Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
Komentarze CRACOVIA - SANDECJA
Autor Wiadomość
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 11:45   Komentarze CRACOVIA - SANDECJA

Wszelkie dyskusje, pytania, wątpliwości itd wszystko w tym temacie.

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

krzysiek186

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 12:27   

W temacie "1000 powodów ..." napisałeś że autor najlepszej motywacji pojedzie za darmochę. Ja mam pomysł taki by na forum powstał temat w tym dziale w którym będzie można typować wynik tego meczu i naszą liczbę na sektorze. Typer by wygrała osoba która trafi dokładny wynik i będzie najbliżej naszej frekwencji. Zwycięzca dostałby jakiś drobny upominek.

Co do tematu zgodowego pasiaka, to liczę że będzie to inny wzór niż ten, który był kiedyś w sprzedaży.
[Profil] [PM]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 13:27   

Jeśli bym mógł coś zaproponować to rywalizacje osiedli, FC itd. :)

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 13:40   

Hmm odnośnie mobilizacji na ten mecz, proponuje zamienić pare słów choćby z naszym rzecznikiem prasowym, żeby przy okazji każdego meczu na K47 byla podawana informacja o organizowanym wyjezdzie zeby ta liczba byla jak najwieksza :) Mysle ze rzecznik (od marketingu ponoc dobry) w jakis sposob wypromowal by to wydarzenie :) Akcja np. pt,,1000 na Cracovie"..cos w tym stylu :) Taki maly pomysl z mojej strony :)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 14:50   

więc rzucajcie pomysły haseł reklamujących ten mecz, ja proponuje np :

"WSZYSCY NA CRACOVIE. WYJAZD SAMO ZDROWIE"

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 14:58   

Hm coś takiego:

" Cracovia - Sandecja
Ja Jadę, a TY ?? " - krótkie, trafiające w sedno sprawy :)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 15:45   

"3 listopada - sobota w pasiastych barwach - musisz tam być!"
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 15:50   

odnosnie samych szalikow Krzychu niestety to nie jest dobry pomysl, i dobrze go przemysl. Jedziemy przede wszystkim reprezentowac Sandecję i duzo lepiej bedzie wygladal sektor w jednakowych pasiakach w barwach Sandecji. a co do zgody to tak jak ktos napisal lepiej zrobic zgodową oprawę .
Dlatego jestem na nie jesli chodzi o takie pasiaki

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

polak_ns

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 16:08   

zgadzam się z hanysem, konkretnie by wyglądało jakby wszyscy mieli nasze pasiaki.
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 22:36   

a ja mysle ze trzeba pomyslec nad jakims konkretnym tranparentem odnosnie naszych kopaczy i przedstawic go wlasnie na Cracovii bo u nas to teraz na meczach bedzie po 300 osob wiec taki trans nie bedzie mial wydzwieku

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Sob Paź 06, 2012 23:08   

No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.

Wytłumaczcie mi jedno (bo nie rozumie tego) dlaczego efekt wizualny (bo będziemy wyglądać mega zajebiście w jednych barwach) przekładamy przed naszą zgodę ? Ważniejsze to żeby fajnie wyglądać czy z klasą pokazać że łączy nas coś więcej niż wspólne województwo ? Dla mnie efekt naszej zajebistości wizualnej to sprawa drugiego planu. Jest o mecz zgodowy więc uzasadnione jest zrobienie takiego pasiaka.

Nie musicie się z tym zgadzać, każdy ma swoje zdanie i to jest w tym wszystkim motorem napędowym. Ale chętnie usłyszę jakieś inne uzasadnienie poza: wzajemną wazeliną, efektem wizualnym.

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Nie Paź 07, 2012 08:06   

A ja też jestem by szalik był pasiak BIAŁO-CZARNY. Tak jak powiedział KrzysieKKS, . To jest mecz zgodowy, a Pasy z Krakowa to nasza druga połowa ;)

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Paź 07, 2012 12:37   

KrzysieKKS napisał/a:
No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.

Wytłumaczcie mi jedno (bo nie rozumie tego) dlaczego efekt wizualny (bo będziemy wyglądać mega zajebiście w jednych barwach) przekładamy przed naszą zgodę ? Ważniejsze to żeby fajnie wyglądać czy z klasą pokazać że łączy nas coś więcej niż wspólne województwo ? Dla mnie efekt naszej zajebistości wizualnej to sprawa drugiego planu. Jest o mecz zgodowy więc uzasadnione jest zrobienie takiego pasiaka.

Nie musicie się z tym zgadzać, każdy ma swoje zdanie i to jest w tym wszystkim motorem napędowym. Ale chętnie usłyszę jakieś inne uzasadnienie poza: wzajemną wazeliną, efektem wizualnym.

Bo gdyby Cracovia miala tez tylko takie Pasiaki to wtedy byloby fajnie, caly stadion pokazuje jeden szal i gitara, Ale my jedziemy jako Sandecja oni beda jako Cracovia wiec kazdy prezentuje swoj klub, a jesli to jest mecz zgodowy to pierdolnac oprawe zgodowa

A teraz Ty mi odpowiedz co Ci da pasiak zgodowy oprocz tego ze to jest mecz zgodowy

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

Kazek G f H

Wysłany: Nie Paź 07, 2012 13:10   

Na pewno będzie to pamiątka z tego meczu.

Nie chodzi o efekt wizualny czy inne tego pierdoły. Chodzi o podkreślenie przyjaźni krakowsko-nowosądeckiej.

Jak pisał Krzysiek, każdemu nie dogodzi. Jak macie zamiar jojczyć na forum, nie dając nic od siebie, nie przychodzić na spotkania SKS gdzie każdy może wejść i podyskutować, to lepiej się nie wypowiadajcie i podporządkujcie się postanowieniom ogółu i tyle. Drażni mnie strasznie takie podejście.

Jest szansa zrobić coś wspólnie, będzie to pierwsza akcja tego typu zorganizowana PRZEZ NAS KIBICÓW SĄDECKIEJ DUMY, nigdy czegoś takiego jeszcze u nas nie było.Doceńcie to.

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Paź 07, 2012 15:01   

hanys napisał/a:
KrzysieKKS napisał/a:

Bo gdyby Cracovia miala tez tylko takie Pasiaki to wtedy byloby fajnie, caly stadion pokazuje jeden szal i gitara, Ale my jedziemy jako Sandecja oni beda jako Cracovia wiec kazdy prezentuje swoj klub, a jesli to jest mecz zgodowy to pierdolnac oprawe zgodowa

A teraz Ty mi odpowiedz co Ci da pasiak zgodowy oprocz tego ze to jest mecz zgodowy

Poza tym że znowu napisałeś że będzie to fajnie wyglądało to nic nowego nie powiedziałeś.
A dlaczego mamy się ograniczyć do oprawy? Szali już nie wypada? Z racji że będziemy mieli osobny sektor (gości) to każdy może zaprezentować swoją drużynę. Chłopie stary jesteś i z wiekiem stajesz się coraz bardziej marudny. Dla Ciebie efekt fajności jest ważniejszy niż zgoda to ok. Dla mnie i całej gromady osób liczy się przyjaźń a że ten dzień świętują Pasy razem to będą razem. Pewnie kilkudziesięciu pikników też tego nie zrozumie i zajmie Twoje stanowisko tylko że... gdzie i kiedy oni ostatnio reprezentowali Sandecje? Mamy tyle zajebistych wyjazdów w lidze gdzie możemy jechać zgraną ekipą i reprezentować miasto,klub,Sandecje godnie. A problemem jest dla kogoś łączony pasiak ze zgodą na wspólnym meczu? kur..... Da mi zajebistą pamiątkę meczu z naszymi przyjaciółmi i szczerze to ch** mnie obchodzi że kogoś ten pasiak będzie raził w oczy. Jeśli będzie raził to i dobrze bo zgoda była jest i będzie a to jest święto nasze i Cracovii. Dla mnie powód zgody stoi na pierwszym miejscu i nie trzeba tego uzasadniać.

Jak już wcześniej pisałem, będzie kolejny wyjazd na inny teren. Zrobimy sobie swoje pasiaki. Temat uważam za zamknięty, chcesz to w piątek zapraszam na kibolski wieczorek do Carpe Diem na 19. Posiedzimy pogadamy jak chcesz to pomarudzimy;))

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Komentarze CRACOVIA - SANDECJA
[ ZAMKNIĘTY ]