Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Derby Sandecja - Kolejarz |
Autor |
Wiadomość |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 20:42
|
|
|
nie ma takich zdjec ktore mnie itnresuja |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
pasiasty [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 20:53
|
|
|
Osobe, z ktora rozmawialem na meczu o pewnej sprawie prosze o kontakt na PW w wolnej chwili. :) |
|
|
|
 |
DNL
|
|
|
|
 |
Blendzior
GF
|
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 00:40
|
|
|
Super !
Akcja 'koszulka' nie byla jakos szczególnie rozgłasniana, a popatrzcie jak sie sektor wyróznia od reszty stadionu.
Brawa za spiewy na dwie strony szczególnie w koncówce i brawo dla calego stadionu za doping momentami.
No i lokomotywa na brzuchu miażdzy :) |
|
|
|
 |
przemo

|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 02:39
|
|
|
Cieszy mnie wygrana jak i fak dobingu oczywiscie nie byl w 100% taki jaki mogłby być ... zwłaszcza w drugiej połowie ale za to udało sie kilkakrotnie poderwac wieksza częsć stadionu i to bardzo duży plus
GRATULACJE WYNIKU |
|
|
|
 |
Millenium
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 09:34
|
|
|
Będzie ten filmik na Youtube? |
|
|
|
 |
seseba
123
|
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 13:55
|
|
|
doping naprawde zajebisty , pierwsze pierdo..iecie było naprawde konkretne, az ciary przeszły :)
potem doping bardzo dobry , czasem jedynie troszke ciszej ale na wielki plus wszystko :)
fajne tez poderwanie stadionu do spiewu :)
powiedzcie jak wygladała selekcja, bo ze wzgledu na zdrowie nie moglem wczoraj spiewac:) |
|
|
|
 |
pasiasty [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 17:04
|
|
|
Ja powiem swoje i zamilkne w temacie dopingu, bo nie ma sensu zebym sie po kazdym meczu rozpisywal.
Z takim "zajebistym dopingiem" i "pierwszym pierdolnieciem", gdzie co trzecia osoba w mlynie nie spiewa wcale, a co trzecia tylko mruczy pod nosem, to zetkniecie z pierwszoligowa rzeczywistoscia bedzie bardzo ciezkie i pierwsza ekipa, ktora tutaj przyjedzie, przekrzyczy caly mlyn.
Slyszalem w mlynie mnostwo smiechow, gdy u nas bylo cicho a Kolejarz spiewal. Ale tak naprawde na wysmianie zaslugiwal fakt, ze az tak czesto bylo do tego stopnia cicho w mlynie i byly takie przerwy w dopingu, ze slychac ta grupke co stoi w klatce.
Niestety tutaj widze jest tak, ze ktos pare razy krzyknie, a potem zadowolony z siebie osiada na laurach, bo juz jest super.
Tak jak mowilem wiecej sie na temat dopingu wypowiadal na forum nie bede, bo ani nie jestem z grona decyzyjnego, ani nie bede sie wysuwal przed szereg. Lepiej tworzyc atmosfere sukcesu. |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 17:10
|
|
|
pasiasty napisał/a: | Ja powiem swoje i zamilkne w temacie dopingu, bo nie ma sensu zebym sie po kazdym meczu rozpisywal.
Z takim "zajebistym dopingiem" i "pierwszym pierdolnieciem", gdzie co trzecia osoba w mlynie nie spiewa wcale, a co trzecia tylko mruczy pod nosem, to zetkniecie z pierwszoligowa rzeczywistoscia bedzie bardzo ciezkie i pierwsza ekipa, ktora tutaj przyjedzie, przekrzyczy caly mlyn.
Slyszalem w mlynie mnostwo smiechow, gdy u nas bylo cicho a Kolejarz spiewal. Ale tak naprawde na wysmianie zaslugiwal fakt, ze az tak czesto bylo do tego stopnia cicho w mlynie i byly takie przerwy w dopingu, ze slychac ta grupke co stoi w klatce.
Niestety tutaj widze jest tak, ze ktos pare razy krzyknie, a potem zadowolony z siebie osiada na laurach, bo juz jest super.
Tak jak mowilem wiecej sie na temat dopingu wypowiadal na forum nie bede, bo ani nie jestem z grona decyzyjnego, ani nie bede sie wysuwal przed szereg. Lepiej tworzyc atmosfere sukcesu. |
chyba troszke przesadzasz bo w porownaniu z tym co bylo na poczatkowych meczach to to co pokazali wczoraj chlopaki w mlynie to przełom bo było głosno i ludzie sami byli zdziwieni co sie stalo, trzeba powolutku jechac do przodu a nie zeby odrazu sie nachapac a potem zeby wrocilo wszystko tak jak było ostatnio czyli lipnie, teraz zeby bylo tylko lepiej ! |
|
|
|
 |
Blendzior
GF
|
|
|
|
 |
xxx
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 23:28
|
|
|
Młyn to wymiatał. miałem chore gardło przed meczem a po meczu prawie nie mogłem mówic ale było warto oby tak dalej mam tylko nadzieje ze nie tylko na meczu z kolejarzem i pewnie Kszo bedzie taki doping tylko przez cała runde pozdro!!! |
_________________ ......::::::SANDECJA NOWY SĄCZ::::::...... |
|
|
|
 |
|