Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI
Autor Wiadomość
gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 19:43   

Dobry mecz w wykonaniu naszych grajków. Pokazali charakter, walczyli jak spartanie ;) Dobre wejscie Świątka, zrobił dużo zamieszania. Na + bramka Szeligi, wystąpienie 3 młodzieżowców i podejscie trenera do kibiców ;)

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 19:57   

Mecz raczej nie taki dobry, ale była walka i to wystarczylo na słaby Dolcan.
W 1 połowie gra wg Mnie niczym nie różniła się od tej z ostatnich przegranych meczow, druga połowa lepsza zwłaszcza pod względem skutecznosci.
[Profil] [PM] [E-mail]

Mateuszek1910

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 20:01   

No ładnie,ładnie. Dziś było widać, że chcą kopać tą piłkę. Oby tak dalej:)
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 20:38   

Wszyscy na plus, oprócz Burkardta (chce mu się biegać w ogóle?) i Szczepańskiego (na skrzydło się nie nadaje). Z negatywną oceną występu Młynarczyka się nie zgadzam. Walczył, starał się, oddał jeden bardzo dobry strzał, skuteczny w defensywie. Bardzo pozytywnym zaskoczeniem był Petran, solidny występ. Zinyak chyba jednak w pomocy sprawdza się lepiej.
Brawo dla "Dina" za to, że zespół walczy do końca. O mały włos i przez jeden głupi błąd cały wysiłek zespołu zostałby zniweczony. Miło było dzisiaj patrzeć na zaangażowanie zespołu. Styl był jaki był, ale najważniejsze, że jest walka. :)
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 21:25   

A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.

A co do trenera Łętochy....Araś też tak kiedyś kurtuazyjnie przychodził na mecze...i został potem trenerem :)
[Profil] [PM]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 21:44   

^ Chodzilo o bramkarza Dolcanu - Leszczyńskiego. Koleś chyba bardzo nas nie lubi bo coś tam pokazywał w stronę sektora C, ogólnie strasznie prowokuje, zresztą identycznie było w zeszlym sezonie, pamiętam jak po zwycięskiej bramce dla Dolcanu podbiegł prowokacyjnie do sektora C.
Poza tym, chyba kibicuje temu gorszemu klubowi z Warszawy.
[Profil] [PM] [E-mail]

piknik76

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 21:49   

Było niebyło zachęcił nas frajer do dopingu, bo dopiero po jego prowokacji zaczęliśmy cokolwiek krzyczeć i drużyna jakby od tego momentu zaczęła walczyć.

[Profil] [PM]

rudeboyz

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 22:10   

x_cite napisał/a:
A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.

A co do trenera Łętochy....Araś też tak kiedyś kurtuazyjnie przychodził na mecze...i został potem trenerem :)

Po bramkarzu,pokazał środkowego palucha w kierunku C
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 22:11   

dzięki za info ;)
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:18   

http://www.igol.pl/article,55200.html relacja z meczu.

Mam nadzieję, że wygrana z Dolcanem to zapowiedź lepszych meczów Sandecji do końca rundy.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kibol333

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:49   

Jak myslicie na kogo Tataja oszczedzali?:) bo sam nie iwem..kontuzja....?
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:50   

haha nieźle się można uśmiać oglądając konferencje :D

Dino: "wygrać z tak mocnym zespołem jak Dolkan to jest sztuka"

Podoliński: "doping fajny,fajnie się gra przy takiej publiczności..... fajnie,na prawde fajnie,fajna atmosfera,gorąca"

Mało nas było ale potrafił nas docenić :) Szkoda,ze nie mial okazji przyjechac do Sacza,gdy na mecze chodzilo po 5 koła...
[Profil] [PM]

Grzechotnik

Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:56   

rudeboyz napisał/a:
x_cite napisał/a:

Po bramkarzu,pokazał środkowego palucha w kierunku C

Mozliwe ,
ja akurat widziałem cos innego ,jak ten legijny pedofil złapał sie za swoją torbe , i cos tam w kierunku sektora C pomachał swym niewidocznym prowokacyjnym pindolkiem i cos tam w swoim stylu odtanczył pedofilski taniec labada jak to ma miejsce u pedałów z łazienkowskiej.
[Profil] [PM] [E-mail]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Nie Paź 14, 2012 00:04   

Z tak słabo dysponowanym Dolcanem każdy by wygrał.
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Nie Paź 14, 2012 08:02   

Sztuka jest jednak wykorzystac niedyspozycje rywali. Punkty musimy ciulac wszedzie, nie patrzac na to w jakiej kto jest dyspozycji.

Chyba kazdy sie zgodzi, ze sportowo spadl poziom tej ligi

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI
[ ZAMKNIĘTY ]