Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI |
Autor |
Wiadomość |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 19:43
|
|
|
Dobry mecz w wykonaniu naszych grajków. Pokazali charakter, walczyli jak spartanie ;) Dobre wejscie Świątka, zrobił dużo zamieszania. Na + bramka Szeligi, wystąpienie 3 młodzieżowców i podejscie trenera do kibiców ;) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 19:57
|
|
|
Mecz raczej nie taki dobry, ale była walka i to wystarczylo na słaby Dolcan.
W 1 połowie gra wg Mnie niczym nie różniła się od tej z ostatnich przegranych meczow, druga połowa lepsza zwłaszcza pod względem skutecznosci. |
|
|
|
 |
Mateuszek1910
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 20:01
|
|
|
No ładnie,ładnie. Dziś było widać, że chcą kopać tą piłkę. Oby tak dalej:) |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 20:38
|
|
|
Wszyscy na plus, oprócz Burkardta (chce mu się biegać w ogóle?) i Szczepańskiego (na skrzydło się nie nadaje). Z negatywną oceną występu Młynarczyka się nie zgadzam. Walczył, starał się, oddał jeden bardzo dobry strzał, skuteczny w defensywie. Bardzo pozytywnym zaskoczeniem był Petran, solidny występ. Zinyak chyba jednak w pomocy sprawdza się lepiej.
Brawo dla "Dina" za to, że zespół walczy do końca. O mały włos i przez jeden głupi błąd cały wysiłek zespołu zostałby zniweczony. Miło było dzisiaj patrzeć na zaangażowanie zespołu. Styl był jaki był, ale najważniejsze, że jest walka. :) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 21:25
|
|
|
A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.
A co do trenera Łętochy....Araś też tak kiedyś kurtuazyjnie przychodził na mecze...i został potem trenerem :) |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 21:44
|
|
|
^ Chodzilo o bramkarza Dolcanu - Leszczyńskiego. Koleś chyba bardzo nas nie lubi bo coś tam pokazywał w stronę sektora C, ogólnie strasznie prowokuje, zresztą identycznie było w zeszlym sezonie, pamiętam jak po zwycięskiej bramce dla Dolcanu podbiegł prowokacyjnie do sektora C.
Poza tym, chyba kibicuje temu gorszemu klubowi z Warszawy. |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 21:49
|
|
|
Było niebyło zachęcił nas frajer do dopingu, bo dopiero po jego prowokacji zaczęliśmy cokolwiek krzyczeć i drużyna jakby od tego momentu zaczęła walczyć. |
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 22:10
|
|
|
x_cite napisał/a: | A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.
A co do trenera Łętochy....Araś też tak kiedyś kurtuazyjnie przychodził na mecze...i został potem trenerem :) |
Po bramkarzu,pokazał środkowego palucha w kierunku C |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 22:11
|
|
|
dzięki za info ;) |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
Kibol333
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:49
|
|
|
Jak myslicie na kogo Tataja oszczedzali?:) bo sam nie iwem..kontuzja....? |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:50
|
|
|
haha nieźle się można uśmiać oglądając konferencje :D
Dino: "wygrać z tak mocnym zespołem jak Dolkan to jest sztuka"
Podoliński: "doping fajny,fajnie się gra przy takiej publiczności..... fajnie,na prawde fajnie,fajna atmosfera,gorąca"
Mało nas było ale potrafił nas docenić :) Szkoda,ze nie mial okazji przyjechac do Sacza,gdy na mecze chodzilo po 5 koła... |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 23:56
|
|
|
rudeboyz napisał/a: | x_cite napisał/a: | A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.
Po bramkarzu,pokazał środkowego palucha w kierunku C |
Mozliwe ,
ja akurat widziałem cos innego ,jak ten legijny pedofil złapał sie za swoją torbe , i cos tam w kierunku sektora C pomachał swym niewidocznym prowokacyjnym pindolkiem i cos tam w swoim stylu odtanczył pedofilski taniec labada jak to ma miejsce u pedałów z łazienkowskiej. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 00:04
|
|
|
Z tak słabo dysponowanym Dolcanem każdy by wygrał. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 08:02
|
|
|
Sztuka jest jednak wykorzystac niedyspozycje rywali. Punkty musimy ciulac wszedzie, nie patrzac na to w jakiej kto jest dyspozycji.
Chyba kazdy sie zgodzi, ze sportowo spadl poziom tej ligi
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|