie wiem o co to halo. |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:50
|
|
|
Popieram, Pogoń to śledzie i ku*** więc nie ma się o co spinać, należało się im, a nieczęsto zdarza się okazja, że przyjeżdża do nas tak liczna ekipa, więc było zajebiście, zwłaszcza w perspektywie dalszych meczów "pikinkowych" u siebie. POGOŃ- CO?- TY K**** haha to mnie rozwaliło:) |
|
|
|
 |
SztajnerKSC
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 12:23
|
|
|
Witam. Wczorajszy mecz trochę mnie rozczarował. Przyjeżdżają paprykarze a na trybunach stypa. Gdybym nie był na paru innych meczach w NS nie wypowiadałbym się. Dodatkowo dobry wynik grajków powinien wzmóc doping. Odnośnie anty-dopingu moim zdaniem było go dość ( jak na taki mecz ) mało. "Paprykarze , ch** wam w twarze" tego tez brakowało ;) |
_________________ KSC |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 12:25
|
|
|
Może i trzeba było, ale pierwszy spontan na 2 strony wyszedł zajebiście, ale tylko tak do 6 powtórzeń, później już nierówno i cicho. Natomiast przeciąganie w nieskończoność to nudne i żenujące. Lepiej było nawet 10 razy w ciągu połowy krzyknąć to co "musicie" ale głośno i treściwie, w odstępach i na zmianę a nie ciągnąc przez 10 minut jedno i to samo mrucząc pod nosem. |
|
|
|
 |
|