Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
Autor Wiadomość
Kazek G f H

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 17:15   

Wymagajcie od siebie samych, a potem od innych :D

radek

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 18:18   

hanys napisał/a:
radek napisał/a:
Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie!

przeciez to samo napisalem a do kolegi Milosza napisalem w ten sposob bo sie na tyle znamy ze moge sobie na to pozwolic
zle to odebrales

Fakt niepołapałem SORKA! To z nerwów bo ręce opadają jak patrzysz na pusty młyn.Przecież to kosztowało sporo ciężkiej pracy wielu osób budowanie naprawde solidnego młyna a co za tym idzie dobrego dopingu. To wiązało się z dużym zaufaniem reszty stadionu która chętnie wrzucała jakiś grosz do puchy dla YG. A teraz wszystko się zaprzepaszcza w tak szybkim tempie. Szkoda!
[Profil] [PM] [E-mail]

xXkosiarzXx

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 10:59   

http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E SANDECJA-ŁKS

Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go ! Przykładem jest sektor C

KKS_FAN

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 11:27   

xXkosiarzXx napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E SANDECJA-ŁKS

Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go ! Przykładem jest sektor C

inaczej, sektor C jak wiadomo to nie są "małolaci", którzy chodzą na mecze tylko z tego powodu żeby później opowiadać po szkołach, osiedlach, ze "chodzę na młyn"..

powiedzmy sobie szczerze,
*sektor F jest pełny przeważnie tylko wtedy gdy przyjeżdżają kibice przeciwnej drużyny, przypomnijmy sobie jak było na Widzewie, Górniku czy Pogoni Szczecin,
* przyczyną na pewno jest też poziom gry Naszych, dlatego dużo kibiców odpuszcza, co jest przykre..
Ostatnio zmieniony przez KKS_FAN Sob Wrz 22, 2012 13:49, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Amico

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 12:05   

Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego.
[Profil] [PM] [E-mail]

Busta

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 13:15   

Myślę że II liga jest dużo lepsza jeżeli chodzi o mecze kibicowskie... Resovia, Stal, Stalówka, Motor, Unia

KKS_FAN

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 13:19   

Amico napisał/a:
Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego.

nie ma co ukrywać, tam są "mocniejsze gardła" ;D
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 14:24   

Mi sie marzy tylko jedna rzecz..Wspolnota w mlynie w postaci ludzi z sektora C i aktualnych ludzi z mlynu :) Rzecz wspaniala bylaby w takim przypadku a i jaki doping by byl :) No ale to tylko marzenia :) Rozumiem przywiazanie do swojego miejsca ... :)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Magik1910

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:05   

Sorki,że nie w odpowiednim temacie ale informacja prosto z relacji live Okocimski-Tychy.

Z informacji dookoła meczu: grupa kibiców GKS-u zaatakowała pociąg, którym jechali fani Unii Tarnów do Krakowa.
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:10   

i co, sensacje w tym widzisz??
[Profil] [PM]

Magik1910

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:21   

Trochę widzę. A Ty odrazu musisz zaczynać napinkę?
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:25   

Zamknijcie już ten temat, a ty Magik siedź dalej przed relacją i nasłuchuj informacji, bo tutaj na forum się na pewno nic nie dowiesz.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
[ ZAMKNIĘTY ]