Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko |
Autor |
Wiadomość |
Kazek G f H

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 17:15
|
|
|
Wymagajcie od siebie samych, a potem od innych :D |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 18:18
|
|
|
hanys napisał/a: | radek napisał/a: | Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie! |
przeciez to samo napisalem a do kolegi Milosza napisalem w ten sposob bo sie na tyle znamy ze moge sobie na to pozwolic
zle to odebrales |
Fakt niepołapałem SORKA! To z nerwów bo ręce opadają jak patrzysz na pusty młyn.Przecież to kosztowało sporo ciężkiej pracy wielu osób budowanie naprawde solidnego młyna a co za tym idzie dobrego dopingu. To wiązało się z dużym zaufaniem reszty stadionu która chętnie wrzucała jakiś grosz do puchy dla YG. A teraz wszystko się zaprzepaszcza w tak szybkim tempie. Szkoda! |
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 10:59
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E SANDECJA-ŁKS
Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go ! Przykładem jest sektor C |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 11:27
|
|
|
xXkosiarzXx napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=EmQk3l6Ra1E SANDECJA-ŁKS
Tak to wyglądało parę lat temu, mi osobiście jest wstyd za to co się stało z naszym dopingiem i frekwencją, ludzie ni eliczą się wyniki tylko miłość do klubu i c chęć wspierania go ! Przykładem jest sektor C |
inaczej, sektor C jak wiadomo to nie są "małolaci", którzy chodzą na mecze tylko z tego powodu żeby później opowiadać po szkołach, osiedlach, ze "chodzę na młyn"..
powiedzmy sobie szczerze,
*sektor F jest pełny przeważnie tylko wtedy gdy przyjeżdżają kibice przeciwnej drużyny, przypomnijmy sobie jak było na Widzewie, Górniku czy Pogoni Szczecin,
* przyczyną na pewno jest też poziom gry Naszych, dlatego dużo kibiców odpuszcza, co jest przykre.. |
Ostatnio zmieniony przez KKS_FAN Sob Wrz 22, 2012 13:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 12:05
|
|
|
Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego. |
|
|
|
 |
Busta
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 13:15
|
|
|
Myślę że II liga jest dużo lepsza jeżeli chodzi o mecze kibicowskie... Resovia, Stal, Stalówka, Motor, Unia |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 13:19
|
|
|
Amico napisał/a: | Zgodzę się i nie, ponieważ C nie raz potrafi głośniej ryknąć niż młyn, to kto tam chodzi nie wnikam. Jeśli chodzi o młyn, to przykre jest to, że w lidze musimy mieć same "znane marki", aby kibice się pofatygowali, tak być nie powinno, bo pomyślmy sobie, co byłoby gdybyśmy teraz znaleźli się w II lidze? Myślę, że w słoneczną, piękną sobotę na stadionie byłaby frekwencja podobna do tej z Okocimskiego. |
nie ma co ukrywać, tam są "mocniejsze gardła" ;D |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 14:24
|
|
|
Mi sie marzy tylko jedna rzecz..Wspolnota w mlynie w postaci ludzi z sektora C i aktualnych ludzi z mlynu :) Rzecz wspaniala bylaby w takim przypadku a i jaki doping by byl :) No ale to tylko marzenia :) Rozumiem przywiazanie do swojego miejsca ... :) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Magik1910
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:05
|
|
|
Sorki,że nie w odpowiednim temacie ale informacja prosto z relacji live Okocimski-Tychy.
Z informacji dookoła meczu: grupa kibiców GKS-u zaatakowała pociąg, którym jechali fani Unii Tarnów do Krakowa. |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:10
|
|
|
i co, sensacje w tym widzisz?? |
|
|
|
 |
Magik1910
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:21
|
|
|
Trochę widzę. A Ty odrazu musisz zaczynać napinkę? |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 16:25
|
|
|
Zamknijcie już ten temat, a ty Magik siedź dalej przed relacją i nasłuchuj informacji, bo tutaj na forum się na pewno nic nie dowiesz. |
|
|
|
 |
|