Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
KKS SANDECJA NOWY SĄCZ-Pogoń Szczecin
Autor Wiadomość
Czorny16

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 16:52   

mi sie tez wyjdae ze przyjada tym pociagiem o 18.15 ale to w tym momencie nie jest wazne nie patrzmy na nich :)
[Profil] [PM]

misns

Wysłany: Sob Mar 24, 2012 16:53   

Nie sadze zeby Legia miala ich dzisiaj wspierac skoro ma mecz u siebie...

paco

Wysłany: Sob Mar 24, 2012 16:56   

byłem zaraz po 16 po bilet, i zostały tylko na sektor F. Na wszystkie inne bilety zostały wyprzedane. Będą dzisiaj tłumy!!!
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sob Mar 24, 2012 17:39   

NA MECZU BĘDZIE MOŻNA ZAPISAĆ SIĘ NA 2 NAJBLIŻSZE WYJAZD CZYLI NA WARTĘ I PIAST. ZAPISY BĘDĄ PROWADZONE NA STOISKU Z PAMIĄTKAMI. PAMIĘTAĆ O 10ZŁ ZADATKU PRZY ZAPISACH !!

nitroactive

Wysłany: Sob Mar 24, 2012 23:33   

paco napisał/a:
byłem zaraz po 16 po bilet, i zostały tylko na sektor F. Na wszystkie inne bilety zostały wyprzedane. Będą dzisiaj tłumy!!!

Może chodziło o siedzące miejsca, bo ja ok 17.40 kupiłem na C bez problemu :)
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 09:22   

no to juz wyspany i pojedzony... moge cos skrobnac

A wlasciwie to tylko tyle, ze. Na wejscie pilkarzy dobry ryk zwiastowal fajny doping. niestety za bardzo chciano pokazac Pogonii jak ich to nie lubimy zamiast dopingowac pilkarzy.
Zamiast robic swoje i bawic sie na sektorze urzadzilismy koncert piosenki wulgarnej co wygladalo zenujaco zwlaszcza ze ogladala nas cala Polska.

wiem ze w szczecinie na wejscie leca kurwy i chuje ale dlaczego mamy sie znizac do ich poziomu ??? mozna bylo zrobic pewne rzeczy z jajem. ale bylo jak bylo.

za dzisiejszy doping takie 3 z duzym minusikiem

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

KKS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 09:47   

dokładnie to było bez sensu.....
[Profil] [PM] [E-mail]

małolat_19

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 10:07   

A tam ku*** bez sensu..Będą mecze z Polkowicami,Ruchem czy Dolcanem to będziemy sobie klaskać i śpiewać..Są mecze tego ,,typu'' ,a są spokojniejsze:)..
Takie tam uroki ,,kibolstwa''..

Ptaszkowa

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 10:19   

Co rusz to lepsze wynalazki cos tu wypisują. Najpierw źle że wszyscy wychodza w Bytomiu a teraz placz bo duzo bluzgow . Nie pasuje to na żywo byla relacja
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:06   

Pogoń pały :D I tyle w tym temacie :D

Bianconeri

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:24   

Pały, śledzie itp różne wynalazki ale jednak ponad 50% antydopingu i festiwalu piosenki wulgarnej to trochę za dużo i ying i yang zostały zaburzone :]

K@KS

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:26   

Pamiętajcie, że rok temu podczas 10 czy 15 minut ciszy z powodu śmierci jednego z naszych kibiców Pogoń nie uszanowała tego i spinała się na nas non stop, więc nie wiem o co to halo.
[Profil] [PM] [E-mail]

Amico

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 11:50   

Popieram, Pogoń to śledzie i ku*** więc nie ma się o co spinać, należało się im, a nieczęsto zdarza się okazja, że przyjeżdża do nas tak liczna ekipa, więc było zajebiście, zwłaszcza w perspektywie dalszych meczów "pikinkowych" u siebie. POGOŃ- CO?- TY K**** haha to mnie rozwaliło:)
[Profil] [PM] [E-mail]

SztajnerKSC

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 12:23   

Witam. Wczorajszy mecz trochę mnie rozczarował. Przyjeżdżają paprykarze a na trybunach stypa. Gdybym nie był na paru innych meczach w NS nie wypowiadałbym się. Dodatkowo dobry wynik grajków powinien wzmóc doping. Odnośnie anty-dopingu moim zdaniem było go dość ( jak na taki mecz ) mało. "Paprykarze , ch** wam w twarze" tego tez brakowało ;)

aidos

Wysłany: Nie Mar 25, 2012 12:25   

Może i trzeba było, ale pierwszy spontan na 2 strony wyszedł zajebiście, ale tylko tak do 6 powtórzeń, później już nierówno i cicho. Natomiast przeciąganie w nieskończoność to nudne i żenujące. Lepiej było nawet 10 razy w ciągu połowy krzyknąć to co "musicie" ale głośno i treściwie, w odstępach i na zmianę a nie ciągnąc przez 10 minut jedno i to samo mrucząc pod nosem.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » KKS SANDECJA NOWY SĄCZ-Pogoń Szczecin
[ ZAMKNIĘTY ]