Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
MKS Kluczbork - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Masahiko
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 19:43
|
|
|
cimek napisał/a: | Cytat: | przy takich wynikach już dziś lecą Kluczbork z Dolcanem |
dzis moze tak, ale w przyszlej kolejce Dolcan gra z Odra czyli ma + 3pkt. i napewno zostaje w 1 lidze. |
Mylisz się. Jeśli wygra Nieciecza i zremisuje KSZO to wraz z Kluczborkiem poleci Dolcan. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 19:58
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle... |
Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą. |
A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"... |
To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 20:59
|
|
|
misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle... |
Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą. |
A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"... |
To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne. |
Myślałem, że problem braku umiejętności czytania ze zrozumieniem jest mniejszy wśród młodego pokolenia niż mówią o tym specjaliści, ale widać - mają rację.
Po pierwsze, Kuras i Wójtowicz to trenerzy bardzo porównywalni, dlatego zabawne jest wychwalania pod niebiosa W. przy jednoczesnych najeżdżaniu na K.
Rezultaty uzyskane przez W. w zeszłej rundzie i K. w obecnej są podobne (i to bez Urbana w składzie)
To, że dla ciebie zwycięstwo Sandecji jest problemem, bo rzekomo zakłamuje obraz i zaciemnia rzeczywistość jasno pokazuje, że jesteś własnie kibicem w cudzysłowie, tak "kibicu". Ciekawe czy tak marudziłeś pod koniec zeszłego sezonu, jak Sandecja wygrała ostatni mecz u siebie ze Stilonem, po wcześniejszym remisie ze słabiutką Wartą i kompromitacją z Widzewem? To nie zaciemniało obrazu?
Przy kolejnym poście możesz sobie darować teksty typu "szkoda na dyskusję z kimś takim jak ty" itd, bo po pierwsze się powtarzasz, a po drugie nie dotrzymujesz słowa:)
PS: a 15 lat to nie dużo... Nie ma czym się chwalić, naprawdę.
I tak oto najwyższe zwycięstwo wyjazdowe Sandecji w historii jej występów na zapleczu ekstraklasy stało się dla niektórych problemem, bo "zaciemnia rzeczywisty obraz"
Ż--E--N--U--J--Ą--C--E |
|
|
|
 |
lechu
-=SANDECJA=-

|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 21:05
|
|
|
w pełni zgadzam się z przedmówcą!!! Najwyższe zwycięstwo - należy się cieszyć i KROPKA. A nie wymyślać same problemy. Gratulacje dla chłopaków za motywację na mecz z takim przeciwnikiem w tej fazie sezonu - i kolejny mecz ze słabszym przeciwnikiem nie był męczarnią dowożeniem jednej bramki przewagi! |
_________________ ```SANDECJA``` |
|
|
|
 |
milo
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 23:04
|
|
|
Cieszmy sie zwyciestwem bo jest naprawde okazale i nie obchodzi mnie faza sezonu czy to ze przeciwnik gral w 10 przez wiekszosc meczu, dzis ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaardzo ze nasza ukochana Sandecja wygrala tak wysoko!!!!!!!!!!! Permanentnym MALKONTENTOM mowie stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Fanow trenera Wojtowicza ( ktorego darze OGROMNYM SZACUNKIEM za to co zrobil w Saczu, ale dzis nie jest on trenerem Sandecji juz wiec przestal mnie interesowac) zapraszam na mecze Puszczy Niepolomice. |
|
|
|
 |
sebax6
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 23:22
|
|
|
Nie spodziewałem się aż tak wysokiego wyniku , Gratuluję!! |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 09:42
|
|
|
A ja powiem tak:
-Ustawienie jak za Wójtowicza
-skłąd jak za Wójtowicza + 2 NAJLEPSZE ZIMOWE TRANSFERY PRZEPROWADZONE PRZEZ TRENERA KURASA (czyli Trochim i Woźniak)
-Wynik typowy dla W.i K. jak gramy mecze przy Kilińskiego :D
Cieszą 3 punkty i wysoka wygrana |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 13:32
|
|
|
Arkadiusz Aleksander, napastnik Sandecji:
- Cieszę się, że tak się ten meczu ułożył. Miałem ość długą przerwę, bo miałem problemy z kostką. Teraz wróciłem do składu i akurat strzeliłem dwa gole. Cieszę się, że tak się to dla mnie potoczyło.
http://www.sandecja.org/1...k__Sandecja.htm |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 17:05
|
|
|
Dwóch naszych w 11-tce 33 kolejki według ekstraklasa.net:
http://ekstraklasa.net/je...564da7f4e000000 |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
|
|
|
 |
|