Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
KKS SANDECJA - STOMIL
Autor Wiadomość
xXkosiarzXx

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:27   

Według mnie cała ta sytuacja z naszym "dopingiem" jest bezsensowna i jesteśmy sobie sami winni. OK, wyniki sportowe nie sa takie jak 2-3 lata temu, no ale trzeba się z tym pogodzic. "Jesteśmy rodziną" ! Nie wyobrażam sobie dzieci opuszczających swoją matkę bo nie wyszedł jej obiad! (Porównanie jak porównanie ale głodny jestem hehe). Zdaje sobie sprawę, że to nie jest jedyny z czynników, wiadomo kłotnie i tak dalej, no ale czy wielkim problemem jest zawieszenie broni na 2h meczu? Schowajcie swoją dumę i zróbcie coś dla dobra SANDECJI, bo nie przychodzicie na mecz po to żeby 2 tysiące ludzi widizało, że ten jest obrażony na tego a ten na tego, no ludzie.. ! 2-3 lata temu pół Polski zastanawiało się nad fenomenem naszego kibicowania ! I co się z nami stało w te 2 lata? Nagle przestało nam zależeć na godnym reprezentowaniu klubu? Naszych idei? Za niedługo lepsza atmosferach będzie panowała w Stróżach, ludzie czas się obudzić !
"Czy wygrywasz czy nie.." mówi to coś co niektórym??

Weźmy przykład z naszych braci z Polonii Warszawa, w których oczy zagląda widmo rozpoczęcia nowego sezonu od bodaj IV ligii, klub się sypie, nie ma pieniędzy, licencji najprawdopodobniej nie dostaną i co? Może nie ma kompletu na stadionie, ale chłopaki przychodza i się mobilizują, żeby przez 90 minut prowadzić naprawdę głośny doping! Są za to doceniani i mi na przykłąd bardzo imponują! Bo ciekawe jak wyglądałby nasz "młyn" gdybyśmy byli w sytuacji KSP

ludzie weźmy się za siebie przecież to S A N D E C J A jest dla nas priorytetem !

A tak swoją drogą, meczu z ŁKS-em nie będzie, mamy sporo czasu, żeby "zareklamować" Sandecję i jej kibiców w Sączu, może postaramy się "coś" zorganizować?

bear_ns

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 13:48   

Popieram, jeśli nic się nie zmieni to na własne życzenie znikniemy z mapy kibicowskiej Polski..
[Profil] [PM]

xXkosiarzXx

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 14:10   

Dokłądnie ! Oglądam właśnie mecz Bogdanki z Zawiszą. Na trybunach cisza !

Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcemy, żeby tak wyglądały mecze w Nowym Sączu?
Tyle, że u nas sami to za przeproszeniem możemy spierdol*ć, a w Łęcznej dzieje się tak z wiadomej przyczyny (każdy wie o co chodzi ale przypomnę, że kibice tam są kibicami Górnika nie Bogdanki)

Za niedługo będą się z nas śmiać tak jak to teraz robią przy okazji drużyn takich jak Dolcan, Stróże, Flota, Bogdanka czy Okocimski

"hahaha ta Sandecja to nawet kibiców nie ma a w I lidze jest, do III ligi najwyżej z takim zespołem co nie ma dla kogo grać"

tego chcemy?

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 15:05   

Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba...
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Amico

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 16:58   

Milosz_1910 napisał/a:
Zapewne niektorzy z tych co sa w konflikcie przez ktory m.in jest jak jest, tego forum nawet nie czyataja ;/ wiec na nic to pisanie chyba...

No może i tak, ale jeszcze mniejszy sens ma pompowanie balona przed każdym meczem i wieeelka mobilizacja na forum, plakaty, itp skoro po raz "enty" wielkie G z tego wychodzi?
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 17:03   

Kluczem jest rozwiazanie problemu od zarodka sprawy..Niestety to nalezy juz do odpowiednich osob..
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

jaro. s

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 17:05   

Zgadza się panowie, to powinno być ważne dla wszystkich. Jedno miasto, jeden klub. Pozdro.
[Profil] [PM]

radek

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 21:01   

kur.. m.. za doping się brać
[Profil] [PM] [E-mail]

MARCO

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 21:34   

Więcej postów niż ludzi w naszym młynku na meczu . W Katowicach też każdy pięknie mówił że czas zacząć dopingować i robić swoje na każdym meczu u siebie a potem jak przyszedł mecz to każdy siedział gdzie indziej , tak że przestańcie już pisać te pierdoły i zamknijcie ten temat bo mecz już się dawno skończył

By3ekns
NP'07

Wysłany: Nie Maj 12, 2013 15:00   

konflikt, konflikt, konflikt, w kółko to samo, każdy na siebie powinien popatrzeć, na swoje osiedle, ogarnąć się we własnym gronie, gdyby każde osiedle pojawiało się w takich liczbach (i działało) jak Piekło czy przykładowo Kłopotów to by była bajka, Hanys z całym szacunkiem dla Twojej osoby przecież nie ma Ciebie na meczach od kilku lat, rozumiem leży Ci na sercu dobro Sandecji ale ja przykładowo jak w czymś nie uczestniczę bądź mnie tam nie ma staram się nie wypowiadać, dlaczego? z prostej przyczyny, skąd mam wiedzieć jak jest w rzeczywistości. I dalej podtrzymuję, że zamiast lamentować na forum przyjdźcie na spotkanie, nawet nie wiadomo kto się za jakim nickiem kryje i co ma do powiedzenia.
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Maj 12, 2013 23:03   

I tym akcentem zakonczmy temat meczu Sandecja - Stomil

Sezon trwa tak że robmy dalej swoje.

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » KKS SANDECJA - STOMIL
[ ZAMKNIĘTY ]