Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:33 |
KKS SANDECJA - STOMIL |
Autor |
Wiadomość |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:27
|
|
|
Według mnie cała ta sytuacja z naszym "dopingiem" jest bezsensowna i jesteśmy sobie sami winni. OK, wyniki sportowe nie sa takie jak 2-3 lata temu, no ale trzeba się z tym pogodzic. "Jesteśmy rodziną" ! Nie wyobrażam sobie dzieci opuszczających swoją matkę bo nie wyszedł jej obiad! (Porównanie jak porównanie ale głodny jestem hehe). Zdaje sobie sprawę, że to nie jest jedyny z czynników, wiadomo kłotnie i tak dalej, no ale czy wielkim problemem jest zawieszenie broni na 2h meczu? Schowajcie swoją dumę i zróbcie coś dla dobra SANDECJI, bo nie przychodzicie na mecz po to żeby 2 tysiące ludzi widizało, że ten jest obrażony na tego a ten na tego, no ludzie.. ! 2-3 lata temu pół Polski zastanawiało się nad fenomenem naszego kibicowania ! I co się z nami stało w te 2 lata? Nagle przestało nam zależeć na godnym reprezentowaniu klubu? Naszych idei? Za niedługo lepsza atmosferach będzie panowała w Stróżach, ludzie czas się obudzić !
"Czy wygrywasz czy nie.." mówi to coś co niektórym??
Weźmy przykład z naszych braci z Polonii Warszawa, w których oczy zagląda widmo rozpoczęcia nowego sezonu od bodaj IV ligii, klub się sypie, nie ma pieniędzy, licencji najprawdopodobniej nie dostaną i co? Może nie ma kompletu na stadionie, ale chłopaki przychodza i się mobilizują, żeby przez 90 minut prowadzić naprawdę głośny doping! Są za to doceniani i mi na przykłąd bardzo imponują! Bo ciekawe jak wyglądałby nasz "młyn" gdybyśmy byli w sytuacji KSP
ludzie weźmy się za siebie przecież to S A N D E C J A jest dla nas priorytetem !
A tak swoją drogą, meczu z ŁKS-em nie będzie, mamy sporo czasu, żeby "zareklamować" Sandecję i jej kibiców w Sączu, może postaramy się "coś" zorganizować? |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
bear_ns

|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:48
|
|
|
Popieram, jeśli nic się nie zmieni to na własne życzenie znikniemy z mapy kibicowskiej Polski.. |
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 14:10
|
|
|
Dokłądnie ! Oglądam właśnie mecz Bogdanki z Zawiszą. Na trybunach cisza !
Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcemy, żeby tak wyglądały mecze w Nowym Sączu?
Tyle, że u nas sami to za przeproszeniem możemy spierdol*ć, a w Łęcznej dzieje się tak z wiadomej przyczyny (każdy wie o co chodzi ale przypomnę, że kibice tam są kibicami Górnika nie Bogdanki)
Za niedługo będą się z nas śmiać tak jak to teraz robią przy okazji drużyn takich jak Dolcan, Stróże, Flota, Bogdanka czy Okocimski
"hahaha ta Sandecja to nawet kibiców nie ma a w I lidze jest, do III ligi najwyżej z takim zespołem co nie ma dla kogo grać"
tego chcemy? |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 15:05
|
|
|
Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba... |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 16:58
|
|
|
Milosz_1910 napisał/a: | Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba... |
No może i tak, ale jeszcze mniejszy sens ma pompowanie balona przed każdym meczem i wieeelka mobilizacja na forum, plakaty, itp skoro po raz "enty" wielkie G z tego wychodzi? |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 17:03
|
|
|
Kluczem jest rozwiazanie problemu od zarodka sprawy..Niestety to nalezy juz do odpowiednich osob.. |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
jaro. s
|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 17:05
|
|
|
Zgadza się panowie, to powinno być ważne dla wszystkich. Jedno miasto, jeden klub. Pozdro. |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 21:01
|
|
|
kur.. m.. za doping się brać |
|
|
|
 |
MARCO
|
Wysłany: Sob Maj 11, 2013 21:34
|
|
|
Więcej postów niż ludzi w naszym młynku na meczu . W Katowicach też każdy pięknie mówił że czas zacząć dopingować i robić swoje na każdym meczu u siebie a potem jak przyszedł mecz to każdy siedział gdzie indziej , tak że przestańcie już pisać te pierdoły i zamknijcie ten temat bo mecz już się dawno skończył |
_________________ moja misja to nie tylko JP |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 15:00
|
|
|
konflikt, konflikt, konflikt, w kółko to samo, każdy na siebie powinien popatrzeć, na swoje osiedle, ogarnąć się we własnym gronie, gdyby każde osiedle pojawiało się w takich liczbach (i działało) jak Piekło czy przykładowo Kłopotów to by była bajka, Hanys z całym szacunkiem dla Twojej osoby przecież nie ma Ciebie na meczach od kilku lat, rozumiem leży Ci na sercu dobro Sandecji ale ja przykładowo jak w czymś nie uczestniczę bądź mnie tam nie ma staram się nie wypowiadać, dlaczego? z prostej przyczyny, skąd mam wiedzieć jak jest w rzeczywistości. I dalej podtrzymuję, że zamiast lamentować na forum przyjdźcie na spotkanie, nawet nie wiadomo kto się za jakim nickiem kryje i co ma do powiedzenia. |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 23:03
|
|
|
I tym akcentem zakonczmy temat meczu Sandecja - Stomil
Sezon trwa tak że robmy dalej swoje. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
|