Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:33 |
Komentarze CRACOVIA - SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 11:45 Komentarze CRACOVIA - SANDECJA
|
|
|
Wszelkie dyskusje, pytania, wątpliwości itd wszystko w tym temacie. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 12:27
|
|
|
W temacie "1000 powodów ..." napisałeś że autor najlepszej motywacji pojedzie za darmochę. Ja mam pomysł taki by na forum powstał temat w tym dziale w którym będzie można typować wynik tego meczu i naszą liczbę na sektorze. Typer by wygrała osoba która trafi dokładny wynik i będzie najbliżej naszej frekwencji. Zwycięzca dostałby jakiś drobny upominek.
Co do tematu zgodowego pasiaka, to liczę że będzie to inny wzór niż ten, który był kiedyś w sprzedaży. |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 13:27
|
|
|
Jeśli bym mógł coś zaproponować to rywalizacje osiedli, FC itd. :) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 13:40
|
|
|
Hmm odnośnie mobilizacji na ten mecz, proponuje zamienić pare słów choćby z naszym rzecznikiem prasowym, żeby przy okazji każdego meczu na K47 byla podawana informacja o organizowanym wyjezdzie zeby ta liczba byla jak najwieksza :) Mysle ze rzecznik (od marketingu ponoc dobry) w jakis sposob wypromowal by to wydarzenie :) Akcja np. pt,,1000 na Cracovie"..cos w tym stylu :) Taki maly pomysl z mojej strony :) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 14:50
|
|
|
więc rzucajcie pomysły haseł reklamujących ten mecz, ja proponuje np :
"WSZYSCY NA CRACOVIE. WYJAZD SAMO ZDROWIE" |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 14:58
|
|
|
Hm coś takiego:
" Cracovia - Sandecja
Ja Jadę, a TY ?? " - krótkie, trafiające w sedno sprawy :) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 15:45
|
|
|
"3 listopada - sobota w pasiastych barwach - musisz tam być!" |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 15:50
|
|
|
odnosnie samych szalikow Krzychu niestety to nie jest dobry pomysl, i dobrze go przemysl. Jedziemy przede wszystkim reprezentowac Sandecję i duzo lepiej bedzie wygladal sektor w jednakowych pasiakach w barwach Sandecji. a co do zgody to tak jak ktos napisal lepiej zrobic zgodową oprawę .
Dlatego jestem na nie jesli chodzi o takie pasiaki |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 16:08
|
|
|
zgadzam się z hanysem, konkretnie by wyglądało jakby wszyscy mieli nasze pasiaki. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 22:36
|
|
|
a ja mysle ze trzeba pomyslec nad jakims konkretnym tranparentem odnosnie naszych kopaczy i przedstawic go wlasnie na Cracovii bo u nas to teraz na meczach bedzie po 300 osob wiec taki trans nie bedzie mial wydzwieku |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 23:08
|
|
|
No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.
Wytłumaczcie mi jedno (bo nie rozumie tego) dlaczego efekt wizualny (bo będziemy wyglądać mega zajebiście w jednych barwach) przekładamy przed naszą zgodę ? Ważniejsze to żeby fajnie wyglądać czy z klasą pokazać że łączy nas coś więcej niż wspólne województwo ? Dla mnie efekt naszej zajebistości wizualnej to sprawa drugiego planu. Jest o mecz zgodowy więc uzasadnione jest zrobienie takiego pasiaka.
Nie musicie się z tym zgadzać, każdy ma swoje zdanie i to jest w tym wszystkim motorem napędowym. Ale chętnie usłyszę jakieś inne uzasadnienie poza: wzajemną wazeliną, efektem wizualnym. |
tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 08:06
|
|
|
A ja też jestem by szalik był pasiak BIAŁO-CZARNY. Tak jak powiedział KrzysieKKS, . To jest mecz zgodowy, a Pasy z Krakowa to nasza druga połowa ;) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 12:37
|
|
|
KrzysieKKS napisał/a: | No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.
Wytłumaczcie mi jedno (bo nie rozumie tego) dlaczego efekt wizualny (bo będziemy wyglądać mega zajebiście w jednych barwach) przekładamy przed naszą zgodę ? Ważniejsze to żeby fajnie wyglądać czy z klasą pokazać że łączy nas coś więcej niż wspólne województwo ? Dla mnie efekt naszej zajebistości wizualnej to sprawa drugiego planu. Jest o mecz zgodowy więc uzasadnione jest zrobienie takiego pasiaka.
Nie musicie się z tym zgadzać, każdy ma swoje zdanie i to jest w tym wszystkim motorem napędowym. Ale chętnie usłyszę jakieś inne uzasadnienie poza: wzajemną wazeliną, efektem wizualnym. |
Bo gdyby Cracovia miala tez tylko takie Pasiaki to wtedy byloby fajnie, caly stadion pokazuje jeden szal i gitara, Ale my jedziemy jako Sandecja oni beda jako Cracovia wiec kazdy prezentuje swoj klub, a jesli to jest mecz zgodowy to pierdolnac oprawe zgodowa
A teraz Ty mi odpowiedz co Ci da pasiak zgodowy oprocz tego ze to jest mecz zgodowy |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 13:10
|
|
|
Na pewno będzie to pamiątka z tego meczu.
Nie chodzi o efekt wizualny czy inne tego pierdoły. Chodzi o podkreślenie przyjaźni krakowsko-nowosądeckiej.
Jak pisał Krzysiek, każdemu nie dogodzi. Jak macie zamiar jojczyć na forum, nie dając nic od siebie, nie przychodzić na spotkania SKS gdzie każdy może wejść i podyskutować, to lepiej się nie wypowiadajcie i podporządkujcie się postanowieniom ogółu i tyle. Drażni mnie strasznie takie podejście.
Jest szansa zrobić coś wspólnie, będzie to pierwsza akcja tego typu zorganizowana PRZEZ NAS KIBICÓW SĄDECKIEJ DUMY, nigdy czegoś takiego jeszcze u nas nie było.Doceńcie to. |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 15:01
|
|
|
hanys napisał/a: | KrzysieKKS napisał/a: | No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.
Bo gdyby Cracovia miala tez tylko takie Pasiaki to wtedy byloby fajnie, caly stadion pokazuje jeden szal i gitara, Ale my jedziemy jako Sandecja oni beda jako Cracovia wiec kazdy prezentuje swoj klub, a jesli to jest mecz zgodowy to pierdolnac oprawe zgodowa
A teraz Ty mi odpowiedz co Ci da pasiak zgodowy oprocz tego ze to jest mecz zgodowy |
Poza tym że znowu napisałeś że będzie to fajnie wyglądało to nic nowego nie powiedziałeś.
A dlaczego mamy się ograniczyć do oprawy? Szali już nie wypada? Z racji że będziemy mieli osobny sektor (gości) to każdy może zaprezentować swoją drużynę. Chłopie stary jesteś i z wiekiem stajesz się coraz bardziej marudny. Dla Ciebie efekt fajności jest ważniejszy niż zgoda to ok. Dla mnie i całej gromady osób liczy się przyjaźń a że ten dzień świętują Pasy razem to będą razem. Pewnie kilkudziesięciu pikników też tego nie zrozumie i zajmie Twoje stanowisko tylko że... gdzie i kiedy oni ostatnio reprezentowali Sandecje? Mamy tyle zajebistych wyjazdów w lidze gdzie możemy jechać zgraną ekipą i reprezentować miasto,klub,Sandecje godnie. A problemem jest dla kogoś łączony pasiak ze zgodą na wspólnym meczu? kur..... Da mi zajebistą pamiątkę meczu z naszymi przyjaciółmi i szczerze to ch** mnie obchodzi że kogoś ten pasiak będzie raził w oczy. Jeśli będzie raził to i dobrze bo zgoda była jest i będzie a to jest święto nasze i Cracovii. Dla mnie powód zgody stoi na pierwszym miejscu i nie trzeba tego uzasadniać.
Jak już wcześniej pisałem, będzie kolejny wyjazd na inny teren. Zrobimy sobie swoje pasiaki. Temat uważam za zamknięty, chcesz to w piątek zapraszam na kibolski wieczorek do Carpe Diem na 19. Posiedzimy pogadamy jak chcesz to pomarudzimy;)) |
tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...
|
|
|
 |
|