| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:32
 | Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko | 

| Autor | Wiadomość | 

| Kazek G f H 

| 

|  Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 16:15 | 
 |  
               | 
 |  
               | Wymagajcie od siebie samych, a potem od innych :D |  
				| _________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)

|  | 

|   |  | 

|  | 

| radek 

| 

|  Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 17:18 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | hanys napisał/a: |  	  |  	  | radek napisał/a: |  	  | Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie! | 

przeciez to samo napisalem a do kolegi Milosza napisalem w ten sposob bo sie na tyle znamy ze moge sobie na to pozwolic
 zle to odebrales
 | 
 Fakt niepołapałem SORKA! To z nerwów bo ręce opadają jak patrzysz na pusty młyn.Przecież to kosztowało sporo ciężkiej pracy wielu osób budowanie naprawde solidnego młyna a co za tym idzie dobrego dopingu. To wiązało się z dużym zaufaniem reszty stadionu która chętnie wrzucała jakiś grosz do puchy dla YG. A teraz wszystko się zaprzepaszcza w tak szybkim tempie. Szkoda!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| xXkosiarzXx 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 09:59 | 
 |  
               | 
 |  
               | http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E    SANDECJA-ŁKS 
 Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go !  Przykładem jest sektor C
 |  
				| _________________ Biała flaga, czarna wstęga,
 Biało-Czarni to potęga !

|  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS_FAN 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 10:27 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | xXkosiarzXx napisał/a: |  	  | http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E    SANDECJA-ŁKS 
 Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go !  Przykładem jest sektor C
 | 

inaczej, sektor C jak wiadomo to nie są "małolaci", którzy chodzą na mecze tylko z tego powodu żeby później opowiadać po szkołach, osiedlach, ze "chodzę na młyn"..

powiedzmy sobie szczerze,
 *sektor F jest pełny przeważnie tylko wtedy gdy przyjeżdżają kibice przeciwnej drużyny, przypomnijmy sobie jak było na Widzewie, Górniku czy Pogoni Szczecin,
 * przyczyną na pewno jest też poziom gry Naszych, dlatego dużo kibiców odpuszcza, co jest przykre..
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez KKS_FAN Sob Wrz 22, 2012 12:49, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| Amico 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 11:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Busta 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 12:15 | 
 |  
               | 
 |  
               | Myślę że II liga jest dużo lepsza jeżeli chodzi o mecze kibicowskie... Resovia, Stal, Stalówka, Motor, Unia |  
				| _________________ Pasiaste Serce Mam
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS_FAN 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 12:19 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Amico napisał/a: |  	  | Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego. | 

nie ma co ukrywać, tam są "mocniejsze gardła" ;D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 13:24 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mi sie marzy tylko jedna rzecz..Wspolnota w mlynie w postaci ludzi z sektora C i aktualnych ludzi z mlynu :) Rzecz wspaniala bylaby w takim przypadku a i jaki doping by byl :) No ale to tylko marzenia :) Rozumiem przywiazanie do swojego miejsca ... :) |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Magik1910 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 15:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | Sorki,że nie w odpowiednim temacie ale informacja prosto z relacji live Okocimski-Tychy. 
 Z informacji dookoła meczu: grupa kibiców GKS-u zaatakowała pociąg, którym jechali fani Unii Tarnów do Krakowa.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS_FAN 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 15:10 | 
 |  
               | 
 |  
               | i co, sensacje w tym widzisz?? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Magik1910 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 15:21 | 
 |  
               | 
 |  
               | Trochę widzę. A Ty odrazu musisz zaczynać napinkę? |  | 

|   |  | 

|  | 

| K@KS 

| 

|  Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 15:25 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zamknijcie już ten temat, a ty Magik siedź dalej przed relacją i nasłuchuj informacji, bo tutaj na forum się na pewno nic nie dowiesz. |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |